Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Wondelgem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Wondelgem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Wondelgem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Wondelgem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Wondelgem:

Veluxdakraam vernieuwen

Velux dakraam vervangen door nieuw. Hij is al meer dan 30 jaar oud. Het type is GGL - 4

Dak afdak herstellen

Ik wil graag dat het dak van onze carport hersteld (volledig nieuw) wordt na stormschade. Hier lagen golfplaten op maar deze zijn er dus afgewaaid. Ik denk dat het ongeveer 2 op 8 meter is.

Lek langs zinken gedeelte herstellen

In 04/2019 werd er nav stormschade een nieuw dakprofiel geplaatst: *Verwijderen van de bestaande zinken profielen over de volledige lengte van de lucarne. *Bevestigen van het profiel in de houten kader met zink nagels alsook lijmsilicone aan de onderkant voor extra stevigheid. *Verwijderen van de bruine verf op de zinken profielen voor het solderen van de naden. *Opspuiten van de naden met een spuitbus. Kleur: anthra *Terug vasttimmeren/schroeven van de houten kader. *Opmeten en laten plooien van het nieuwe zinken profiel van 9à10 lopende meter incl overlapping bijgerekend.

Daklekkage verhelpen

Klein gat in plat dak van garage herstellen.

Polycarbonaat platen vervangen

I heb drie platen die vervangen zouden moeten worden op veranda want er is schade en de oude zijn niet meer lekvrij. 3 platen :880x4050, 90x4050, 810x 4050.

Nieuw dakraam plaatsen

Ik wil graag een zeer oud zolderraam laten vervangen door een groter formaat van 45 -55 cm.

Aluminium platen plaatsen

Plaatsen van aluminium platen tegen waterinsijpeling tussen mijn veranda en de deksteen van een aansluitend platdak van de buren . Lengte circa 4mx50cm. Dikte aluminium 2 mm met Ralkleur.

Velux vervangen naar een U8 velux raam

Ik wens een Velux te laten vervangen van een schuin dak. Afmetingen: U08. Raam bereikbaar. Gewenste vervanging: door UK08, wit polyurethaan met dubbel glas (Ug 1,1 of kleiner)

Nakijken en herstellen van schoorsteen en schouw

Herstellen van schouw. Loskomen van bovenste gedeelte van de schouw. Afbrokkelen van beton. Dit betreft een leien dak en men kan er moeilijk aan de schouw.

Herstelling of vervanging dak bijgebouw

Met golfplaten. Bestaand dak met asbest. Bijgebouw waarvan het dak stuk is en dringend in herstelling moet. Dringende werken.