Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor lichtkoepels plaatsen:

Lichtkoepels plaatsen

De bestaande lichtkoepel van 120x120 cm is beschadigd door verbouwingswerken van de buren. Dit moet vervangen en afgewerkt worden. Het plat dak is langs buiten bekleed met bitumen en langs binnen is dit uitgekist met hout. De koepel zelf is dubbelwandige polycarbonaat.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wetteren (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor lichtkoepels plaatsen uit heel België:

Lichtkoepels plaatsen

2 Identieke lichtkoepels vervangen van ong. 1.5m² plaatsen op plat dak boven keuken. Liefst in polycarbonaat.

Lichtkoepel herstellen

Glazen lichtkoepels verhogen met een 5 tal cm. Dus 2 koepels losmaken de koepelrand verhogen en de lichtkoepels terug plaatsen.

Lichtkoepels plaatsen

Het oude dakraam meet 130 x 160 langs de binnenkant en dateert uit de jaren '80. Het is gebroken tijdens storm en we zouden de oude koepel willen vervangen door een nieuwe koepel of platdakraam. Het kapotte raam is nu afgedekt met een plastic zeil.

Lichtkoepels plaatsen

Vervangen van een bestaande dakkoepel in de badkamer aangezien er een barst in de schalen zit. Dagmaat 100×100 (denk ik), daktoegang mogelijk d.m.v spindel, veiligheidsschroeven, insectenwering.

Berging uitbreiden, nieuwe veranda plaatsen en deze met elkaar verbinden

Bestaande berging uitbreiden met ongeveer 12m². Eén muur moet weg. Daar zit een draagbalk boven, maar ik weet niet of die sterk genoeg is. Daarnaast wil ik de veranda van 14 m² renoveren. De oude veranda uit aluminium)moet weg en daar mag een nieuwe, liefst in pvc maar dat is bespreekbaar. Berging en veranda op elkaar aansluiten met een houten verbindingsloop van 2m breed en 7m lang. Zowel bergin als veranda met plat dak en lichtkoepels of met doorschijnend dak.

Lichtkoepels plaatsen

Zoek lichtkoepel ter vervanging van een dakraam dat lekt door te kleine hellingsgraad van 13 graden. Gaat om volgende afmeting 130 x 135 cm. Mijn dak bestaat uit dakpanlaten, hellend dak.

Velux platdakraam plaatsen

Vervangen oude lichtkoepels door velux platdakvenster. 2 lichtkoepels te vervangen. Afmeting : 1m 20 op 1m20 Afmeting : 2m20 op 1m20

Lichtkoepels plaatsen

In de keuken zouden we graag meer licht binnentrekken. De draagconstructie van de keuken is waarschijnlijk opgebouwd uit betonnen welfsels. (Volgens de plannen die ik gekregen heb van de vorige eigenaars) We zijn aan het twijfelen of we voor 2 lichtkoepels van 1.20m x 1.20m gaan of voor een lichtstraat van 2.50m x 1.20 m gaan. Dit zou afhankelijk zijn van de kostprijs. De keuken zelf is 4.00m op 4.75m breed.