Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lekkage in dak herstellen:

Lekkage in dak herstellen

Ik wil graag mijn plat dak laten herstellen vanwege lekken. Het dak is ca. 10-15 jaar oud. De oppervlakte van de lekkage is < 1m². Roofing op dak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lekkage in dak herstellen uit heel België:

Schade in badkamer en inkomhal herstellen

We hebben na een lekkage in ons dak problemen in onze badkamer en in onze inkomhal onder de badkamer. Badkamer: komen de voegen tussen de tegels los, vermoedelijk zit hier vocht in de muur. Scheuren in het plafond dienen ook bijgewerkt te worden, (hier is water door gelekt) Inkomhal: plafond van de inkomal vertoont beggende vochtplekken. die doortrekken naar de berging onder de trap in de inkomhal.

Schoorsteen op dak herbezetten

Schoorsteen opnieuw bezetten wegens lekkage. Hellend dak. 2 verdiepingen. Er is roofing rond - door waterschade is deze losgekomen.

Herstellen van koepel door lekkage

Lekkage aan dichting van koepel van 1m x 1m herstellen. Dak en koepel apartementsgebouw reeds vernieuwd. Bij hevige regenval zijn er problemen.

Daklekkage verhelpen

Lekkage in plat dak. Water komt binnen in de keuken.

Roofing te herstellen

Ik heb een kleine roofing lekkage. Ik zou dit graag zo snel mogelijk opgelost hebben. Oppervlakte van het dak is 4x3 meter.

Daklekkage verhelpen

Lekkage aan de afloop van het plat dak doorheen de spouwmuur. Ik zou graag de roofing vernieuwen oppervlakte van ongeveer 2 m² op bestaande roofing en loodplaten plaatsen achtergevel over een lengte van ongeveer 5 meter. Waar de lekkage zit moet dichtgemaakt worden.

Lek in dak herstellen of nieuw dak leggen

Wij hebben een lekkage in de hoek van ons hellend dak, niet zeker dat het ons dak is, eventueel kijken voor nieuw dak, aangezien deze al meer als 30 jaar staat. Leien dak.

Daklekkage herstellen

Lekkage van dak of dakgoot. Vocht sijpelt binnen.