Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor herstellen daklekkage:

Herstellen daklekkage

Oppervlakte dak ongeveer 40 m², dakconstructie vernieuwd in 1989, dak licht hellend. bestaande roofing laatste keer vervangen in 2013. Lekken vastgesteld in de keuken. Normaal zou structuur geschikt moeten zijn voor een groendak. Liefst werken zo snel mogelijk uitvoeren om gevolgschade maximaal te beperken. Nu roofing dak en indien te vernieuwen naar een groen dak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Merelbeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor herstellen daklekkage uit heel België:

Daklekkage opsporen en herstellen

Wij ontdekten een vochtige plek in de nok van ons hellend dak. Met het regenweer van afgelopen week werd de plek ook groter. Er is zowel vocht te zien op de twee schuine wanden van het dak als op de zijgevel. We denken dat er een of meerdere pannen stuk of verschoven zijn, of dat er een lek is aan de schoorsteen van de buren en dat er langs daar water binnensijpelt. Ons hellend dak is zo een 8 meter hoog.

Daklekkage aan oude dakvensters herstellen

We hebben last van waterinsijpeling aan de oude dakvensters. We willen dit graag laten nakijken en oplossen.Omlijsting van dakvenster in houtwerk. Zink rondom dakvenster.

Daklekkage herstellen

Daklekkage. Plat dak uit roofing. oppervlakte : 97 m². Op 2 plaatsen komt er vocht binnen, dit zou bekeken moeten worden en indien nodig gerepareerd.

Daklekkage herstellen

Sinds kort merken we dat we waarschijnlijk last hebben van insijpelend regenwater via het dak. We hebben 1 muur die hier last van heeft en daarlangs loopt aan de buiten kant een regenpijp.

Daklekkage herstellen

Waarschijnlijk lekkage in pannen dak. Het dak is 13 jaar oud. Oppervlakte : 11,5 m L.

Daklekkage herstellen

Gelieve een plaatsbezoek uit te voeren, verschillende vochtige plekken, dakrand, ventilatie, oud huis.

Daklekkage herstellen

Het dak heeft een dakkapel en langs de raam in het dakkapel lekt het het is een oud dak we willen dit laten herstellen omdat dit een verborgen gebrek is in onze koop overeenkomst. In de toekomst komt er een nieuw dak maar voorlopig nog niet.

Herstellen van daklekkage

Drupt binnen. Herstelling van plat dak.