Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot is waarschijnlijk kapot, de muur is vochtig. Dakgoten te vervangen en of herstellen. Dakgoten soort rubber, 15 jaar geleden bekleed. Goten : tss 10 en 15 m.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Herstellen van regenpijp

Bovenaan op+- 5m is er lekkage aan de afvoerpijp en deze zit ook los. De pijp is van zink en het onderste gedeelte is pvc. De bevestigingbeugels zijn ook roest. De regenpijp is 5m ongeveer

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.

Lichtkoepels plaatsen

Momenteel heb ik 2 lichtstraten in mijn dak, gemaakt uit hout en glas. Graag vervangen door aluminium en glas of nog liever door pvc koepels. Dringend uit te voeren want het regent binnen.

Nokken vastleggen en zinkrand herstellen

De nok pannen moeten terug vastgelegd worden. Achteraan moet de zinkrand langs 1 zijde hersteld worden. Het is een rijwoning met nieuwe zonnepanelen vooraan op het dak.

Velux en gyproc van zolder herstellen

Ik heb een velux in mijn dak en schuin onder de velux is mijn gyproc beschimmeld. Dus vochtprobleem.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen . 2000 cm B . 1500 cm H . Dakkapel 45° in PVC. Pannen dak van smal huisje . In het midden voorzien van dakkapel

Regenpijp vervangen

Zoek vakman om een vierkante regenpijp te vervangen in een nieuwe, ronde regenpijp. Een tussenstuk moet voorzien worden voor aansluiting aan regenton.

Roofing tuinhuis herstellen

Door de laatste storm is de roofing van ons tuinhuis losgescheurd. Nu is het blote hout eronder zichtbaar. Voorlopig is het dak beschermd tegen regen met een plastic zeil. Ik had graag een nieuwe roofing laten plaatsen, en enkele gebroken plankjes aan de zijkant laten herstellen. De oppervlakte van het platte dak is 280x480cm.