Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Machelen (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Machelen (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Machelen (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Machelen (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Machelen (O Vl):

Polycarbonaat platen plaatsen

2 Meerwandige polycarbonaatplaten plaatsen op plat dak ter vervanging van de huidige. 1 Plaat is 1.2m x 2.5m, opstaand tegen muur. Deze is verkeerd geplaatst. 1 Plaat is ong. 1.2m x 1.7m en ligt plat.

Leien dak vervangen door pannen

Leien dak van 1986 vervangen door dakpannen. Mogelijks ook veluxen vervangen.

Reparatie kornis voorgevel

Cornis van voorgevel van HOB herstellen. Is in witte PVC maar door wind losgekomen. Nieuw materiaal voorzien als materiaal niet herbruikt kan worden.

Dakgoot en oversteek bekleden met hout

Bekleden van de dakgootrand en oversteek van een bungalow. Wij hadden gedacht aan thermowood of een alternatief materiaal. We schatten de totale opp tss 50 en 100m²

Daklekkage verhelpen

Er sijpelt water door het plafond van het gelijkvloers. Waarschijnlijk komt het door het terras op de eerste verdieping dat er net boven ligt.

Lek in dakgoot herstellen

Er is een lek in onze dakgoot, daar waar ze in contact komt met die van de buren. Na elke regenbui blijft het nog uren lekken, dus dit zou best gemaakt moeten worden. De dakgoot is ongeveer 4 meter.

Dakramen plaatsen en mogelijks asbest verwijderen

3 Fakro dakramen plaatsen. Voorbereidende werken uitvoeren. Momenteel goed geïsoleerd leien onderdak met vermoedelijk asbest. Metaaldakpannen liggen erop. Men wenst van zolder mooie slaapkamers te maken met meer licht dan nu het geval is met 3 dakramen naast bestaande dakkapellen.

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Vernieuwen dak asbestleien

Hellend (45°) dak van 35j oud met asbestleien vernieuwen om zonnepanelen te plaatsen. Werd enkele jaren geleden wel volledig gereinigd. Opp te vernieuwen stuk is 9m x 3.5m x 2m. Achterzijde in blauwe trapeziumplaten.

Dak herstellen

De nok van het dak dient te worden afgestreken. Er komt water binnen en denk dat het van de nok van het dak komt. Hoofdgebouw en garage omvat ongeveer 10 lopende meter. Pannendak.