Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor houten latten opnieuw vasthangen:

Houten latten opnieuw vasthangen

Er zijn aan de dakkapel van mijn huis enkele houten latten losgekomen. Deze moeten terug worden vastgezet het betreft een 5 tal latten.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Sinaai-Waas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor houten latten opnieuw vasthangen uit heel België:

Tuinafsluiting in onderhoudsvriendelijk hout zetten

Nieuwe omheining een scheiding moet zijn tussen twee tuinen en er moet ook een voorziening zijn voor twee toegangen door middel van een houten poortje of deur met een slot. Nieuwe afsluiting moet ongeveer 20 meter zijn en mag bestaan uit horizontale of verticale latten. Liefst een onderhoudsvrije houtsoort.

Plafond in gyproc bezetten, schilderen en een vloer in linoleum plaatsen

Na waterschade: gyproc plafond steken in de plaats van de houten latten. Plafond van 25 m². Ook daarna schilderen van plafond.Ook nieuwe vloer in linoleum leggen en oude wegnemen.

Houten gevelbekleding plaatsen tegen zijgevels

Ik wil de beide zijgevels van mijn terras met hout bekleden. De afmetingen zijn 6,10m breed en 2,80 hoog en 2,40m hoog en dit aan beide zijden. Gevels graag bekleden met verticale, dunne houten latten op een zwarte achtergrond.

Houten gevelbekleding aan te brengen

Achtergevel met houten latten bekleden. Momenteel staat er een oude crepi op. Oppervlakte : kleine achtermuur en zijkant uitbouw keuken.

Houten terras leggen

We wonen op een ruim appartement met terras en willen het terras upgraden door de stenen tegels te vervangen met warme(re) houten tegels/latten.

Betonnen afsluiting plaatsen

Vervanging van bestaande afsluiting (houten palen met horizontale tussen latten). De bestaande latten en de onderste betonplaat tussen de houten palen, kunnen gerecupereerd worden. Hoeveelheid ca. 20 lm - afgewerkte hoogte ca. 2.20 m. Voor het grootste deel handwerk (machines kunnen er niet bij).

Dak isoleren

De slaapkamer, onder het dak op de tweede verdieping, afgewerkt met houten latten. Wij zijn niet zeker of er ook isolatie werd aangebracht. Wij overwegen nu om het dak 15m² te laten herafwerken (en indien nodig isoleren) met gyproc platen.

Houten tuinpoort herstellen

Onze houten tuinpoort uit padouk (3meter, 2vleugels) is door de storm open gewaaid naar de verkeerde kant. Deze zou moeten worden hersteld. De buitenste latten van beide vleugels zijn gebroken, dus weten wij niet of deze nog kan hersteld worden of moet vervangen worden door een nieuwe.