Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakwerken op zadeldak en plat dak:

Dakwerken op zadeldak en plat dak

Graag zijn we op zoek naar een vakman voor volgende werken: Dakwerken aan bestaande woning. Standaard zadeldak met gebakken aarde pannen. Momenteel is er geen onderdak aanwezig, enkel gording-kepers-panlatten. Om te isoleren is daarom eerst een onderdak nodig. Verder zouden we graag ook onze aanbouwen isoleren thv dak + vervangen dakkoepel. Werken omvatten: wegnemen pannen, verwijderen pannelatten, dakuitbouw tuinzijde om zolderruimte te benutten, plaatsen onderdak, lattenwerk en terugplaatsen pannen. Verder de zolderruimte isoleren met rotswol: tss de kepers + gordingen + afwerkingsklaar maken. Platdak: weghalen bitumen, isolatie (pur/pir), plaatsen nieuw opengaand koepel, epdm folie, aansluiting goot. Oppervlaktes: Zadeldak:±45m² platdak:±60m² Alvast bedankt! Mvg, Br
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Sint-Amandsberg (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakwerken op zadeldak en plat dak uit heel België:

Renoveren sporthal ruwbouw

Betreft aanpassingswerken voor een tijdelijke sporthal, binnen een project. Vloeren van de sporthal ongeveer 200 m². Chappen en pur plaatsen, eventueel chappe polieren. Dakwerken , pannen verwijderen liefst hergebruiken, en dan isoleren van het dak en een nieuw onderdak plaatsen. Dit is een zadeldak.

Dakwerken uitvoeren en isoleren

Bestaande woning met oude leien en bijgebouw golfplaten verwijderen, dak constructie in orde, pannen veranderen. En isoleren en velux ramen. Dat is een zadeldak. Totaal oppervlakte van ongeveer 120 m².

Woning renoveren

Wij zijn op zoek naar een aannemer die zowel de dakwerken als ruwbouwwerken, bijbouw en extra muur metsen,kan uitvoeren in eigen beheer. Het gaat om een volledig nieuw zadeldak en vervanging van een veranda door een bijbouw. De plannen van de architect hebben wij reeds in ons bezit.

Dakwerken bestaande woning

Isoleren bestaand plat dak (in goede staat), er dus gewoon boven te plaatsen Ook vernieuwen bestaand zadeldak met herbruik van pottelberg dakpannen, houtwerk is in prima staat maar er bevindt zich momenteel een onderdak die niet meer voldoet (terrepapier). platdak: 6m * 4m zadeldak: 6m * 10m

Dakwerken uitvoeren

Afnemen oude pannen, plaatsen onderdak en nieuwe pannen op zadeldak van ongeveer 110 m2 (er is 1 schouw en 1 dakvenster)

Diverse dakwerken

Zadeldak +/- 160m². Nieuw onderdak, bestaande pannen hergebruiken. Voorzien van isolatie, geen dakramen. Bestaande dakkapellen (3) integreren. Adres geef ik aan dakwerker mee.

Uitvoeren van dakwerken aan nieuwbouw

Grote nieuwbouw (11x17) in Lummen Dringend uit te voeren. Huidige dakwerker heeft afgezegd wegens ziekenhuisopname. Dit betreft een zadeldak.

Dakwerken uit te voeren

Dakwerken - oud zadeldak moet geheel of gedeeltelijk vervangen worden. Plus minus 100 m². Graag verwijderen niet gebruikte schouwen (2). Nieuw buiten dak en onderdak + isolatie en veluxen. Skelet kan eventueel hergebruikt worden.