Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Merelbeke te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Merelbeke.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Merelbeke of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Merelbeke die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Merelbeke:

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.

Dakgoten vervangen of herstellen

De dakgoot aan de straatkant lekt en moet wellicht ook eens gereinigd worden. Er zijn geen dakvensters aan deze zijde van het huis en m'n ladder is niet lang genoeg.

Dak herstellen

Ik wil graag m'n dak laten herstellen. Door het stormweer van de afgelopen weken, is op de zijkant van het dak een deel van de loden hoekbescherming losgekomen en weggewaaid. Ook enkele platen van de zijkant van het dak zijn losgekomen.

Complete dakrenovatie

Ik wil mijn zadeldak vernieuwen. Er moeten nieuwe dakpannen komen, een nieuw onderdak en ook nieuwe isolatie. Het gaat om zo een 60 m² en dakpannen koop ik aan in samenspraak met de vakman.

Lekkende dakgoot herstellen en schade binnenkant repareren

Er zit een lek in de dakgoot dat ik graag wil laten herstellen, mogelijks is er ook op een andere plaats nog een lek. Hierdoor is ook de muur en het plafond vanbinnen nat. Ik zoek iemand die zowel het lek als de schade vanbinnen kan herstellen.

Leien dak reinigen

Ontmossen van dak. Dak ongeveer 70 m² (HOB). Leien dak.

Lek plat dak herstellen

Nu op dezelfde plaats sinds paar weken vlek op plafond. Vorige week na sneeuwbui lek met indruppeling. Graag dringend te herstellen. En offerte voor renovatie van 2 platte daken eventueel op latere datum uit te voeren.

Hellend dak renoveren met isolatie en veluxen

Renovatieproject, vernieuwen van pannen+plaatsen onderdak+isolatie(binnenkant) bekijken (optioneel) voor plaatsing zonneboiler/zonnepanelen. Oppervlakte van ongeveer 60 vierkante meter. Twee schuine zijden van 30 m². Eventueel veluxen plaatsen. Bedekken met pannen. Het dakstructuur is nog goed. Vanaf februari aan de werken starten.

Pvc bekleding rond houten kroonlijst vernieuwen

Mijn PVC bekleding van mijn dakgoot (een bakgoot) is aan vervanging toe. Het gaat om een omtrek van ongeveer 60 meter.

Plat dak renoveren en isoleren

Ruwbouw staat ongeveer 90 m² Er moet EPDM geplaatst worden. Het gaat over een plat dak. Renovatie en isolatie.