Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Amandsberg:

Inpandig dakterras maken in bestaand hellend dak

Inpandig dakterras van ong. 3m x 2.5m maken in hellend dak. Graag toegang tot dit dakterras dmv een schuifraam.

Herstellen dak in polycarbonaatplaten

Dak van ong. 5m x 1.5m van aanbouw herstellen of vervangen en isoleren. Is een dak van polycarbonaatplaten.

Lek in dakgoot herstellen

Er is een lek in onze dakgoot, daar waar ze in contact komt met die van de buren. Na elke regenbui blijft het nog uren lekken, dus dit zou best gemaakt moeten worden. De dakgoot is ongeveer 4 meter.

Plaatsen van lichtkoepel

Ik zou graag mijn koepel vervangen door een mooie goed doorzichtige lichtkoepel (dubbelwandig, vast met opstand en afwerking in EPDM of Roofing) in mijn keuken. De afmetingen zijn 123 cm x 242 cm. Belangrijkste is goed isolatie en zichtbaarheid: materiaal afhankelijk van mogelijkheden. Dit voor een plat dak met roofing in mijn achterbouw/keuken. Na deze werken zal er nieuwe plafond geplaatst worden in de keuken.

Vervangen golfplaten dak

Ik wil de oude golfplaten boven mijn koer laten vervangen door deze platen (of gelijkaardige van ander merk): zie bijlage. Ook nieuwe dakgoot aan dat dak en nog plaatsing regenton en regenpijp die moet verplaatst worden (zodat er geen regenwater meer naar de riolering gaat, maar alles naar regentonnen en insijpeling in bodem gaat). Ongeveer 5x5 m².

Dakgoten vervangen of herstellen

De pvc plaat dat het hout rondom de dakgoot beschermd is door hevige rukwinden losgekomen & eraf gevallen. Wij hebben dus een nieuwe beschermlaag nodig. Dit is enkel aan de gevelzijde van het huis. Deze heeft een lengte van ongeveer 5 meter.

Schouw afbreken en gat dak dichtmaken

Schouw op plat dak. Relatief gemakkelijk bereikbaar. Oude schouw 1.30 meter hoog baksteen. Schouw in kamer 2.10m. Rest van dak is EPDM, gat moet uiteraard dicht.

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Dakrandprofiel af te werken

Wij laten onze gevel binnenkort renoveren en wij moeten een dakrandprofiel en de afwerking hiervan voorzien aan onze uitbouw over een lengte van 4 meter. De gevelbekleder vraagt om dit eerst te voorzien, zodat hij ergens naar toe kan werken. De dikte van de isolatie is 8cm.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot langs de achterkant van de gesloten woning (5 meter breed)moet vervangen worden. Dakgoot in zink.