Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten latten opnieuw vasthangen:

Houten latten opnieuw vasthangen

Er zijn aan de dakkapel van mijn huis enkele houten latten losgekomen. Deze moeten terug worden vastgezet het betreft een 5 tal latten.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Sinaai-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten latten opnieuw vasthangen uit heel België:

Terras uit houten latten maken

Oud terras van een appartement moet uitgebroken worden. Nieuw terras uit houtlatten te maken. Oppervlakte is ongeveer 80 m².

Gevel bezetten met latten uit kunststof

Momenteel zijn er houten latten tegen de buitengevel. Ik heb reeds kunststof latten aangekocht maar zou deze willen laten plaatsen. Vanaf 1ste verdieping tot aan het dak.

Erker opnieuw bekleden

De erker naar de tuin heeft buiten een houten-latten-bekleding die na 20 jaar in weer en wind aan vervanging toe is. Bekleding van ongeveer 4 m breed en 29 cm hoog. De nieuwe bekleding moet niet per sé in hout zijn mag ook een alternatief duurzaam materiaal zijn.

Tuinafsluiting plaatsen

In de achtertuin staat momenteel een draadafsluiting. Deze zou moeten verwijderd worden en een nieuwe zou moeten geplaatst worden. De afsluiting moet geplaatst worden net naast een gracht. Ik twijfel uit 2 soorten afsluitingen: 1. een afsluiting met betonnen palen en houten latten tussenin zodat er geen inkijk is 2. een afsluiting met draadpanelen. Het zou de bedoeling zijn dat ik later lamellen plaats in die draadpanelen . De draad die op heden aanwezig is zou ikzelf kunnen verwijderen. De palen niet. De lengte voor de afsluiting is ongeveer 10 m en graag had ik de afsluiting ongeveer 1.80m hoog gehad.

Gyprocwerk en schrijnwerk uitvoeren

een vals plafond op aluminium latten is aan de raamzijde gezakt over een 3 tal cm. reden: aluminium profiel waaraan de gyprocplaten bevestigd zijn was vastgemaakt aan verticale rolluik plank vast gemaakt aan plafond. . Die is losgekomen waardoor vals plafond is mee gezakt. herstelling bestaat uit: omhoog duwen van vals plafond . Aluminium profiel waaraan gyproc platen zijn bevestigd losmaken van rolluikplank en rechtstreeks bevestigen aan plafond. Rolluikplank ook terug bevestigen aan bestaande houten balken van oorspronkelijk plafond . verwijderde gyproc plaat herplaatsen,( dikte 9 mm en 60 cm breed) bezetting ervan herstellen en verven. verf wordt door mij geleverd. appartement op 2de verdieping lengte voorgevelzijde 3 m.

Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten

Nieuwe omheining een scheiding moet zijn tussen twee tuinen en er moet ook een voorziening zijn voor twee toegangen door middel van een houten poortje of deur met een slot. Nieuwe afsluiting moet ongeveer 20 meter zijn en mag bestaan uit horizontale of verticale latten. Liefst een onderhoudsvrije houtsoort.

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.

Houten gevelbekleding plaatsen tegen zijgevels

Ik wil de beide zijgevels van mijn terras met hout bekleden. De afmetingen zijn 6,10m breed en 2,80 hoog en 2,40m hoog en dit aan beide zijden. Gevels graag bekleden met verticale, dunne houten latten op een zwarte achtergrond.