Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Dak deels renoveren en veluxramen steken

Er moeten twee veluxramen geplaatst worden. Hiernaast is het ook mogelijk dat een deel van het pannendak nog hersteld moet worden. Ook een aantal goten te vernieuwen.

Velux dakraam en rolgordijn plaatsen

Plaatsen velux dakraam plus warmtewering gordijn. Afmeting velux : 1m20 op 1m20

Herstelling dakdoorvoeren

Ik heb last van insijpelend water langs één van de 3 dakdoorvoeren. Dus: pannen verwijderen, inspectie van de afdichting dakdoorvoeren en eventueel onderdak, lek herstellen en pannen terugplaatsen. Duur van het werk: 8 uur

Vervangen roofing hellend dak tuinhuis

Vervangen van dak door plaatsen onderdak en aquapan dakplaten.Dakoppervlakte 6 m op 3 m.

Lichtkoepel plaatsen

Plat dak. Koepel plaatsen die open kan.

Dakgoten en koepel vervangen

Bestaande houten dakgoten vervangen bij een rijhuis vooraan en achteraan 2 verdiepingen hoog. Koepel van ongeveer 1m20 op 2m40 vervangen. Rolluik en omkasting achteraan verwijderen.

Plat dak herstellen

Plat dak van oude woning vertoond 3 lekken. Plat dak van een achterbouw, living keuken. Dak : 80 m². Dak met roofing.

Plat dak herstellen

Plat dak met roofing herstellen. Er zit een lek in het dak aangezien er binnenin schade is. Een dak van 25 m².

Herstellen van koepel en dak door lekkage

Onze koepel lekt telkens het hevig regent. Bij lichte regen is er geen probleem. Koepel : vrij grote koepel.

Golfplaten vervangen en asbest verwijderen

Achterbouw : verwijderen + vervangen van 3 asbest golfplaten (3x1 m). In totaal zijn er 6 platen maar er zijn er slechts 3 die vervangen moeten worden = verwijderen van alle platen en nokprofiel, plaatsen van 3 nieuwe golfplaten 3 x 1.05 cm in vezelcement, terug plaatsen van 3 platen + terug plaatsen van het nokprofiel. Verwijderen van schouw ASBEST = een kleine schouw op de achterbouw.