Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sint Niklaas te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sint Niklaas.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sint Niklaas of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sint Niklaas die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sint Niklaas:

Herstellen dak

Het betreft een lek in het dak (rubber), dit ter hoogte van een doorboring, van een zonnepaneelsteun. Vermoedelijk is de dichting beschadigd. Het onderliggende houten paneel is door het nat beschadigd.

Vervangen dak en dakconstructie tuinhuis

Het dak moet vervangen worden. Golfplaten + houten constructie.

Stuk regenpijp vervangen

Stuk regenpijp herstellen, buiten aan de woning. Regenpijp uit plastiek.

Plat dak herstellen

Dak is geïsoleerd en opgehoogd, al enkele jaren geleden. Maar de afwerking van de randen en dakgoot is niet gebeurd. Door de storm zijn er wat latjes afgevallen die de epdm moesten vastmaken aan de dakrand. Bijgevolg flappert de epdm nu.

Daklekkage herstellen

Er is een lek in een plat dak waardoor water naar binnen sijpelt in de garage. Het water komt in de buurt van de zekeringskast, dus redelijk dringend.

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m

Plaatsen dakkoepel

Wij zouden graag meer licht willen in de badkamer. Een koepel van ongeveer 75cm die volledig open kan. Wij moeten erdoor kunnen. Het is een plat dak. Er is enkel isolatie en roofing. De rest is al afgebroken. Wij zijn handig en kunnen eventueel helpen.

Herstellen dak

Een paar dakpannen zitten niet goed en moeten vervangen worden .6 à 7 dakpannen zijn weggewaaid.

Renovatie plat dak en lichtstraat plaatsen

Vernieuwing plat dak + lichtstraat. Plat dak : 5m op 10 m; dak : roofing. Lichtstraat : 3m op2 m.

Lekkage in dak herstellen

Ik wil graag mijn plat dak laten herstellen vanwege lekken. Het dak is ca. 10-15 jaar oud. De oppervlakte van de lekkage is < 1m². Roofing op dak.