Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Sleidinge te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Sleidinge.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Sleidinge of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Sleidinge die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Sleidinge:

Rooster of pinnen tegen kauwen

Er ligt momenteel een gaas op mijn schoorsteen maar de kauwen proberen het steeds te verwijderen, daarom zou ik graag nog extra pinnen laten plaatsen op de schoorsteen.

Vervangen van dakgoot bekleding

Vervangen van dakgoot bekleding in trespa of hout

Herstelling dak veranda na hagelschade

Dak van de veranda bestaat uit doorschijnende platen. Deze zijn stukgeslagen deze nacht door de hagel, graag hadden we dringend een bestek gekregen voor herstelling NB : meegestuurde foto's zijn genomen enige tijd terug (dus voor de stormhagel)

Uitbouw noordboomkap voor- en achterkant

We zijn op zoek naar een aannemer die ons dak van onze bugalow aan de voor & achterkant kan uitbreiden met een uitbouw. De bedoeling is om 2 extra kamers te creëren op de dakverdieping. Binnenafwerking dient niet te worden opgenomen in het project. Buitenafwerking kan nog alle richtingen uit, maar we dachten aan een bekleding in ceder hout.

Uit te voeren werkzaamheden betrefffende ...

Uit te voeren werkzaamheden betrefffende renovatie van een bestaande dak en het plaatsen van een nieuw platdak. te renoveren gedeelte: Renovatie van een bestaand dak (~38m²) ==> dmv recuperatie dakpannen plaatsen van onderdak plaatsen van 2 veluxen (114/118) Nieuw Platdak; houten roostering plaatsen van EPDm (~27m²)