Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Dakgoten en koepel vervangen

Bestaande houten dakgoten vervangen bij een rijhuis vooraan en achteraan 2 verdiepingen hoog. Koepel van ongeveer 1m20 op 2m40 vervangen. Rolluik en omkasting achteraan verwijderen.

Plat dak herstellen

Plat dak van oude woning vertoond 3 lekken. Plat dak van een achterbouw, living keuken. Dak : 80 m². Dak met roofing.

Plat dak herstellen

Plat dak met roofing herstellen. Er zit een lek in het dak aangezien er binnenin schade is. Een dak van 25 m².

Herstellen van koepel en dak door lekkage

Onze koepel lekt telkens het hevig regent. Bij lichte regen is er geen probleem. Koepel : vrij grote koepel.

Golfplaten vervangen en asbest verwijderen

Achterbouw : verwijderen + vervangen van 3 asbest golfplaten (3x1 m). In totaal zijn er 6 platen maar er zijn er slechts 3 die vervangen moeten worden = verwijderen van alle platen en nokprofiel, plaatsen van 3 nieuwe golfplaten 3 x 1.05 cm in vezelcement, terug plaatsen van 3 platen + terug plaatsen van het nokprofiel. Verwijderen van schouw ASBEST = een kleine schouw op de achterbouw.

Dakgoot in pvc bekleden

Voor bekleding van 2 betonnen dakgoten in pvc. Enkel bekleden in donker bruin. 2 maal 5 meter.

Herstellen dak tuinhuis na stormschade

Door stormschade dak tuinhuis beschadigd en moet hersteld worden. De golfplaten zijn eraf gewaaid. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 3 bij 5 mtr

Schoorsteen herstellen of afbreken

Noodweer 10 maart . Schouw gedeeltelijk beschadigd. Dient hersteld te worden.

Schoorsteen verwijderen op schuin dak

Wij hebben vorige zomer besloten om onze schoorsteen, die we niet meer gebruiken, te verwijderen. Deze bevind zich op een schuine dak. Voor ons is enkel het stukje op het dak een probleem, het stuk binnen in ons huis zullen we zelf verwijderen. Deze bestaat enkel van boven uit een stukje beton, zoals overige schoorstenen, de rest bestaat uit baksteen en voor zover ik weet is er geen asfalt aanwezig. Enkel het stukje dat boven ons dak uitsteekt dient verwijderd te worden.

Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen en isoleren : 28 m². Nu ligt er roofing.