Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Amandsberg:

Lichtstraat plaatsen

We wensen een lichtstraat te plaatsen in een plat dak. Lengte 2 meter en breedte is 1,5 meter. Dit in 1 volledige glasplaat. Het glas komt niet tot aan de gevel, maar is eerder in het midden van de uitbouw (boven de keuken). Vlak niet hellend.

Lichtstraat plaatsen

Wij hebben een lanterneau (dakopening) in onze keuken van 1,5m op 3,5m. Daar zouden we graag een kunstofzadeldak/dakkapel in witte kunststof op plaatsen met zonwerend hoogrendementsglas.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Op dit moment zit ik met een dakgoot die werkt via een overloop door de zolder. Graag had ik deze laten aanpassen door een nieuwe dakgoot en zo de overloop te verwijderen. De lengte van de dakgoot is +- 3.60m . Ook zit er een klein lek aan de overgang van het dak naar de muur van het gebouw naast ons, indien mogelijk mag daar ook naar gekeken worden.

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Op bestaande veranda de platen vervangen. Polycarbonatplaten, 5 stuks. Platen van 3 meter.

Lek in dakgoot herstellen

Totale lengte 2 maal 4,2meter (voorzijde en achterzijde). Vooraan herstellen, lekt momenteel en achteraan nazicht en eventueel herstellen. Achteraan is er wel een plat dak vanwaar men naar de dakgoot kan. Zink.

Dakgoot in zink vervangen en verbreden

Dakgoot achtergevel moet vervangen worden 6 meter in totaal. De dakgoot is in zink , moet terug vervangen worden naar een zinken, moet ook wat verbreed worden naar buiten toe want is te smal. Ongeveer een hoogte van 3 meter, gemakkelijk bereikbaar. Vanop keuken kan je al naar het dak.

Nieuwe roofing leggen op plat dak

Vernieuwen van een plat dak van ongeveer 18 m². Er ligt momenteel asfalt roofing maar hier moet een nieuwe laag roofing op. Er zit ook een lichtkoepel van ongeveer 1 m² in het dak, deze mag gewoon bljiven.

Schoorsteen afbreken en dak dichten

Ik wil graag mijn schoorsteen laten afbreken en dak laten dichten. Nog te bespreken met de vakman of de volledige schoorsteen tot het gelijkvloers moet worden afgebroken of niet. Het gaat om een bungalow met een schuin dak, er is enkel een gelijkvloers en een zolder.

Dakkapel plaatsen

Hellend dak - zolderverdieping. 3,2 à 4,8 meter breedte. Het betreft een pannendak.