Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

maandag 9 december 2019

Koepel uit plexiglas herstellen

Plexiglazen koepel op plat dak is weggevlogen. Afmetingen 1m op 1m. Plexiglas kapot, maar het frame is misschien nog bruikbaar.
maandag 9 december 2019

Schoorsteen afbreken en dak dichtmaken

Ik wil een schoorsteen laten afbreken tot het 1ste verdiep. De schoorsteen kan blijven op het gelijkvloers. Na afbraak moet het dak terug dichtgelegd worden. De nodige pannen zijn voorradig
maandag 2 december 2019

Lekkage in roofing herstellen

Het dak boven de garage lekt een beetje en we veronderstellen dat er een scheur in de roofing bestaat. Het gaat om een dak boven de garage.
woensdag 27 november 2019

Eterniet golfplaten vervangen door dakplaten met isolatie

Op ons dak liggen sinds 30 jaar eternit golfplaten. We zouden die willen laten afbreken en vervangen door metalen platen met isolatie. Ons dak is ongeveer 180 m².
dinsdag 26 november 2019

Acrylaatplaten alu veranda vervangen door polycarbonaatplaten

Liefst 32mm dik superisolerend en zonnewerend 10 wandig. Materiaal 3 platen van 5,25m lang en 3platen van 2,50 m lang. 0_98 m breed. Totaal 6 platen.
woensdag 13 november 2019

Nieuwe roofing plaatsen

In een appartementsgebouw van 4 appartementen moet de roofing van een plat dak van 17 m² meter vervangen worden door nieuwe roofing. Dringend.
vrijdag 8 november 2019

Dak vervangen

We zouden graag ons puntdak vervangen, huidig dak bestaat volledig uit asbestleien. Dus graag ook rekening houden met het veilig verwijderen en afvoeren van de asbestleien. Onze voorkeur : opnieuw dakleien laten plaatsen (zonder asbest). Het moet beetje in dezelfde stijl van andere rijwoningen.
dinsdag 5 november 2019

Plaatsen van plat dak

Ik zoek iemand die een plat dak (28 vierkante meter) kan leggen. Wat er moet gebeuren : - dampscherm plaatsen - isolatie plaatsen - EPDM plaatsen Nieuwbouw.
vrijdag 1 november 2019

Lichtstraat plaatsen + roofing vernieuwen

We willen de roofing die nu op ons plat dak ligt laten vernieuwen en tegelijkertijd denken we aan het plaatsen van een lichtstraat. Het is een plat dak van een rijhuis en de oppervlakte bedraagt ongeveer 24m².
dinsdag 29 oktober 2019

Schoonmaken dak en dakgoot voorzien van gaas

Ons piramidedak schoonmaken + de goten en de dakgoot voorzien van vogelwerend gaas of pinnen ( tegen nesten), samen met de punt van het dak. Het dak is in plattegrond 10 × 17m²