Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Zwijnaarde te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Zwijnaarde.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Zwijnaarde of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Zwijnaarde die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Zwijnaarde:

Plaatsing en binnenafwerking van een dakraam

Vakman voor de plaatsing en binnenafwerking van een houten dakraam (manueel uitzetbaar) 114 x 118cm. Eventueel buitenzonwering en/of muggengordijn indien mogelijk. Hellend dak met dakpannen. Er is nog geen dakopening aanwezig.

Zinken dakgoot herstellen

Lek in dakgoot uit zink is deels te herstellen. Halfopen bebouwing.

Lichtstraat afwerken

Er moet glas of iets anders geplaatst worden voor onze lichtstraat. De opstand en steunbalken zijn aanwezig. Dit werd gedaan door een vakman die ziek is geworden dus we zoeken iemand die het kan afwerken. Maw enkel het plaatsen van het glas of alternatief in meerdere stukken : waarschijnlijk 3 delen.

Afvoerbuizen dak verplaatsen

Heel binnenkort wordt het gebouw (zie foto) met isolatie bezet en crepi afgewerkt, daardoor wordt muur 12 cm dikker. Dit betekent dan ook dat aflopen 14 cm meer naar achter moeten (afloop langs muur) en ook afloop beneden. De gevelwerken starten 9 april dus we zijn nu op zoek (hadden iemand die allerlei klusjes doet maar wat twijfel aan de specialiteit voor dit werk) naar iemand die die afloop naar achter kan plaatsen (eventueel ook buizen vernieuwen afh van staat bij losmaken? )

Lek in dakgoot herstellen

Dakgoot tussen buur en mezelf bevat een lek en de overgang is te groot. (ik denk dat een vorige fix dit heeft veroorzaakt). Water sijpelt via deze weg binnen bij de buur.

Dak nakijken en herstellen

Dak bestaande uit polycarbonaatplaten lekt hier en daar. De dichtingen zouden nagekeken en hersteld moeten worden.

Nieuw dak

Nieuwe pannen, balken en alle andere dak benodigdheden. Een kleine raam vergroten op het dak. Oppervlakte van het dak is 40 m². Het moet niet geisoleerd worden.

Inbranden lichtkoepel

Onze lichtkoepel op het plat dak boven het gelijkvloers is niet ingebrand. Deze moet ingebrand, want er sijpelt soms wat water binnen. De koepel heeft een omtrek van ongeveer 6m.

Nieuw dak ter vervanging oud kunstleien dak van jaren 60

We willen graag het dak vervangen! Dachten het eerst te laten ontmossen maar blijkbaar leien dak van voor 1992 en dit kan niet door aanwezigheid van asbest. Dus nieuw dak.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Op onze veranda liggen polycarbonaatplaten. In een 3-tal platen zijn er scheurtjes waardoor het dak lekt bij regen. Graag hadden we deze vervangen. Is het mogelijk om een offerte te krijgen of om eens langs te komen om te bekijken wat de beste oplossing is.