Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sinaai Waas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sinaai Waas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sinaai Waas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sinaai Waas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sinaai Waas:

Houten latten opnieuw vasthangen

Er zijn aan de dakkapel van mijn huis enkele houten latten losgekomen. Deze moeten terug worden vastgezet het betreft een 5 tal latten.

Nieuwe zink plaatsen in dakgoot

Graag had ik nieuwe zink laten plaatsen in mijn dakgoot ongeveer 7 meter lang dit om de schilderwerken te kunnen starten en de oude bedekking dringend vervangen moet worden.

Veranda herstellen

Door de storm is er één paneel van de veranda losgekomen. het paneel (kunsstof) is nog heel maar de dichting moet vernieuwd worden. Er is ook lekkage aan een ander paneel, dus vermoed dat de dichting daar ook moet herdaan worden.

Herstellen dak tuinhuis/puntgevelbekleding

Tuinhuis: door stormschade is heel de roofing weggewaaid en is zelf het dak deels losgekomen ook heeft er een plaat een gat geslagen in het dak.graag een bestek(incl. materiaal) voor snelle reparatie. Woning: tevens is er een deel van de puntgevelbekleding losgekomen en moet ook deze vervangen worden.

Dakgoten herstellen/vervangen

Oude dakgoot omlijsten vervangen in hout of kunststof.

Dakpannen + onderdak vervangen

Oude dakpannen en onderdak verwijderen, nieuw onderdak + nieuwe latten + nieuwe pannen plaatsen.

Ontmossen dak

Ontmossen van een hellend dak.

Renovatie en isolatie puntdak

Offerte voor een renovatie van het dak alsook isolatie. Puntdak met pannen. 15 meter lang en 8 meter breed.

Herstellen van PVC planchetten

Vervangen van planchetten beschadiging door hagelbui. Ongeveer elf meter plus rondom drie dakkapellen alsook de planchetten langs de voorkant.

Vervangen van dakgoot en vervangen dak van schuur

Door de hagel is de dakgoot van onze schuur onherstelbaar beschadigd, daardoor is er terug de natuurlijke dakdrop met wateroverlast voor de buren. Wij zouden graag een nieuwe zinken dakgoot willen laten plaatsen. Ook zouden wij een offerte willen vragen voor het vervangen van het dak van onze schuur, deze is 12m op 6m. Ook zouden wij renovaties aan de muren en dak van ons huis willen laten doen. Foto in bijlage