Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 18 april 2019

Asbest verwijderen en vervangen

Ik wil een heel kunstleien dak (uit de jaren zestig, dus asbest) laten verwijderen door een erkende of gekwalificeerde firma en vervangen door vlakke keramiekpannen, oppervlakte ongeveer 330 m2, inclusief 6 dakkapellen. Tevens een schouw te verwijderen en dakgoten te vervangen. Gebinte nog in goed staat en niet te vervangen. Alle materiaal door dakwerker te leveren.
vrijdag 12 april 2019

Tuinhuis met asbestdak verwijderen

Tuinhuisje met asbest bevattend dak moet worden verwijderd en de afdichting van buizen moet worden beschermd. Dak is 6 m².
vrijdag 12 april 2019

Dakgoot repareren dak vervangen dakkapel herstellen

Dakgoot repareren. Ze lekt op een 3-tal plaatsen . Reparatie of nieuwe dakkapel plaatsen . Eventueel te bekijken: vervangen volledige dak 100m².
woensdag 10 april 2019

Herstellen dak veranda, dakkoepel en dakgoot

Er is door hevige winden wat schade aan mijn huis en ik wil via verzekering werken om alles terug in orde te maken. Schade aan het dak van mijn veranda, aan een dakkoepel, dakgoot is afgebroken en platen die aan het huis waren bevestigd zijn ook afgebroken .
maandag 8 april 2019

Rubber dakraam vervangen

Rondom bestaande dakramen is een deel van de afdichting losgekomen. Dit is aan vervanging toe.
woensdag 3 april 2019

Schoorstenen afbreken of inkorten

Om veiligheidsredenen willen we drie of vier schoorstenen op drie aanpalende huizen laten demonteren tot minimale hoogte. Ze worden niet meer gebruikt. Tot minimale hoogte brengen, maar dan wel gecementeerd.
woensdag 3 april 2019

Leiendak vernieuwen

Ons dak moet totaal vervangen worden. Schade met storm: graag volledig vervangen van leien. Ook onderdak vervangen. Open bebouwing.
woensdag 3 april 2019

Plat dak herstellen

Het is een plat dak van een houten veranda (maatwerk). Aan de zijkanten zijn er spleten en op sommige plaatsen zwammen waardoor het lekt. Ook denk ik dat er nieuwe steentjes nodig zijn en een dakbedekking moet vervangen worden. Veranda is 15 jaar oud.
zondag 31 maart 2019

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen 5,5 lopende meter Dak zonder hoogtewerker te bereiken.
vrijdag 29 maart 2019

Lek aan dakgoot herstellen

Lek situeert zich in de aan de dakgoot. Dakgoot zou uit zink bestaan en dak zelf uit asbestleien.