Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Lokeren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Lokeren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Lokeren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Lokeren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Lokeren:

Afbreken van schouw op dak van huis

Een schouw die moet afgebroken worden vanop een platform van 5 meter hoog.

Plaatsing dakkap ventilatiesysteem

Door de storm is een dakkap van het ventilatiesysteem afgewaaid. Er moet een nieuwe dakkap van het type CTA 160 geplaatst worden.

Rooster of dergelijke plaatsen op schoorsteen

We wensen een rooster of alternatief te plaatsen op/in de schoorsteen zodat vogels en diens nesten er niet meer kunnen doorzakken. Het is de schoorsteen naast de antennes op de foto.

Plaatsen nieuwe dakgoot

Plaatsen van een nieuwe dakgoot in zink ( minstens 0,8 mm - er moet een ladder kunnen worden tegen geplaatst) over een lengte van in totaal ong. 50 meter. Het gaat over een woning met enkel gelijkvloers. Het dak is een schilddak. Het betreft een halfopen bebouwing waar langs een zijde 2 woningen aan elkaar verbonden zijn via garages met een plat dak. Het zinkwerk dient te worden aangesloten op bestaande afvoeren. De oude dakgoot dient te worden meegenomen

Nieuw plat dak met isolatie leggen

Wil nieuw plat dak leggen met isolatie. Graag duurzaam. Oppervlakte ongeveer 41 m².

Zinken regenpijp herstellen / vervangen naar plastiek

Wij hebben een lek in de regenpijp en willen dit graag laten vervangen/herstellen. Liefst zo snel mogelijk.

Plat dak renoveren

We zitten met een lek door slechte bekleding/kapotte dakbedekking aan koepel (dit is dus het dringendste) en daarnaast zou de ganse dakbedekking vervangen moeten worden rond de koepel. Blijkbaar zijn er aan de koepel ook fouten; zou ook moeten bekeken worden.

Plaatsen van verluchtingsdoorvoer in de badkamers

Plaatsen van een 40 tal verluchtings-doorvoeren van de badkamer naar buiten. Alle woningen bevinden zich in de zelfde wijk (3 straten) en zijn gelijkvloers+verdiep+dak. De dakdoorvoeren zijn reeds aangekocht.

Hellend dak renoveren

Verwijderen van leien met asbest en plaatsen van nieuwe leien en onderdak. Oppervlakte van dak 60 m².

Leien hellend dak vernieuwen

De werken zouden gaan over 3 hellende daken. Totale oppervlakte ongeveer 160 m². Liggen momenteel leien op, mogelijk asbesthoudend maar geen idee.