Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Amandsberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Amandsberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Amandsberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Amandsberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Amandsberg:

Dakgoten vervangen of herstellen

De pvc plaat dat het hout rondom de dakgoot beschermd is door hevige rukwinden losgekomen & eraf gevallen. Wij hebben dus een nieuwe beschermlaag nodig. Dit is enkel aan de gevelzijde van het huis. Deze heeft een lengte van ongeveer 5 meter.

Schouw afbreken en gat dak dichtmaken

Schouw op plat dak. Relatief gemakkelijk bereikbaar. Oude schouw 1.30 meter hoog baksteen. Schouw in kamer 2.10m. Rest van dak is EPDM, gat moet uiteraard dicht.

Daklekkage herstellen en asbestdak vervangen

Vochtprobleem in de uitbouw van het gebouw. Hellend dak van uitbouw te herstellen Daarnaast hebben wij ook een tuinhuis met een dak van golfplaten dat asbest bevat. Dit zouden we ook graag laten vervangen

Dakrandprofiel af te werken

Wij laten onze gevel binnenkort renoveren en wij moeten een dakrandprofiel en de afwerking hiervan voorzien aan onze uitbouw over een lengte van 4 meter. De gevelbekleder vraagt om dit eerst te voorzien, zodat hij ergens naar toe kan werken. De dikte van de isolatie is 8cm.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot langs de achterkant van de gesloten woning (5 meter breed)moet vervangen worden. Dakgoot in zink.

Dakgoten vervangen of herstellen

Door de verbouwingen aan mijn huis moest de schouw afgebroken worden. Hierdoor loopt de dakgoot niet meer over de volle breedte van het huis. De dakgoot zou moeten hersteld worden en er zou een nieuwe regenafvoer moeten geplaatst worden.

Lichtstraat plaatsen

We wensen een lichtstraat te plaatsen in een plat dak. Lengte 2 meter en breedte is 1,5 meter. Dit in 1 volledige glasplaat. Het glas komt niet tot aan de gevel, maar is eerder in het midden van de uitbouw (boven de keuken). Vlak niet hellend.

Lichtstraat plaatsen

Wij hebben een lanterneau (dakopening) in onze keuken van 1,5m op 3,5m. Daar zouden we graag een kunstofzadeldak/dakkapel in witte kunststof op plaatsen met zonwerend hoogrendementsglas.

Lek in dakgoot herstellen

De dakgoot aan de voorkant van ons rijhuis is verzakt, waardoor de regen de regenpijp niet meer bereikt. Het gevolg is dat alle regen nu precies voor onze voordeur naar beneden valt.

Nieuwe dakgoot plaatsen

Op dit moment zit ik met een dakgoot die werkt via een overloop door de zolder. Graag had ik deze laten aanpassen door een nieuwe dakgoot en zo de overloop te verwijderen. De lengte van de dakgoot is +- 3.60m . Ook zit er een klein lek aan de overgang van het dak naar de muur van het gebouw naast ons, indien mogelijk mag daar ook naar gekeken worden.