Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam plaatsen op zolder:

Dakraam plaatsen op zolder

Vakman voor het plaatsen van een veluxraam op zolder 2de verdiep. Het is in een bestaand hellend dak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen op zolder uit heel België:

Dakraam plaatsen op schuin dak

Wij willen op zolder een bureel maken. In het schuine dak willen we een dakvenster laten plaatsen. Een rechthoekig model , afmetingen lengte 133 meter. Standaardmaat.

1 Dakraam plaatsen (Velux) voor slaapkamer

Ik wil graag een extra dakraam Velux plaatsen dit is voor een slaapkamer. Dit is voor een renovatie.

Schade aan dakraam en parket herstellen

1. Het plaatsen van een nieuw dakraam, type zoals is opgenomen onder foto's 2. Het herstelen van parket. De putjes in het parket zijn veroorzaakt door het vallen van delen van het dakraam op het parket.

Plaatsen velux dakraam

Velux plaatsen en afwerken het liefst in hout Ik had gedacht aan 80x 1m30 maar andere opties over de afmetingen zijn zeker niet uit te sluiten na advies

Dakramen plaatsen

Graag zouden we op zolder een dakraam installeren van +/- 55x80 Het dak heeft een helling van +/- 40 graden en bestaat uit dakpannen met een soort karton achtig onderdak . Het dak is langs de binnenzijde perfect toegankelijk.

Dakraam plaatsen

Men bestaande lichtstraat (plat dak) zou moeten veranderen in een lichtkoepel of velux of iets dergelijks. De benedenverdieping van men huis kan niet verlucht worden daar er geen koertje en zelfs geen raam is. De huidige lichtstraat is ongeveer zo’n 8m2

Dakraam plaatsen

We zouden op de zolder nog een extra velux raam willen plaatsen op zolder. Weten ook niet wat de beste afmeting zou zijn. Willen liefst zo breed mogelijk om genoeg licht te bekomen.

Dakramen plaatsen

2 dakramen Velux S06 114x118 kantelbaar / standaard witte afwerking / golvend dak, Dakpannen Met verduisterend gordijn en horren Geluidsdempend 1 raveel reeds voorzien. 2e raveel bij te maken Heel recente woning (5 jaar) Optioneel voor 3e dakraam (ook raveel nog te voorzien) met zelfde afwerkingen.

Partners

Partners van Casius