Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Merelbeke:

Dak tuinhuisje vervangen

Dak tuinhuis van 4.5m x 3m vervangen. Momenteel bruine golfplaten waar gat in zit. Liefst geen plat dak.

Dakkapel plaatsen

Ik heb een hellend dak maar is de ruimte is redelijk groot en ik zou er graag een volwaardige kamer van maken misschien door het plaatsen van een dakkapel.

Regenpijpen vervangen

Door het aanbrengen van gevelisolatie voor en achteraan dienen regenpijpen verplaatst en vervangen te worden, in achterneven graag wegwerken in gevel.

Vernieuwen dak van veranda

Dak veranda 40 m² in polycarbonaatplaten van 16 mm te vernieuwen

Schoorsteen afbreken en gat dichtmaken

De schoorsteen moet weg wegens plaatsing zonnepanelen. Men moet deze afbreken en het gat terug toemaken en er nieuwe pannen opleggen. Ik heb er nog liggen maar ik denk dat er mogelijks een aantal moeten worden bijbesteld.

Vervangen dak carport in polycarbonaat

Combinatie carport/tuinhuis van 26 jaar oud. Volledig dak moet vervangen worden. Lengte van dak : 2 delen .

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.

Dakgoten vervangen of herstellen

De dakgoot aan de straatkant lekt en moet wellicht ook eens gereinigd worden. Er zijn geen dakvensters aan deze zijde van het huis en m'n ladder is niet lang genoeg.

Dak herstellen

Ik wil graag m'n dak laten herstellen. Door het stormweer van de afgelopen weken, is op de zijkant van het dak een deel van de loden hoekbescherming losgekomen en weggewaaid. Ook enkele platen van de zijkant van het dak zijn losgekomen.

Complete dakrenovatie

Ik wil mijn zadeldak vernieuwen. Er moeten nieuwe dakpannen komen, een nieuw onderdak en ook nieuwe isolatie. Het gaat om zo een 60 m² en dakpannen koop ik aan in samenspraak met de vakman.