Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor nazicht en herstelling daklekkage:

Nazicht en herstelling daklekkage

De voorgevel van mijn garage vertoont vochtplekken waarschijnlijk te wijten aan een lek op het (plat) dak. Ik wil tevens de staat van het dak laten nakijken. Dak bestaat uit roofing. Dak : Br 5 m en diepte 20 m
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Sint-Niklaas (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor nazicht en herstelling daklekkage uit heel België:

Herstellen bekleding van PVC dakgoot

De plastieken latten van de bekleding dakgoot zijn losgekomen op verschillende plaatsen. Nazicht en herstelling gewenst.

Herstelling ketel en keuring verwarmingsinstallatie

Onze verwarmingsketel verliest druk en valt soms uit. Graag nazicht en herstelling + keuren van de verwarmingsinstallatie. Ketel op aardgas. Bulex.

Nazicht oorzaak natte balk aan plafond

De balk aan de plafond van een mansarde kamer is nat. Ik weet niet precies hoe het komt. Is er een lek aan het dak of zijn de buizen niet goed gemonteerd. Tussen de buizen en de plafond is silicone bevestigd. Nazicht en oplossing zoeken voor herstelling natte balk.

Nazicht en herstelling dak

Controle plat dak na constatatie van een vochtplek in de slaapkamer. Liggen zonnepanelen op.

Nazicht daklekkage en herstelling

Twee weken geleden betrokken we ons nieuwe huis. Dit weekend, bij de eerste zwaardere regenbui merken we vochtindringing langs de nok van het dak (druppels op de zoldervloer). Het huis is van 1950, wellicht geen onderdak aanwezig (maar héél onzeker, geen plannen beschikbaar...). Hellen pannen dak. aan de nok waterinsijpeling.

Regenwaterpomp herstellen

Grundfos mq3-35B pomp slaat vaak aan zonder dat er water wordt verbruikt. Men moet het nazicht uitvoeren en de herstelling maken.

Herstelling en nazicht van gaskachel

Gaskachel Flandria Élégance Van de ene op de andere dag werkt mijn kachel niet meer. Omdat ik sinds kort naar hier verhuisd ben weet ik niet wanneer deze voor het laatst een onderhoud heeft gehad.

Hellend dak herstellen alsook nazicht schouw

Herstelling na stormschade. Dakrand van hellend dak is losgewaaid over ongeveer 6 meter. Bij de schouw zijn enkele leien verschoven. Eén nokstuk is verschoven.