Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 19 juni 2018

Velux dakraam vervangen

Het oude velux dakraam sluit niet meer en is losgekomen. Het moet dringend vervangen worden. Het is een houten raam van 128 op 132 cm. Het materiaal en de maten kunnen altijd gewijzigd worden.
dinsdag 19 juni 2018

Vervangen bestaand veluxraam

Een bestaand veluxraam dient vervangen te worden. Het gaat over een veluxraam in pannendak De afmetingen zijn 110x1m.
dinsdag 19 juni 2018

Roofing plat dak herstellen

Het heeft onlangs binnen geregend onder plat dak (ongeveer 30 m², momenteel met roofing). Bedoeling is om lekkage zo snel mogelijk te stoppen. Kan zijn dat het kan hersteld worden of wel vervangen.
maandag 18 juni 2018

Dak herstellen

Er is een dakpan losgekomen en naar beneden geschoven, ligt nu in de dakgoot. Piramidedak, dakrand op hoogte van 5m, bereikbaar aan voorgevel. Het dak moet nagekeken worden, dakpan terugplaatsen en bevestigen.
maandag 18 juni 2018

Kuisen dak veranda

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuist worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 6 m² deel van de living en ca. 6 m² open veranda. Dus we zijn op zoek die de veranda dak wil komen kuisen. Dak bestaat uit harde plastiek.
zondag 17 juni 2018

Zink en voegen rond schoorsteen herstellen

Ik wil de zink rond de schoorsteen vernieuwen in trapvorm. De zink rond de schouw herstellen. Ook voegen herstellen dit is rond de schouw.
zaterdag 16 juni 2018

Hellend dak met drie veluxen nieuwbouw open bebouwing

Wij zijn op zoek naar een dakwerker voor onze nieuwbouw. Het gaat om een vrijstaande woning met hellend dak en 3 veluxen
zondag 10 juni 2018

Vervangen bakgoot

Een bakgoot vervangen door een zinkengoot. lengte is 6m,1 afloop met een hoogte van 6 m,
woensdag 6 juni 2018

Vervangen van houten balken van dak

We hebben een woning gekocht, dat 'reeds gerenoveerd was' blijkt nu dat er een houtworm aanwezig is in de houten balken onder het dak . De totale oppervlakte is 120m²
dinsdag 5 juni 2018

Lichtstraat en roofing vervangen

Lichtstraat vervangen, 3 meter op 1 meter, Pvc, 4 ruiten. Plat dak in roofing.
maandag 4 juni 2018

Dakgebinte n.a.v. houtworm nakijken herstellen of vervangen

2 balken van het dak zijn ernstig aangetast door houtworm. Wij stellen ons de vraag of het herstellen van deze balken voldoende zal zijn, en of er geen meer ingrijpende oplossing nodig is. Het gaat over een oppervlakte van 75m²van een schuin dak
maandag 4 juni 2018

Asbest golfplaten van tuinhuis verwijderen

Ik heb een tuinhuis met een ongeveer 18 m² licht hellend dak van asbest golfplaten. Graag had ik deze verwijderd en afgevoerd.
vrijdag 1 juni 2018

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.
woensdag 30 mei 2018

Dakkapel plaatsen

We zijn op zoek naar iemand die een mooie, moderne dakkapel kan plaatsen. De woning heeft momenteel een dakkapel van ongeveer 4m breedte, we zouden dit willen verdubbelen (dus 8m). De woning dateert van de jaren '70 en heeft momenteel nog een asbest-leien dak. Dit dak zouden we nog niet meteen willen vernieuwen, maar misschien dat deze informatie een invloed heeft op de prijs van het wegnemen van een aantal leien.
zondag 27 mei 2018

Terras waterdicht maken en roofing herstellen

Huidig dakterras vernieuwen , nieuwe roofing leggen en betegelen.
zondag 27 mei 2018

Lichtstraat HR glas plaatsen in plat dak

Graag had ik een lichtstraat in een plat dak vernieuwd. In glas, isolerend. Volledig doorlopend. HR glas.
zaterdag 26 mei 2018

Vervanging of herstelling regenpijp

De regenpijp (3m hoogte) tegen de achtergevel loopt over. De pijp is ingewerkt in een nis in de muur en vangt het water op van een plat dak. Het water loopt dus in de muur. Hierdoor is de sierpleister aan de buitenkant stuk en sijpelt vocht door aan de binnenkant van de muur.
zaterdag 26 mei 2018

Herstellen dak in golfplaten eternit

Golfplaten dak is aan vervanging toe.Dak is ongeveer 15 m².
zaterdag 26 mei 2018

Plat dak met roofing herstellen

Water sijpelt binnen in één hoek bij hevige regen of sneeuw die op het dak smelt. Herstel van een osb plaat die rot is + lek dichten. Oppervlakte is ongeveer 15 m².
vrijdag 25 mei 2018

Behandelen van stormplank tegen vocht

De stormplank tussen mijn dak en mijn gevel moet geschilderd of vervangen worden. Op de hoogste plaats is dit ongeveer 10 meter hoog. Een lange ladder is nodig.
vrijdag 25 mei 2018

Vernieuwen dak en dakgoten tuinhuis

Vernieuwen dak en dakgoten van een groot tuinhuis. Is aan vernieuwing toe, de dakgoot is stuk.
vrijdag 25 mei 2018

Dakpanelen veranda vervangen

Vervangen van de dakplaten van mijn veranda na hagelschade.
dinsdag 22 mei 2018

Twee dakkapellen plaatsen

Ik zou over aan beide zijden een dakkapel van 8 meter willen laten plaatsen. Elke dakkapel zal 3 kamers overspannen, die elk een venster moeten hebben die open gaat.
dinsdag 22 mei 2018

Daklekkage verhelpen en platdak vernieuwen

Ik heb op 2 plaatsen van mijn platte daken ( 3 delig platdak in totaal 53m²) lekken als het regent. Ik vind het lek zelf niet. Deze zouden dus gemaakt moeten worden en de rest van het dak ook , deze zijn toch al redelijk oud.
maandag 21 mei 2018

Astbestleien vervangen

Leien dak , waarschijnlijk met asbest, laten overdekken door nieuw dak.

Partners

Partners van Casius