Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plat dak herstellen:

Plat dak herstellen

Plat dak van garage lekt, dringend iemand nodig
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Ninove (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plat dak herstellen uit heel België:

Zadeldak met oude leien renoveren

Wij hebben een bungalow van 1974 met zadeldak, die gerenoveerd is in 2015-2016 en waarbij er ook een L-vormig deel is aangebouwd met plat dak. Het oorspronkelijke zadeldak is nu echter ook aan renovatie toe. Er liggen zwarte leien op, naar verluidt met asbest in. De houtstructuur is volgens mij nog wel in goede staat, misschien (hopelijk) kan die behouden blijven? Onder het dak ligt een lage zolder die we quasi niet gebruiken, er ligt dan ook dikke, recente (2016) isolatie op de vloer. Met andere woorden het vernieuwde dak zelf hoeft niet bijkomende geïsoleerd te worden. Er hoeven ook geen veluxen in te komen. De oppervlakte van het dak is 9m52 x 13m42. In bijlage de bouwaanvraag van enkele jaren geleden, dit geeft een idee van hoe het gebouw eruit ziet.

Houten terras bouwen op plat dak

Graag hadden we een terras laten creëren op het plat dak van onze achterbouw. Het betreft een dak van ongeveer 3m bij 7 meter bovenop de tweede verdieping, momenteel afgewerkt met roofing maar geschikt voor een terras qua stevigheid.

Zonneboiler plaatsen

Wij hebben reeds zonnepanelen. We willen echter ons verbruik aan stookolie naar beneden krijgen door het extra gebruik van een zonneboiler. We hebben nog voldoende ruimte op ons plat dak. Zonneboiler te gebruiken als sanitair warm water, verwarming woning Momenteel stoken we op mazout.

Herstellen van daklekkage

Drupt binnen. Herstelling van plat dak.

Lichtstraat plaatsen

Maken van een opening in het plat dak en tevens plaatsen van een lichtstraat. Opening maken voor de grootste maat van velux te plaatsen.

Daklekkage herstellen

Sinds korte tijd hebben we insijpelend regenwater dat uit het gat van een spotje komt. Deze is gelegen aan het einde van ons plat dak, dus we vermoeden dat het daar vandaan komt. Plat doek met kiezel.

Plat dak isoleren

Wij wensen ons plat dak van +- 60m² te isoleren + afwerking dakrand (nu hout) Halfopen bebouwing.

Plannen opstellen voor uitbouw met verdieping

Ik zou het huidige puntdak willen veranderen naar een plat dak. Er kom achter de woning ook nog een verdiep bij en er zouden ook twee poutrellen moeten gestoken worden van +/- 6m. Voor deze werken heb ik een vergunning nodig. Architect nodig voor : * De plannen tekenen * nodige vergunningen * stabiliteit