Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Stekene te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Stekene.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Stekene of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Stekene die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Stekene:

Dakgoot en zinkrand schouw herstellen

Dakgoot vooraan herstellen. Lekt ongeveer in het midden. Bij hevig regenweer is er ook een lichte insijpeling van regenwater in slaapkamer. Vermoedelijk is daar de oorzaak van de zinkrand rondom de schouw of schouw zelf.

Daklekkage herstellen

In ons nieuwe EPDM dakrubber zit een lek. We zien niet waar, maar het lekt doorlopend, zelfs als het niet regent.

Overzetdak plaatsen

Vanwege een recent lek in ons dak wat zo ongeveer 150m² bedraagt met 4 dakkapellen en met stenen dakpannen. We willen graag een overzetdak laten plaatsen. Er is geen asbest aanwezig.

Asbest verwijderen dak garage

Het dak van mijn garage is uit asbest golfplaten , dit dient verwijderd te worden en er moet een nieuw dak op

Vervangen dak van tuinhuis

Ik zou het dak van mijn houten garage willen vervangen. Momenteel liggen er golfplaten op , die hier en daar kapot zijn. Het dak afbreken en daarna een nieuw dak kan plaatsen.

Afbreken van oude asbestplaten van dak en wanden en nieuwe plaatsen

Afbreken van asbest platen op dak en zijwanden ,en daarna ook nieuwe platen op dak en wand plaatsen ,ook een goot en afvoer buis voorzien van ongeveer 6 meter, de totale oppervlakte van de asbest platen is 93 vierkante meter. Dit is een dak dat wat schuin loopt naar beneden.

Aanpassen dak rand in functie van weren van vogels

Wij hebben "last" van huismussen onder het dak. Zij hebben toegang via de zijgevel waarin duidelijk opening zit tussen gevel en dakpannen op verschillende plaatsen . Wij zijn op zoek naar een structurele oplossing hiervoor. Graag horen wij wat de mogelijkheden zijn.

Dakgoten vervangen

Bruine polyesteren hangdakgoten vervangen aangezien de haken kapot zijn. Deze moeten in dezelfde kleur komen, materiaal te bespreken met de vakman. Ongeveer een 15 lopende meter.

Dakraam vervangen

Dakraam is eruit en dichtgemaakt met houten plaat door brandweer. Dit is dringend. Afmetingen momenteel 106 op 112 ( ROTO maar deze zijn niet meer verkrijgbaar ) mag VELUX of ander merk zijn.

Nieuw hellend dak met dakramen en dakkapel plaatsen

We zouden graag ons dak willen vernieuwen voor kant als achterkant van ons huis , graag hadden wij ook drie dakramen er in en ook een dakkapel langs de achterkant van huis.