Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Machelen (O Vl) te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Machelen (O Vl).

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Machelen (O Vl) of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Machelen (O Vl) die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Machelen (O Vl):

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m

Blokhut plaatsen

Graag willen wij een blokhut plaatsen 3m lengte en 2,5m breedte op een betonnen ondergrond (voorzien wij zelf).

Plaatsen dakkoepel

Wij zouden graag meer licht willen in de badkamer. Een koepel van ongeveer 75cm die volledig open kan. Wij moeten erdoor kunnen. Het is een plat dak. Er is enkel isolatie en roofing. De rest is al afgebroken. Wij zijn handig en kunnen eventueel helpen.

Herstellen veranda

Vakman voor een herstelling aan het dak van m’n veranda. De (silicone?) dichtingen zijn aan de bovenkant hier en daar aan het loskomen en 1 kanaalplaat vh ‘dak’ is halverwege wat ingezakt, waardoor ik lekken heb bij zwaar regenweer. Ook zie ik een barst aan een verbindingsstuk. Kan ik wat foto’s opsturen . dak in polycarbonaatplaten.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot langs de achterkant van de gesloten woning (5 meter breed)moet vervangen worden. Dakgoot in zink.

Weggewaaide dakpannen herplaatsen

Er zijn dakpannen verschoven op mijn dak, waarschijnlijk te wijten aan felle wind. Een buur had me dit gemeld. Ik heb geen last van binnenkomend water. Deze dakpannen zouden herlegd moeten worden. (zie foto)

Herstellen dak

Een paar dakpannen zitten niet goed en moeten vervangen worden .6 à 7 dakpannen zijn weggewaaid.

Dakgoot vervangen

Mijn dakgoot vooraan moet vervangen worden en is ongeveer 12 m lang. Dakgoot in PVC bedekking.

Buitengebruik gestelde schouw afbreken

Afbraakschouw tot onder het dakvlak, dichten en plaatsen van nieuwe pannen (ik heb dakpannen in mijn bezit, doch geen nokken) + onderdakfolie + vervanging van de dok,... en aansluiten bij buur. Reden van afbraak is waterinsijpeling.

Dakbedekking plaatsen

20m² dak + dakgoten aanbrengen. Nieuw houtskelet dak . Oude pannen al aanwezig. Gevelpannen en nokpannen ( ook oude) nog te leggen. Dakgoten : zink.