Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Oudenaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Oudenaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Oudenaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Oudenaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Oudenaarde:

Waterschade herstellen op het dak

Door een lek in golfplaten op ons dak, is het water binnengedrongen in onze keuken. We hebben waterschade aan plafond (hangt beetje door aan binnenkant) en muur (roeste strepen)

Dak carport afwerken

Er heeft iemand een carport geplaatst maar niet afgewerkt komt niet meer af voor verder te maken! Nu ligt er plaat los dus het zou gaan voor te herstellen en verder af te werken met plaatsen van goten ook! Carport afwerken. Is geplaatst maar niet afgewerkt. Er ligt 1 plaat los die moet vastgelegd worden. Ook plaatsen van dakgoten.

Onderhoud dakgoten en platte daken

Uitkuisen(bladeren) van de dakgoten, boven de garage,platte daken en afwassen van de kroonlijsten. Gemakkelijk uit te voeren met ladder. Opkuisen oprit maar niet met hoge drukreiniger. Graag zo vlug mogelijk.

Schoorsteen herstellen

Er is een steen uit de schoorsteen naar beneden gekomen deze is blijkbaar gebarsten dus zal moeten hersteld worden

Dakgoten herstellen

Dakgoot (bak met zink bedekt) lekt. Deze dakgoot is te herstellen.

Vervangen van golfplaten door trapezium metalen platen

Dak bestaat uit eternitplaten. Te vervangen door staalplaten. Er is al isolatie aanwezig . Dak van 10 x 13.50 meter.

Vernieuwen en isoleren van dak

Het vernieuwen en isoleren van het dak (hoekse zadeldak en dakpannen) Ganse dak renoveren en isoleren. Ongeveer 120 m². Er zit een velux in en 6 kapellen. En twee dakramen. Ter plaatse komen kijken.

Hellend dak renoveren

Wij willen het huidig, hellend dak grondig laten renoveren. Men moet oude pannen verwijderen, nieuwe pannen en onderdak aanbrengen. Ook moet men isolatie plaatsen aan de binnenzijde die conform is met de huidige wetgeving. Ook moet men een dampscherm plaatsen en eventueel afwerken met gyproc. Het gaat om ongeveer 80 m².

Plaatsen dakkapel

Dakkapel van 3 meter te plaatsen.

Vernieuwen dakkapellen

Het vernieuwen van de waterdichting van 2 dakkapellen. Werken omvatten: uitbraak met recuperatie van huidige pannen, uitbraak latten en zinkgoot, plaatsing nieuw onderdak met degelijke aansluiting op bestaand onderdak van de rest van het dak en plaatsing van een nieuwe (zink)goot.