Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakraam plaatsen op zolder:

Dakraam plaatsen op zolder

Vakman voor het plaatsen van een veluxraam op zolder 2de verdiep. Het is in een bestaand hellend dak.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakraam plaatsen op zolder uit heel België:

Velux dakraam plaatsen

Zou graag een velux dakraam plaatsen. Dit is een hellend dak. Afmetingen 45/55 cm.

Dakramen en dakkapel plaatsen

Het gaat over een bestaande woning die gezet is voor 1960, waarbij we zelf geen weet hebben van enige dakwerken in het verleden. Hoewel het leiendak in goede staat lijkt te zijn, een onderdak heeft en een dampscherm. Wij zouden graag twee dakramen, of één dakraam en één dakkapel willen laten zetten. Een (ongebruikte) schoorsteen verwijderen en het dak isoleren. Hierbij willen we ons graag laten bijstaan door een professional met ervaring die ons ook kan helpen met het aanraden van hoe alles aan te pakken.

Dakraam plaatsen

Ik zou aan de voorkant van mijn garage in een hellend pannendak een dakraam willen plaatsen. Het dak is nog niet geïsoleerd, het is perfect bereikbaar vanop onze oprit en dakgoot bevindt zich op +-3 m hoog, dus perfect bereikbaar met een ladder of kleine stelling. Graag een wentelend dakvenster + plaatsing. Maat 114 x 134 of 134 x 98, hout afwerking, isolatie klasse energy en silence (ref. Velux)

Dakraam laten plaatsen

Wij willen graag een dakraam plaatsen op zolderverdieping. Afmeting te bepalen ter plaatsen ; ongeveer 60 cm. dakraam in PVc

Dakraam plaatsen

Ik heb een dakraam en die moet geplaatst worden in het dak. Dakraam reeds aangekocht. Dakraam 1 m op 1m50.

Dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen plaatsen in onze slaapkamer

Dakraam maken en lichttunnel plaatsen

Graag een veluxraam laten plaatsen in een schuin dak boven de traphal. Het is er nu te donker. Daarnaast wil ik een soort dakraam laten plaatsen in de badkamer. Het betreft een gesloten ruimte waar ik denk niet meteen toegang is tot een dak, dus ik denk dat daar een lichttunnel zal moeten geplaatst worden om natuurlijk licht in m'n badkamer te krijgen.

Dakramen vervangen en rolluiken plaatsen

Ik wil 1 dakraam GHL 4 en 2 dakramen GHL 7 laten vervangen door dakramen met een kunststof binnenafwerking. Moeten niet van het merk Velux zijn. De GHL 7 ramen wil ik ook thermisch isoleren door een rolluik. De dakramen staan in een schuin dak met een hellingshoek van 40°.

Partners

Partners van Casius