Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor onderhoud dakgoten en platte daken:

Onderhoud dakgoten en platte daken

Uitkuisen(bladeren) van de dakgoten, boven de garage,platte daken en afwassen van de kroonlijsten. Gemakkelijk uit te voeren met ladder. Opkuisen oprit maar niet met hoge drukreiniger. Graag zo vlug mogelijk.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Oudenaarde (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor onderhoud dakgoten en platte daken uit heel België:

Nazicht daken, goten, van 30tal gebouwen

Op zoek naar zelfstandige ondernemers die geïnteresseerd zijn in het onderhoud, nazicht en uitvoeren van kleine reparaties aan daken en dakgoten. Het gaat over een 30tal gebouwen in totaal. 2percelen :werken nazicht en onderhoud. Herstelling en interventies .

Onderhoud Eternit / leien dak

Ik wil een onderhoud/verwijdering mos/ antimosbehandeling van schuin dak + dakgoten van een bel- etage woning met 2 verdiepingen. Huidige dakbedekking bestaat uit vierkant leien.

Plaatsen van nieuwe dakgoten en regenpijpen

Bestaande dakgoot is hout bedekt met plastiek en zinken inleg lees versleten. Zou graag zelfde breedte maat in alu gezien minder onderhoud en langere levens duur dan zink. Er zijn zwaluwnesten en deze had ik graag behouden terug geplaatst ev met lijm. Het dak is in goede staat maar er zijn lekken ronde de schouwen waar het zinkwerk zou moeten hersteld of mss vernieuwd met de afval. Ook had ik graag al de afvoerbuizen naar een hoek gebracht en vernieuwd gezien er daar een put is, afstand ongeveer 9*4m.

Blokhut plaatsen type chill met uitbreiding incl montage

Graag wensen we een prijsofferte voor plaatsing blokhut type chill 485 X325 + Ext 400 cm , tevens moet er ook een vloerplaat gegoten worden ( voor wat de ruiming van van het bouwoppervlak betreft, hoe diep moet deze vloerplaat komen? Graag ook offerte aub ) , plaatsing houten vloer, ramen , deuren, en dakbedekking en dakgoten ; Nog een vraag qua onderhoud zijn deze panelen behandeld of moeten dit nog gebeuren?

Onderhoud van onze woning

Wij zijn op zoek naar iemand die verschillende klusjes aankan. Voorbeeld. : de dakgoten uitkuisen,hout aanvullen,elektriciteit in onze inkom installeren,schilderen. . . Je ziet het,liefst een handige Harry ;)

Onderhoud scholen

Drie scholen waar onderhoudswerken nodig zijn. Gaande van toiletten die kapot zijn, schilderwerken, dakgoten uitkuisen, behangen, . . . Ik zoek een betaalbare all-rounder.

Onderhoud, renovatie achtergevel monument

Aan de achtergevel moeten de dakgoten die op het derde verdieping liggen, vernieuwd worden. De muren dienen waterdicht gemaakt en herschilderd te worden. Ook willen we de vensters vervangen door dubbel glas.

Opfrissen van woning te Kaprijke

Grondig kuisen van verwaarloosde kleine woning en onderhoud van tuintje. Verwijderen van bomen , struiken en afval te Kaprijke. Oppervlakte van woning+tuin= 230 m2 Alsook kuisen schouwen,dakgoten, ledigen septische put, onderhoud gasgeiser, sloten enz..