Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: vervangen van eternit dak, nieuw pannendak plaatsen, dak compleet vernieuwen, hellend dak renoveren en isoleren, houten dakterras aanleggen en trap plaatsen, dakkapel in kunststof plaatsen, onderdak plaatsen en isoleren, nieuw pannendak leggen, hellend dak renoveren en isoleren, vernieuwen of herstellen dak zonder isolatie, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapel maken, nieuw hellend dak leggen, vervangen golfplaten van een dakloods en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

maandag 11 december 2017

Dakkapel plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : huis met een vrij grote zolderruimte die we willen omtoveren tot een leefbare relax ruimte. Op welk type gebouw moet de dakkapel komen? : Halfopen bebouwing Wat zijn de gewenste afmetingen van de dakkapel(len)? : 3m breed en 1m75 hoog Hoeveel dakkapellen moeten er geplaatst worden? : 1
dinsdag 5 december 2017

Schoorsteen laten afbreken en dichtmaken dak

Wij willen graag een kachelschoorsteen verwijderen die in het midden van een klein plat dak staat. Het dak zelf is in goede staat, dus het betreft vooral het dichtmaken van het gat dat zal ontstaan.
maandag 4 december 2017

Plat dak renoveren zonder isolatie en dakgoot herstellen

Na het verwijderen van het vals plafond, is er waterschade vastgesteld en een plaats waar de roofing doorgezakt is. Boven op de roofing is er een hellend dak met dakpannen. De roofing zal hier waarschijnlijk volledig moeten vervangen worden. (25 m²) Bijkomend: vooraan het huis moet de dakgoot gerepareerd worden. Bij regen, loopt die over. Bij de bakgoot ontbreken er ook latjes. (Nazicht van alle dakgoten gewenst :) ) De oppervlakte van het dak plus/minus 25 vierkante meter Met roofing.
zondag 3 december 2017

Onderdak plaatsen en isoleren

Objectief is om dak te isoleren. Bestaande dak zonder onderdak. Wij veronderstellen dat het nodig is om een nieuw dak te plaatsen met onderdak. De oppervlakte van het dak (bij benadering) : 145 m². Bedekken met pannen.
vrijdag 1 december 2017

Veluxen plaatsen

Dakwerker, enkel veluxen plaatsen: Heb te renoveren woning in Kessel Lo gekocht. ( akte half januari) Op zolder ga ik 2 kamers bijmaken en hier moeten dus veluxen in. Dak is nog niet geïsoleerd. Je ziet balken en pannen dus liggen. Had gedacht aan formaatGraag offerte. (Binnenafwerking doe ik zelf)
woensdag 29 november 2017

Nieuw pannendak leggen

Ik heb een nieuwe woning gekocht en het dak moet vernieuwd worden. De houten structuur is nog in goede staat. Het dak moet belegd worden met rode keramiek dakpannen. Isolatie langs buiten. Twee veluxramen die naar buiten opengaan in bevestigen. Twee schouwen afbreken en één ervan vernieuwen. Nieuwe afvoerbuizen ook nodig. Totale oppervlakte van het dak is 170 m2.
dinsdag 28 november 2017

Asbest leien dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

De bestaande asbest leien dienen verwijderd en vervangen door een nieuw onderdak + isolatie + dakpannen dak. Op het dak staan ook zonnepanelen. Deze dienen eerst verwijderd te worden. Tevens dienen de zonnepanelen terug geplaatst. Het ganse dak. Oppervlakte ken ik niet direct. Omtrek is 14 op 17 van het huis.
dinsdag 28 november 2017

Reinigen en herstellen dakgoten

Ik zoek een vakman die mijn dakgoten kan reinigen en eventueel kan herstellen. Bij zware regen lopen de goten over. De lengte is ongeveer 20 meter, vooraan en achteraan.
maandag 27 november 2017

Plat dak renoveren

Lekt op enkele plaatsen binnen , roofing plaatsen en hout zelf vervangen. Oppervlakte van 22 m². Met roofing.
zondag 26 november 2017

Rieten dak voor terras

We zoeken naar rieten uitvoering voor een overkapping van ons terras tegen een bestaand gebouw. Betreffende afmetingen en uitvoeringsvormen staat nog niets vast. Vandaar dat een bezoek ter plaatse noodzakelijk zal zijn.
vrijdag 17 november 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Vernieuwen dak, en isoleren van het dak. Dit is een zadeldak, er zitten 3 veluxramen in. Oppervlakte van dak is 10x5x2. Met leien.
maandag 13 november 2017

