Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 16 januari 2020

Lek dakkapel herstellen

Lek in de dakkapel lood kapot. Dak bestaat uit dakpannen en is hellend.
dinsdag 14 januari 2020

Dakkoepel vervangen

Onze dakkoepel op het plat dak in de leefruimte is aan vervanging toe. Hij vertoont scheurtjes en als het heel hard regent lekt hij een beetje...
dinsdag 14 januari 2020

Lekkende regenpijp herstellen

probleem met lekkende regenpijp, maar tegelijk ook vraag om dakkapel te herstellen
maandag 13 januari 2020

Daklekkage in dakovergang herstellen

Schuin dak dat afhelt naar woonhuis en aansluit op buitenmuur woonhuis. Er is een lekkage waardoor het hout rot is en water lekt binnen.
maandag 13 januari 2020

Vervangen van plat dak

Bestaand plat dak lekt en dien vervangen te worden. In het platte dak bevindt zich een lichtkoepel die terug geplaatst moet worden. Oppervlakte +/- 20 m².
dinsdag 7 januari 2020

Daklekkage garage herstellen

Lek in het platte dak van de garage bestaat uit roofing en vanbinnen OSB platen. Ik denk dat het kom door het plaatsen van zonnepanelen. Ze hebben een aantal gaten moeten boren hiervoor.
vrijdag 27 december 2019

Lek detecteren en herstellen

Als het régent, régent het binnen in de kamer van ons zoontje. Het plafond is er gespleten. We zijn niet zeker waar het lek zit. Het gaat om een kamer onder een hellend dak.
donderdag 19 december 2019

Gedeelte plat dak garage herstellen

Wegens vochtinsijpeling herstellingswerk aan plat garagedak.
woensdag 18 december 2019

Kroonlijst herstellen voorkant appartement

De kroonlijst aan de voorkant zou moet hersteld worden wegens afbrokkelingen onderaan de kroonlijst. Het zou gaan om een werkhoogte van 16 meter en de lengte is 18.6 meter is ongeever 50cm in hoogte en diepte Werken aan een appartement met 4 verdiepingen.
zondag 15 december 2019

Nok van tuinhuis herstellen

De nok van het tuinhuis is lek. Het dak heeft een lengte van ongeveer 6 m. De nok is slecht aangelegd met een soort zwarte roofing die inzakt bij veel regen en op punten waar de roofing overlapt licht lekt. Wij zijn op zoek naar iemand die een goede nieuwe nok kan plaatsen.