Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Dakgoot in pvc bekleden

Voor bekleding van 2 betonnen dakgoten in pvc. Enkel bekleden in donker bruin. 2 maal 5 meter.

Herstellen dak tuinhuis na stormschade

Door stormschade dak tuinhuis beschadigd en moet hersteld worden. De golfplaten zijn eraf gewaaid. Het gaat om een houten tuinhuis van ongeveer 3 bij 5 mtr

Schoorsteen herstellen of afbreken

Noodweer 10 maart . Schouw gedeeltelijk beschadigd. Dient hersteld te worden.

Schoorsteen verwijderen op schuin dak

Wij hebben vorige zomer besloten om onze schoorsteen, die we niet meer gebruiken, te verwijderen. Deze bevind zich op een schuine dak. Voor ons is enkel het stukje op het dak een probleem, het stuk binnen in ons huis zullen we zelf verwijderen. Deze bestaat enkel van boven uit een stukje beton, zoals overige schoorstenen, de rest bestaat uit baksteen en voor zover ik weet is er geen asfalt aanwezig. Enkel het stukje dat boven ons dak uitsteekt dient verwijderd te worden.

Plat dak vernieuwen

Plat dak vernieuwen en isoleren : 28 m². Nu ligt er roofing.

Plat dak herstellen

EPDM laag bovenop bestaande roofing. Plat dak loopt niet goed af. Er blijft altijd nog water staan. Al meerdere keren hersteld en lekkages gehad.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot is waarschijnlijk kapot, de muur is vochtig. Dakgoten te vervangen en of herstellen. Dakgoten soort rubber, 15 jaar geleden bekleed. Goten : tss 10 en 15 m.

Lek in leien dak detecteren en herstellen

Een mogelijk daklek op een stuk buitenmuur dat zorgt voor vocht in huis. Gaat om een buitenmuur waar leien op liggen. Na te kijken of dit effectief een lek is en zo nodig herstelling uit te voeren.

Herstellen van regenpijp

Bovenaan op+- 5m is er lekkage aan de afvoerpijp en deze zit ook los. De pijp is van zink en het onderste gedeelte is pvc. De bevestigingbeugels zijn ook roest. De regenpijp is 5m ongeveer

Dak en zolderruimte renoveren

Wij willen graag het volledige (hellend) dak (rijwoning) laten vernieuwen, alsook isoleren en 2 nieuwe velux ramen plaatsen. Ook de zolderruimte moet hierbij volledig aangepakt worden. Deze moet dienst doen als slaapkamer en opbergruimte en zou moeten voorzien worden van ingemaakte kasten.