Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor asbest verwijderen van dak 15m² + slopen stal met asbestdak ook:

Asbest verwijderen van dak 15m² + slopen stal met asbestdak ook

Asbest laten verwijderen. Het gaat over een carport waar het dak zou weg moeten en een kleine stal die volledig gesloopt moet worden.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Scheldewindeke (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor asbest verwijderen van dak 15m² + slopen stal met asbestdak ook uit heel België:

Asbest verwijderen

Ik de tuin staat een dubbele garagebox (8m*5.2m), een houten tuinhuis(2m*3m), en een ander groot bakstenen gebouw(6m*4.2m) met (waarschijnlijk) asbestplaten op. Ik had deze graag professioneel laten verwijderen.

Asbest verwijderen op dak en vernieuwen dak

Wij hebben oude stallen en een kippenhok. Met asbestplaten als dak. Wij hadden deze graag laten verwijderen en als dit mogelijk is een nieuw dak op laten leggen. Ook op het huis moet een nieuw dak komen. Dak van de stallen is 140 m² en het dak van het kippenhok is 50 à 60 m². Heraanleggen met platen.

Asbest golfplaten te verwijderen

Afdak met kleine 20m² asbest golfplaten die zouden moeten verwijderd worden

Asbest opsporen en verwijderen

Eén van de waterleidingbuizen van de CV (van de jaren 60) is lek. Dat lek bevindt zich tegen de muur van de (vroegere) kolenkelder die nu helemaal benomen is door de mazouttank. Er dus zeer weinig ruimte om te werken. De buizen zijn geïsoleerd met pleister en stro(?) en omwikkeld met doek. Graag een analyse van de isolatie en verwijdering van het eventuele asbest. Eventueel de intacte isolatie van de andere buizen beoordelen.

Asbest verwijderen rond buizen

In mijn kelder heb ik rond 2 buizen asbest isolatie. Deze buizen 'zweven' en zijn gemakkelijk te verwijderen. Momenteel dienen ze nog voor de verwarming, maar we gaan onze verwarmings ketel verwijderen, dus binnenkort dienen ze nergens meer voor.

Asbest golfplaten verwijderen

Golfplaten tuinhuis verwijderen. 12m² Enkel te verwijderen niet te vervangen.

Asbest verwijderen in vloer

Vynil van jaren 60. Ongeveer 55 m². Lijm eventueel ook indien positief op asbest.

Asbest verwijderen en vervangen

Ik wil een heel kunstleien dak (uit de jaren zestig, dus asbest) laten verwijderen door een erkende of gekwalificeerde firma en vervangen door vlakke keramiekpannen, oppervlakte ongeveer 330 m2, inclusief 6 dakkapellen. Tevens een schouw te verwijderen en dakgoten te vervangen. Gebinte nog in goed staat en niet te vervangen. Alle materiaal door dakwerker te leveren.