Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Platdakvenster plaatsen

Graag hadden wij een platdakvenster laten plaatsen in een bestaande opening in het dak (momenteel ligt er gewoon dik glas op) het gat langs binnen is 127 op 127 cm.

Lood plaatsen hellend dak en velux ramen plaatsen

Er zou aan 1 kant van het hellend dak (11 meter) opnieuw lood moeten worden aangelegd omdat ik aan de schouw bij hevige regenval regen binnenkrijg. Ook zouden er 3 veluxen moeten geplaatst worden 2 SK06 en 1CK06.

Velux vervangen

Ik zou graag het glas laten vervangen van veluxraam GGL7. 16 mm. Of ik zou heel de velux laten vernieuwen aangezien die toch al meer dan 30jaar is. Het is een manuele.

Plat dak herstellen

Een plat dak herstellen waar het binnen regent. Heel het dak moet een nieuwe roofing krijgen In het dak bevindt zich een koepel.

Dakgoot bekleden in pvc

Dakgoten van 6m en 7m bekleden met Thespa.

Zinken dakgoot herstellen of vervangen

Zinken dakgoot aan voorgevel herstellen of vervangen. Er zit een scheur in. Het betreft een breedte van 6m. Dakgoot is al 40j oud.

Dak tuinhuis vernieuwen

het dak van mijn tuinhuis zou dringend vervangen moeten worden, alleen weet ik nog niet met welke materialen, wat is er allemaal mogelijk

Lichtstraat vervangen

Plat dak met bestaande lichtstraat zou vervangen mogen worden. Glas met voldoende isolatiewaarde. Tussen 3/4 meter op 1 meter.

Herstellen dak

Het betreft een lek in het dak (rubber), dit ter hoogte van een doorboring, van een zonnepaneelsteun. Vermoedelijk is de dichting beschadigd. Het onderliggende houten paneel is door het nat beschadigd.

Vervangen dak en dakconstructie tuinhuis

Het dak moet vervangen worden. Golfplaten + houten constructie.