Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 7 april 2020

Daklekkage verhelpen

Heden heb ik last van een waterlek ter hoogte van mijn plat dak. Mijn woning is een open bebouwing en boven de keuken en een stuk van de leefruimte is er een plat dak. De woning is 10 jaar oud, maar ik sukkel al enkele jaren met een waterlek dat vermoedelijk via de waterkering op het plat dak zijn weg naar het pleisterwerk in de keuken en de leefruimte vind. Onlangs het plat dak onder water gezet en ben bijna 100% zeker dat de roofing niet lekt. Vorig jaar de muren waterdicht laten maken zonder resultaat. Dus bij deze denk ik dat er in de achtergevel op verdiep en/of de overige 3 (lage) muurtjes op het plat dak een probleem is. De woning is opgetrokken in een nieuwe gevelsteen.
donderdag 2 april 2020

Hellend dak vernieuwen

Ik had graag het dak laten vernieuwen en het plaatsen van een of twee velux ramen. Het is een hellend dak, met een oppervlakte van ongeveer 80m², en ik zou er graag stalen dakplaten of dakpanplaten op wensen. In ons huidige dak is er geen asbest aanwezig.
dinsdag 31 maart 2020

Dakrand plaatsen plat dak

Wij wonen sinds augustus in een recent gerenoveerde woning. Wij hebben deze woning echter niet zelf gerenoveerd en merkten nu dus op dat de dakrand van ons plat dak ontbreekt (30 à 40m² ongeveer). We merkten ook op dat er al enkele blazen op de roofing zitten. Wijzelf kennen hier niet veel van en vroegen ons af of dit een probleem vormt.
dinsdag 31 maart 2020

Dakgoot vervangen

Bestaande (bak)dakgoot vervangen facadezijde. Lengte: 7m05. Alle ruimte om vooraan te werken, kleine 10 m van straat. Ook mogelijkheid om vanop zolder te werken aangezien deze leeg is.
zondag 29 maart 2020

Dichten van dak rond schouw

Ik heb ontdekt dat er tijdens een van de voorjaarsstormen water langs de schouw moet binnen gesijpeld zijn. Mijn boekenkast in de zolderkamers is gebouwd tegen de schouw, en daar zijn watersporen die starten van het plafond tegen de muur van de schouw. Persoonlijk zie ik geen andere verklaring. Ik zou dit dus graag willen laten nakijken en de nodige werken willen laten uitvoeren om dit in de toekomst te voorkomen.
zaterdag 28 maart 2020

Dakgoten vervangen

De dakgoot voorzijde is aan het loskomen. We zouden deze willen vervangen is pvc en/of zink. Gevelbreedte is 5m.
maandag 16 maart 2020

Plat dak vervangen met isolatie

We wonen op een appartementsgebouw van twee appartementen. Het gebouw is van 1973 waarvan het dak nog nooit is vervangen. Het dak voldoet niet aan de nieuwe isolatienormen, dakranden zijn op vele plaatsen gebarsten en er zijn blaasjes op het plat dak. We zouden dus graag het plat dak vervangen zodat het voldoet aan de nieuwe (toekomstige) isolatienormen. Er is ook een lichtkoepel aan vervanging toe. Het plat dak moet ook in de toekomst zonnepanelen kunnen dragen.
zaterdag 14 maart 2020

Huidige dak door een nieuw geïsoleerd dak vervangen

Huidige dak verwijderen en vervangen door een nieuw geïsoleerd dak en dakgoten. Het dak meet ongeveer 100m². Graag zou ik ook weten wat de meerprijs is voor een 2-tal extra veluxen. U levert alle materialen. De kepers zijn heel nog goed.
zondag 8 maart 2020

Drainage dak installeren + waterdicht maken koepel

Drainage ging normaal via mijn buur maar door renovatie werken is die afgesloten en blijkbaar is de zijkant van de koepel niet waterdicht ( vocht op muur binnen ). Dit betreft een plat dak.
zaterdag 7 maart 2020

Zink rond schoorsteen plaatsen

Ik wil graag één schoorsteen laten afwerken met zink. De schoorsteen werd niet goed afgewerkt tijdens eerdere dakwerken 7 jaar geleden. De schoorsteen heeft een omtrek van om en bij 3 m en is gemakkelijk toegankelijk via ladder op dak.