Velux ramen vervangen

Vervangen van velux ramen van een huis uit 1995 5 ramen in totaal. We willen ook voor de slaapkamer de mogelijkheid bekijken voor een groter raam.
zondag 12 november 2017

Plaatsen van nieuwe lichtkoepel

Ik heb een 1 lichtkoepel van ongeveer 160 cm op 60 cm breed maar die heeft al schade en soms komt er water door. Graag nieuwe lichtkoepel in plaatsen.
zondag 12 november 2017

Renoveren van schouwen

Ik zou graag 2 schouwen aan mijn woning willen laten renoveren.
zondag 12 november 2017

Herstelling of vernieuwen van roofing

EPDM vernieuwen van het dak, is volledig losgekomen. Komen kijken ter plaatse of het kan hersteld of vervangen moet worden.
dinsdag 7 november 2017

Plat dak herstellen

Plat dak van ongeveer 4 vierkante meter vervangen door epdm. Plat dak van aanbouw.
maandag 6 november 2017

Golfplaten vervangen door eternit platen

Ik wil oude golfplaten vervanen door nieuwe eternit golfplaten op een schuur van 3,5 m breed en 5,5 lang en een kleiner kiphok. Beide bevinden zich achter een te slopen gebouw.
maandag 6 november 2017

Regenpijp plaatsen

Het maken en plaatsen van een nieuwe regenpijp aan de voorkant van het huis. Betreft een rijhuis; lengte regenpijp vermoedelijk 8-9 meter (3 verdiepingen). Aansluiting van regenpijp op riool doen we zelf. Huidige situatie: regenwater voorkant huis loopt via buis door zolder naar achterkant.
woensdag 1 november 2017

Vervangen dak van tuinhuis

Het dak van ons tuinhuis vertoont verschillende gaten omdat de roofing is losgekomen en het hout eronder is gaan schimmelen. Wij zouden graag het volledige dak willen vervangen. Dat is een zadeldak.
dinsdag 31 oktober 2017

Vervangen dakbedekking van tuinhuis

Dakbedekking van tuinhuis: Ons tuinhuis is 10 jaar oud en heeft een dakbedekking van shingles. Hier en daar verschijnen vochtige plekken aan de binnenkant, op het einde van de winter. Graag zouden we de dakbedekking vernieuwen, liefst met een verzinkte metalen dakbedekking (zoals aquaplan), kleur antraciet. Te bekijken of de OSB platen nog ok zijn, anders deze ook vervangen. Zadeldak, 12 m², helling 20 graden.
maandag 30 oktober 2017

Vervangen velux raam met rolluik

Ik had graag een Velux raam (oud model GGL606) + bijbehorende rolluik vervangen. De nieuwe liefst in polyurethaan. Het dak bestaat uit gegolfde dakpannen. Liefst een manuele rolluik of een rolluik op zonnecel (niet elektrisch).
maandag 30 oktober 2017

Bekleding dakoversteek

Plastiek afwerking van dak oversteek is losgekomen aan 2 zijden van woning over lengte van ongeveer 16 m.
zondag 29 oktober 2017

Afvoer plaatsen plat dak dampkap

Wij willen een dampkap laten plaatsen, hiervoor is enkel de mogelijkheid om de afvoer via het platte dak te doen, we zijn dus op zoek naar een ervaring persoon dat dus ook kennis heeft van dakwerken. Om een afvoer en dampkap te plaatsen.
zondag 29 oktober 2017

Dakvenster te vervangen

Dakvenster is versleten en glas is stuk.
donderdag 26 oktober 2017

Reparatie dakpannen, loodafwerking, koepel, schouw

Er zijn stenen vanop een oude, ongebruikte schouw op ons schuin dak gevallen (in 2009 volledig nieuw gelegd; dakwerker is in de tussentijd overleden), daardoor dakpannen stuk en lood losgeslagen, en de stenen x dakpannen zijn vervolgens op een onderliggend plat dak geschoven/gevallen waardoor daar een koepel stuk... - De losse stenen bovenop de ongebruikte schouw moeten weg (ca. 10 cm, tot op de hoogte van de dakafboording van de buren) -> een afdichting op de schouw plaatsen. - Twee dakpannen vervangen (we hebben de juiste dakpannen op overschot) - De loodafwerking rond de schouw (dakrand tegen oplopende muur van de buur) terug aanwerken; lijkt vooral losgeslagen dus misschien volstaat bijkomende bevestiging met plaklood. - De stenen uit de goot nemen

Partners

Partners van Casius