Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Temse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Temse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Temse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Temse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Temse:

Plat dak herstellen

Plat dak 19 op 4 meter met koepeltje te herstellen.

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Afdekking op de schoorsteen, die gebruikt wordt af en toe als houtkachel. Nu komt er hemelwater binnen lijkt ons, omdat er na een tijdje van regen een getik te horen valt. Vraagjes hierbij: - welk materiaal dient zich het best hiervoor ? (blauwe arduin zoals de venster-richels, aluminium in bepaalde RAL kleur, inox, RVS ....) - verwering tegen vogels - vorm: een platte afdekking met vier 'poten' - kantelbaar: want hoe kan anders de schouw nog gekuist worden ?

Dakgootbekleding herstellen

PVC dakgootbekleding - Totaal 8m vernieuwen.

Tuinhuis houten dak herstellen

Wil tuinhuis herstellen door stormschade dak en vast gedeelte losgekomen.

Daklekkage herstellen

Ik zit met een lek op een klein dak (roofing) van ca. 32 m² met roofing. De herstelling is dringend omdat de computer van de ventilatie er juist onder is.

Herstellen dak garage

Het betreft het dak van de garage. Plat dak. Langs de deur is het volledig doorgezakt.

Dakranden aan plat dak plaatsen

Dakranden plaatsen aan plat dak nog voor de winter.

Plat dak herstellen en nazicht lekkage

Aan de achterkant van de rijwoning zijn drie platte daken 4 m² 10 m² en 8,5 m² te verminderen met drie lichtkoepels.De daken zijn in goede staat maar bij grote regenval komt er water naar binnen na een tijdje. Aan de straatkant de binnenbekleding vervangen door PDM lengte dakgoot 5 m

Dakkoepel herstellen

Dakkoepel herstellen of vernieuwen.

Dakterras maken

ik heb een plat dak waar roofing op ligt en wil er een dakterras van maken waar ik bijna geen onderhoud mee heb. Dus ik weet niet welk materiaal daarvoor best wordt gebruikt . Het plat dak is ongeveer 38 m²