Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Asse, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 18 februari 2020

Schoorsteen afbreken en gat dichten

Schoorsteen afbreken, lijkt scheef te staan. Schoorsteen is al jaren niet meer in gebruik. Leiendak met misschien asbestcement.
dinsdag 18 februari 2020

Dak tuinhuis herstellen

Een stuk roofing werd weggeblazen van tuinhuis dak (OSB ondergrond nu bloot) stuk is ongeveer 1/4de van dak +/- 1,5 m² maar ik vermoed dat circa 2X2 m² vervangen zal moeten worden.
dinsdag 18 februari 2020

Dakgoten kuisen en herstellen

huis van 1965, dakgoten in beton zonder laag in, vuil en water stagneert, vooraan grote lekken, regenpijp achteraan van boven lekt het water ernaast
dinsdag 18 februari 2020

Bekleding platte daken herstellen

Rubberen bekleding op isolatie plat dak van herstellen. Plat dak van 7,5 op 4,5 meter. Ook het grote platte dak van 12 x 7 met zonnepanelen moet men de bekleding nakijken en eventueel herstellen.
maandag 17 februari 2020

Herstellen roofing tuinhuis

Met de storm is de roofing van ons tuinhuis kapot gegaan waardoor er nu water lekt. Het gaat om denk ik ongeveer 15m².
maandag 17 februari 2020

Herstellen van tuinhuisdak

Vannacht is de helft van het dak van ons tuinhuis gaan vliegen, momenteel kan het er recht in regenen. Dak bestond uit houten balken en golfplaten erop. Afmetingen totaal dak: 6,10m x 3,10 m
zondag 16 februari 2020

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Dakbedekking losgeraakt en deels afgewaaid. Tuinhuis heeft puntdak. Oppervlakte dak 2x250cm bij 390 cm.
zaterdag 15 februari 2020

Dak tuinhuis vernieuwen

Het dak van mijn blokhut is aan vervanging toe. Momenteel liggen er leien op. Graag had ik nu een duurzame bedekking. De afmetingen zijn 4,30 m diepte en twee maal 2,20m. De afbraak opruimen en meenemen.
donderdag 13 februari 2020

Repareren dakgoten

Door de storm is een stuk van mijn dakgoot naar beneden gevallen. Deze dient hersteld te worden. Aan ene kant is de lat naar beneden gevallen en dat is ongeveer 8 à 9 meter breed. De onderkant van mijn dakgoot daar zitten dunne platen naast elkaar en daar is over ongeveer een 2 meter ook naar beneden gevallen. Als laatste is er een dwars plaatje dat half los hangt. Het bevindt zich op een hoogte van ongeveer 9 meter (eerste verdieping).
donderdag 13 februari 2020

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.