Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Lokeren:

Dakgoot met pvc bekleden

Dakgoot aan voorzijde van ong. 14m lang bekleden in PVC.

Roofing herstellen

Ik wil een stuk roofing van ongeveer 4m² laten herstellen alsook het pleisterwerk op die hoogte. Om erna schilderwerken uit te voeren.

Leien dak vervangen door pannen

Leien dak van 1986 vervangen door dakpannen. Mogelijks ook veluxen vervangen.

Plaatsen zadeldak

Het plaatsen van een zadeldak op een nieuwbouwwoning. Woning is ongeveer 9 meter op 9,60 meter.

Vernieuwing bekleding dakgoot

Tijdens de storm is de bekleding van de dakgoot deels verdwenen, dus ik had deze graag vernieuwd. Ik woon in een rijhuis en de dakgoot is ongeveer 5 meter lang

Hellend dak herstellen

Ik zou graag mijn hellend dak vernieuwen. Het gaat om 2 keer 4 op 5 meter. Dit gaat dus over de voor en achterkant van de woning. Balken moeten hierbij opnieuw gestoken en ik zou joris ide platen (10cm dik) erop willen leggen. Afbraak ervan dient niet te gebeuren, dat doe ik zelf.

Afbreken van schouw op dak van huis

Een schouw die moet afgebroken worden vanop een platform van 5 meter hoog.

Plaatsing dakkap ventilatiesysteem

Door de storm is een dakkap van het ventilatiesysteem afgewaaid. Er moet een nieuwe dakkap van het type CTA 160 geplaatst worden.

Rooster of dergelijke plaatsen op schoorsteen

We wensen een rooster of alternatief te plaatsen op/in de schoorsteen zodat vogels en diens nesten er niet meer kunnen doorzakken. Het is de schoorsteen naast de antennes op de foto.

Plaatsen nieuwe dakgoot

Plaatsen van een nieuwe dakgoot in zink ( minstens 0,8 mm - er moet een ladder kunnen worden tegen geplaatst) over een lengte van in totaal ong. 50 meter. Het gaat over een woning met enkel gelijkvloers. Het dak is een schilddak. Het betreft een halfopen bebouwing waar langs een zijde 2 woningen aan elkaar verbonden zijn via garages met een plat dak. Het zinkwerk dient te worden aangesloten op bestaande afvoeren. De oude dakgoot dient te worden meegenomen