Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Waasmunster te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Waasmunster.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Waasmunster of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Waasmunster die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Waasmunster:

Nieuw dak op bestaande constructie

Bestaand dak zonder onderdak vervangen door degelijke nieuwe afwerking met isolatie, onderdak en betonpannen. Ook nieuwe dakgoten en hanggoten plaatsen. Betreft hoofdgebouw van en bijgebouw van.

Lichtstraat plaatsen

Ik bezit een tweelingswoning (2woningen in elkaars spiegelbeeld) waarbij ik in het bijgebouw, dat de keuken en wasruimte bevat, een deel van de plafond, dat uit een betonnen gewelf bestaat, en een deel van het dak wil verwijderen om dit door een dakraam te vervangen. Dit om aan hoogte en licht te winnen. Het bijgebouw is gericht op het noorden en de keuken beslaat 3,25m op 3,5m. Bedoeling is ook dat het deel keukengevel volledig glazen wand wordt. De rest van het dak dient eveneens gerenoveerd, maar dan als gewoon of eventueel groendak.

Zinken bakgoten vervangen

Villa met Frans dak: bakgoten moeten vervangen worden 64 lopende meter. Voorbereiding van de werf, plaatsen van ladders en dergelijke. Stellingen -Verwijderen van onderste rij leien alsook oude zink rondom de woning wegruimen van het puin. - Leveren en plaatsen van nieuw zink 0. 8 mm VM rondom de woning op maat geplooid bevestigd aan de boordboeiplank door middel van patten ,plaatsen van uitzettingsvoegen vanaf 10 à 12 l/m alsook tap buizen diameter 80. -Terug plaatsen van bestaande leien volledig afgewerkt.

Nieuw dak leggen op garage

Het dak van de garage dient vervangen te worden. De garage is ongeveer 40 vierkante meter.

Renoveren van dak

Renoveren van dak door dakplaatpanelen met isolatie - 125 m2. Waasmunster

Dak bekleden

Graag wil ik mijn dak laten bekleden met ecopanelen. Ongeveer 90 m², twee bestaande koepels aanwezig Ook de dakgoten moeten vervangen worden. Momenteel is mijn dak bekleed met roofing.

Plaatsen geïntegreerde zonnepanelen

Het plaatsen van geïntegreerde zonnepanelen en vernieuwen van een zadeldak met metalen platen.

Reinigen en ontmossen dak

Graag prijs voor anti-mos behandeling en kleurcoating op dak van 300 m². Dak is al gereinigd met hogedruk. Foto's ter beschikking.

Lichtstraat herstellen

In de lichtstraat van het atelier liggen divers kapotte dubbelwandige platen. Vorm gebogen 24 lopende meter , te Waasmunster Kunnen wij hiervoor een schade bestek ontvangen en dan laten herstellen.

Dak vernieuwen en muren isoleren en bekleden

Dak moet vernieuwd worden (isolatie plaatsen, deel dakgebinte en nieuw onderdak en pannen) en muren moeten geisoleerd worden en bekleed.