Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Schellebelle te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Schellebelle.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Schellebelle of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Schellebelle die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Schellebelle:

Dakgoot vervangen of herstellen

We hebben vocht op de gevel doordat er water op loopt. De dakgoot bestaat uit allemaal kleine witte profielen naast elkaar, er ligt nieuwe zink in van enkele jaren geleden, die is normaal gezien nog goed. Dus graag weet ik waardoor het water op de gevel komt en wat moet hersteld worden. Twee plaatsen waarop het lek.

Dak uitbouw in bestaande HOB

Ik wil graag een uitbouw doen in mijn bestaand zadeldak , alsook afwerking ( 2 ramen in alu draai kiep ) binnen afwerking met OSB en gyproc en uitbouw in epdm , de uitbouw zal ongeveer 2 m breed zijn , buitenafwerking in ceder . Het gaat om een bestaande hob van bouwjaar 2009.

Hellend dak renoveren en isoleren en 4 veluxen plaatsen

Dak van oude schuur waar nu woongelegenheid komt. Er liggen nu asbestplaten op. Nok moet vervangen worden rest van hout is ok. Ringbalk moet gegoten worden en er moeten 4 veluxen in geplaatst worden. De oppervlakte is ongeveer 133 m². Met Stalen dakplaten / dakpanplaten, Pannen.

Renovatie van dak

Renovatie van dak met witte dakpanne, geen leien maar wel pannen.

Het oude plat dak met roofing totaal 40 ...

Het oude plat dak met roofing totaal 40 m² is volledig versleten. Hierdoor moet eerst alles verwijderd worden zowel de platen op de roostering. Dus wat moet er precies gebeuren; verwijderen oude dak, nieuw dakplaten met osb, 8 cm isoleren en afwerken met epdm.

Dringend uitleg nodig over aanleg plat ...

Dringend uitleg nodig over aanleg plat dak : EPDM voor en nadelen tov roofing ; graag zo snel mogelijk uitvoering van werken

1 van de dakgoten lekt. Voor regenpijpen ...

1 van de dakgoten lekt. Voor regenpijpen graag vrijblijvend prijs om die te vervangen.

bestaand dak vervangen: dakgebinte in ...

bestaand dak vervangen: dakgebinte in hout (volledig),dakbedekking met dakpannen, klassieke dakgoten in plastiek planchetten met zinkwerk.