Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor daklekkage verhelpen:

Daklekkage verhelpen

Klein gat in plat dak van garage herstellen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Wondelgem (Oost-Vlaanderen).

Soortgelijke offerte aanvragen voor daklekkage verhelpen uit heel België:

Daklekkage verhelpen

Lek in platdak ter hoogte van verluchtingstoevoer. Dakbedekking bestaat uit trocal.

Daklekkage verhelpen

geen probleem in deze kamer gehad, maar sinds enkele weken staat er vocht en nu met hevige regen en storm is er al schimmelvorming. Huis wordt verhuurd, dus zou dit zo snel mogelijk willen oplossen. Vermoedelijk een probleem met de dakgoot, verstopt of defect...

Daklekkage verhelpen

2 buitenmuren hebben vocht plekken (elk +/- 1 m²). Waarbij onduidelijk is of een afloop verantwoordelijk is of iets anders. Dakterras (houtwerken) waaronder we vochtplekken hebben dus probleem zit bij het dak. Niet duidelijk of het van de roofing komt of de dakgoten.

Daklekkage verhelpen

Ik ben mijn woning aan het renoveren, in de badkamer heb ik last van vocht en schimmel. Vocht is ook zichtbaar het verdiep eronder alsook bij de buren. Het is voor mij moeilijk inschatten van waar het vocht komt. Dit kan zowel van het plat dak zijn als de 'naad' tussen de 2 woningen. Totale oppervlakte van de schade weet ik niet.

Daklekkage verhelpen

Door overvloedige regen is er water onder het EPDM geraakt. De verf op het plafond is beginnen afschilferen. Onder die EPDM zit er ook isolatie waar ook vocht bij geweest is. Voor ik het plafond herschilder wil ik eerst het dak laten herstellen. Oppervlakte van de waterschade weet ik niet echt vanbuiten.

Daklekkage verhelpen in overgang tussen twee daken

Sinds kort heb ik vochtvlekken op de plafond. Ik vermoed dat er een lek is op de scheiding van het hellend dak met pannen en een klein plat dak.

Daklekkage verhelpen in pannendak

Wanneer het hard en/of aanhoudend regent, lekt het dak en komt het water naar binnen. Het gaat om een puntdak met dakpannen. Lekt nu al door naar de slaapkamer.

Daklekkage verhelpen

Er is een lek in het dak dat ik graag zou willen laten herstellen. Aan de zijkant van het dak zou er nieuw zinkwerk moeten voorzien. Ik vermoed dat er weinig isolatie is voorzien en dient het dak geïsoleerd te worden volgens de wettelijke normen. Het betreft een zadeldak van ongeveer 80 m².