Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 11 oktober 2018

Asbest platen verwijderen

Schuindak van een opslagruimte Verwijdering van intacte asbest muurplaten van een muur van 25m. De platen liggen onder een laag asfalt
donderdag 11 oktober 2018

Roofing plat dak herstellen

De roofing is omhoog gekomen . Een klein stukje van 1m herstellen .
donderdag 4 oktober 2018

Plaatsen van 6 dakramen

Plaatsen van 6 dakramen de afmetingen zijn Optilight 134 x 98. Te plaatsen op eerste verdieping. 3 ramen te plaatsen op +- werkhoogte. 3 ramen te plaatsen op +- 3 meter hoogte.
dinsdag 2 oktober 2018

24 Zonnepanelen demonteren en terug op dak monteren

Voor het vernieuwen van mijn dak dienen 24 zonnepanelen tijdelijk te worden van het dak gehaald en nadien weer worden geplaatst . De dakwerker zorgt voor het behoud van de bevestigingshaken.
dinsdag 2 oktober 2018

Renoveren van hellend dak zonder veluxen

Ons dak is aan een renovatie toe, er moeten nieuwe pannen gelegd worden , constructie van het hout is niet meer in orde. Het dak lekt. Dit is een hellend dak, zonder veluxen en er zijn ongeveer een 14 tal zonnepanelen op. Zoldervloer isoleren , houten platen opleggen zodat er kan op gewandeld worden.
maandag 1 oktober 2018

Dakraam plaatsen bij voorkeur in pvc

Er zouden 2 dakramen moeten geplaatst worden op een schuin dak. Afmetingen te zien met de vakman. Een raam per kant . Het liefst in pvc .
zondag 30 september 2018

Dakgoot herstellen of vervangen

We hebben een probleem met de dakgoot, waardoor er 2 waterlekken zijn ontstaan waar ikzelf mijn praktijkruimte zou willen starten. Verschillende lekken in de dakgoot waardoor er nu betonrot is op plafond dat ook zou moeten worden hersteld. Plafond is ongeveer een 20 a 30 cm groot, nat en afgebrokkeld door de dakgoot.
vrijdag 28 september 2018

Isolatie plaatsen in een bestaand dak

Afnemen van de dakpannen en opnieuw gebruiken. 26 zonnepanelen afnemen. isolatie en onderdak plaatsen, terug plaatsen van dakpannen en zonnepanelen. De oppervlakte van het dak is 14mX20m
dinsdag 25 september 2018

Bestaand velux dakraam vervangen

Oud velux raam vervangen door een nieuwe in PVC. De velux is op de eerste verdieping (dient van buitenuit vervangen te worden), wegens een vensterbank van binnen. De afmeting 94 x118 cm.
dinsdag 25 september 2018

Oude dakgoten vervangen door zinken dakgoten

Oude dakgoten zijn te vervangen door nieuwe dakgoten in het zink of eventueel ander degelijk materiaal. Het gaat om een zadeldak, ongeveer 30 lopende meter.
maandag 24 september 2018

Schoorstenen afbreken en lekken dak herstellen

Schoorstenen verwijderen, 2 schouwen die niet meer worden gebruikt. Het dak lekt, ook herstellen van het dak. Gaat om een zadeldak.
maandag 24 september 2018

Koperen dakgoten en lek herstellen

De dakgoten lopen over op 2 verschillende plaatsen. Er is ook een lek bij een overhangend dakgedeelte waar het water binnenloopt. Het zijn koperen dakgoten.
donderdag 13 september 2018

Afbreken twee schoorstenen en nazicht andere schoorstenen en dakgoten

Nazicht dak en dakgoot. Afbreken van 2 schoorstenen en herstellen van 2 schoorstenen.
donderdag 13 september 2018

Zink in bakgoot verwijderen en plastiek inleggen

Wij hebben nu een bakgoot met zink in, de zink moet vervangen worden door plastiek. Zink zou eruit moeten. Het is ongeveer een 30 lopende meter.
donderdag 6 september 2018

Hellend pannendak vernieuwen

Hellend dak in dakpannen plaatsen. We hebben het huis nu een jaar, dak is in slechte staat, waarschijnlijk ook het timmerwerk vernieuwen. 100 m² ongeveer.
zondag 2 september 2018

Plaatsen van duivenwering op 2de verdieping

We hebben last van duiven die op de raamoversteken zitten. Wij zoeken iemand die duivenpinnen op de 2 de verdieping kan plaatsen.
donderdag 30 augustus 2018

Dakkapel plaatsen

Er zou een dakkapel moeten komen voor een hellend dak. Rekeninghoudend met enkel meldingsplicht (1/4 realisatie). Budgetvriendelijk maar goed isolerend.
woensdag 29 augustus 2018

Dakpannen vervangen

Ik will graag het hele dak laten vernieuwen. Dak bestaat uit dakpannen.
woensdag 29 augustus 2018

Dakplaten hellend dak vervangen door isolerende platen

Ik wil graag het hellend dak van mijn rijwoning laten vernieuwen. Er liggen momenteel dakplaten, deze wil ik laten vernieuwen. De nieuwe platen zouden ook isolerend moeten zijn.
dinsdag 28 augustus 2018

Schoorsteen herstellen of vervangen door een inox buis

Onze schoorsteen is aan een opknapbeurt toe. Misschien voegen of een andere oplossing, terug bezetten en verven is een optie Of eventueel inox buis in de plaats zetten. Schouw met 3 uitgangen 60cm L en 40cm B en 50cm H Er liggen zonnepanelen op het dak.
zondag 26 augustus 2018

Dakraam plaatsen

Ik heb een dakraam en die moet geplaatst worden in het dak. Dakraam reeds aangekocht. Dakraam 1 m op 1m50.
maandag 20 augustus 2018

Velux vervangen door dakkapel

Ik heb een velux en deze wil ik graag vervangen door een dakkapel. Het gaat om een kleine dakkapel van maximaal 1 x 1.20 meter. Materiaal had ik graag iets onderhoudsvriendelijk gebruikt. Graag wil ik ook de weggenomen velux hergebruiken, namelijk om deze in de zolder te plaatsen.
zondag 19 augustus 2018

Pannendak vernieuwen

Graag renovatie nieuwe pannen op dak aanbrengen ,onderdak aanbrengen en zeker panlatten vernieuwen. Oude schouw dient afgebroken en zonnepanelen die er nu opliggen dienen tijdelijk verwijderd tijdens renovatie. Dakgoten en bekleding dient vernieuwd te worden.
donderdag 16 augustus 2018

2 arduinen dekstenen op 2 schouwen plaatsen

Moet 2 arduinen dekstenen op 2 schouwen plaatsen. Dekstenen zijn reeds aanwezig.
woensdag 15 augustus 2018

Dakraam plaatsen

Wij zouden een dakraam willen plaatsen in onze slaapkamer

Partners

Partners van Casius