Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

zondag 9 december 2018

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²
maandag 3 december 2018

Dakgoten vervangen of herstellen

Door een lek in de goot trekt er vocht in de muur naar binnen. Dakgoot vervangen of herstellen.
maandag 26 november 2018

Kroonlijst herstellen

De dakgoot druipt. Kroonlijst nazien en herstelling maken. Lengte is ongeveer 6 meter
zondag 25 november 2018

Dakgoten vervangen, lood vernieuwen en roofing plaatsen

3 hanggoten verwijderen en nieuwe plaatsen met slab en sierkralen. Lood aan de onderkant van 3 dakkapellen vernieuwen. Solins verwijderen en plat dak stofvrij maken, aanbrengen polyester roofing toplaag met leislag. Indien nodig vernieuwen tapgaten, terugplaatsen solins in opgaande muur en afkitten.
zaterdag 24 november 2018

Regenpijp aansluiten op riolering

Aansluiten van een nieuwe regenpijp op een bestaande riolering.
vrijdag 23 november 2018

Afloop plaatsen aan gevel van appartementsgebouw

Regenafvoerpijpen kunnen vernieuwd worden aan appartementsgebouw. Appartementsgebouw van 4 niveau's.
woensdag 21 november 2018

Dakgoten in pvc vervangen door zinken dakgoot

De bestaande dakgoot vervangen, deze is momenteel in PVC en is 6 m breed + afloopbuis van 3 m hoog. Vervanging naar dakgoot in zink.
zondag 18 november 2018

Vervangen van 2 bestaande Velux dakramen

De 2 bestaande Velux dakramen dienen vervangen te worden door 2 nieuwe (wegens slijtage) en voorzien van een buitengordijn op zonne-energie. Afmetingen eerste Velux dakraam ongeveer 92cl x 129 cm en tweede Velux dakraam ongeveer 135 cm x 129 cm (eigen opmeting).
vrijdag 16 november 2018

Vervangen van eternieten golfplaten

Afbreken van eternieten golfplaten en vervangen door platen met isolatiemateriaal. Ongeveer 150 m².
donderdag 8 november 2018

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Terras van belle-etage bestaande uit roofing waterdicht maken. Roofing herstellen. Oppervlakte : 24 m².
dinsdag 6 november 2018

Vervangen van loden delen op dak

Ik heb een probleem met het dak waar 3 stukken lood versleten zijn. Dient vervangen te worden.
maandag 5 november 2018

Waterlek in leien dak herstellen

Er is een lek in mijn Eternit leien dak. Vanop een horizontale spant komt over een breedte van 2,5 meter water naar beneden gedrupt in de kamer. Het lek zit ten minste 50 cm boven een Velux, maar ik heb geen idee waar het lek precies is. Er is ook een vorstpan (rechtsboven in de nok) die los ligt en weer vastgezet moet worden.
maandag 5 november 2018

Vernieuwen van dakgoot

Bij het aftrekken van het behang hebben we schimmel op het pleisterwerk aangetroffen. Bij nader inspectie langs de buitenkant zien we dat de dakgoot (zink) lekt. Het pleisterwerk is rechtstreeks tegen de bakstenen muur aangebracht. De dakgoot is ongeveer 5,5 meter lang en bevindt zich boven een vals dak. Dakgoten uit zink.
woensdag 31 oktober 2018

Opening in plat dak maken en lichtstraat plaatsen

Plaatsen en maken van opening in plat dak (gewelfsels) vlakke lichtstraat mag van velux zijn. Hittewerend, graag UV bestendig. Maat van de lichtstraat te bespreken.
maandag 29 oktober 2018

Houten dak garage herstellen

Ik heb een garage in hout met eveneens een houten dak, bestaande uit in elkaar passend houten latten. Daarop zijn shingles aangebracht. De uiteinden van deze latten die naar buiten uitsteken zijn langs een van de twee zijden van de garage verrot (zie ook foto's). Het is niet duidelijk wat de beste oplossing hiervoor is. Het oppervlak van het dak langs de probleemzijde is ongeveer 6,5 x 1,8m. Aan de andere kant is er geen probleem. Liefst voor de winter uit te voeren.
vrijdag 26 oktober 2018

Verandadak in PVC herstellen

Dak veranda herstellen. Er zijn verschillende lekken in / scheuren. PVC dak. We hebben dringend iemand nodig. 5 panelen van 90 cm breedte op 2m27 lengte.
woensdag 24 oktober 2018

Schoorsteen verwijderen van zadeldak

De schoorsteen (+-1,5 m) verwijderen van zadeldak.
woensdag 17 oktober 2018

Pvc bekleding rond dakgoot vernieuwen

Vernieuwen van PVC bekleding dakgoot. Totale lengte van de dakgoot is ongeveer 12 meter.
donderdag 11 oktober 2018

Asbest platen verwijderen

Schuindak van een opslagruimte Verwijdering van intacte asbest muurplaten van een muur van 25m. De platen liggen onder een laag asfalt
donderdag 11 oktober 2018

Roofing plat dak herstellen

De roofing is omhoog gekomen . Een klein stukje van 1m herstellen .
donderdag 4 oktober 2018

Plaatsen van 6 dakramen

Plaatsen van 6 dakramen de afmetingen zijn Optilight 134 x 98. Te plaatsen op eerste verdieping. 3 ramen te plaatsen op +- werkhoogte. 3 ramen te plaatsen op +- 3 meter hoogte.
dinsdag 2 oktober 2018

24 Zonnepanelen demonteren en terug op dak monteren

Voor het vernieuwen van mijn dak dienen 24 zonnepanelen tijdelijk te worden van het dak gehaald en nadien weer worden geplaatst . De dakwerker zorgt voor het behoud van de bevestigingshaken.
dinsdag 2 oktober 2018

Renoveren van hellend dak zonder veluxen

Ons dak is aan een renovatie toe, er moeten nieuwe pannen gelegd worden , constructie van het hout is niet meer in orde. Het dak lekt. Dit is een hellend dak, zonder veluxen en er zijn ongeveer een 14 tal zonnepanelen op. Zoldervloer isoleren , houten platen opleggen zodat er kan op gewandeld worden.
maandag 1 oktober 2018

Dakraam plaatsen bij voorkeur in pvc

Er zouden 2 dakramen moeten geplaatst worden op een schuin dak. Afmetingen te zien met de vakman. Een raam per kant . Het liefst in pvc .
zondag 30 september 2018

Dakgoot herstellen of vervangen

We hebben een probleem met de dakgoot, waardoor er 2 waterlekken zijn ontstaan waar ikzelf mijn praktijkruimte zou willen starten. Verschillende lekken in de dakgoot waardoor er nu betonrot is op plafond dat ook zou moeten worden hersteld. Plafond is ongeveer een 20 a 30 cm groot, nat en afgebrokkeld door de dakgoot.

Partners

Partners van Casius