Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Tielrode te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Tielrode.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Tielrode of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Tielrode die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Tielrode:

Schouw herstellen

Mijn schouw op het dak is toe aan herstelling. Er is reeds insijpeling van water. Zou lekvrij moeten gemaakt worden. Tevens een rooster plaatsen op een andere schouw.

Dakraam en dakgoot herstellen

Wij hebben in onze woning een dakraam (velux) waarbij we hebben vastgesteld dat er een groot gat zit in de omliggende folie. Het lijkt alsof hier bij regenval enorm veel water onder het dak belandt. Bij regenval ondervinden we ook problemen aan de dakgoot ook graag herstellen.

Plat dak renoveren en isoleren

Huidige situatie: plat dak met roofing. Daarboven op 5 tal cm boven de roofing is een schuine metaalprofiel dakbedekking aangelegd , lange panelen die moeten weggehaald worden. Het nieuwe plat dak zal afgewekt moeten worden met opstaande randen van ongeveer 9 cm voor aanleg van een groendak ( extensief ). Waarschijnlijk zullen 2 aflopen moeten voorzien worden. Oppervlakte dak (bij benadering) : 80 m²

Plaatsen van EPDM of asfalt op nieuwbouw

Plaatsen van epdm of asfalt op nieuwe woning

Vervangen dak veranda

Vervanging van het dak van de veranda. Het dak van de veranda bestaat heden uit doorschijnende platen, maar is meer dan 25 jaar oud en begint daardoor lekkage te vertonen op verschillende plaatsen. Daarom zal het gehele dak van de veranda worden vervangen.