Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wetteren te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wetteren.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wetteren of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Wetteren die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wetteren:

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.

Uitsparingen plat dak vernieuwen

Ik heb 2 uitsparingen met plat dak en zou die graag laten vernieuwen.

Nazicht daklekkage en herstelling

Twee weken geleden betrokken we ons nieuwe huis. Dit weekend, bij de eerste zwaardere regenbui merken we vochtindringing langs de nok van het dak (druppels op de zoldervloer). Het huis is van 1950, wellicht geen onderdak aanwezig (maar héél onzeker, geen plannen beschikbaar...). Hellen pannen dak. aan de nok waterinsijpeling.

Vervangen van koepels

Vervangen van 2 gescheurde bolkoepels evt aanpassen of vervangen opstand door 2- of 3 laags opaal polycarbonaat bolkoepel. Ook enkele kleine herstellingen van de roofing plat dak.

Lichtstraat vervangen

Plaatsing lichtstraat schoolbank model (nu al aanwezig in een soort van verandaplastiek, graag vervangen door glas) in woonkamer. Afmeting : 2 m in lengte

Dakraam plaatsen op zolder

Vakman voor het plaatsen van een veluxraam op zolder 2de verdiep. Het is in een bestaand hellend dak.

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Voor de renovatie van ons huis hebben wij 2 schouwen die niet meer in gebruik zijn. Graag voorzien van een deksteen. De schouwen bevinden zich op ongeveer 8 meter hoogte en het is een schuin dak.

Plaatsen nieuw dak stalling

Afbraak en afvoer van asbestgolfplaten. (130 stuks) Leveren en plaatsen van ecopanelen met 3 cm isolatie. (214m²) Leveren en plaatsen van dakgoten. Graag uitgesplitste offerte - mogelijks worden afbraakwerken zelf gedaan.

Hellend dak renoveren met isolatie

Hellend dak renoveren ongeveer een oppervlakte van 75 m². Met pannen. Dit is een alleenstaande woning.

Plat dak renoveren

Vervangen van OSB-platen en vernieuwen van de roofing. Oppervlakte is 10 m². Bijgebouw met berging functie. Wellicht geen extra isolatie te plaatsen. Geen dakramen of koepels.