Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

dinsdag 14 augustus 2018

Dak Veranda Vervangen door Sandwichpanelen

Ik zou het hellend dak van mijn gesloten veranda willen vervangen door een constructie in geïsoleerde sandwichpanelen. Ik ga ervan uit dat dat de volgende problemen op zou lossen: De huidige constructie bestaat uit aluminium profielen en platen uit polycarbonaat. Het uitzetten en krimpen van de platen zorgt tijdens de zomermaanden voor een enorm storend gekraak. - De huidige constructie maakt het te koud in de winter en te warm + teveel licht in de zomer. De oppervlakte van de veranda is 3,5 x 11 meter.
maandag 13 augustus 2018

Herstellen dakgoot

De aansluitingen van de regenafvoeren met de dakgoot staat open en zit los. Tijdens een regenbui het water gedeeltelijk in de regenafvoeren loopt maar ook gedeeltelijk langs de afvoer loopt
zaterdag 11 augustus 2018

Lek aan dak herstellen

Het regent binnen en ik vermoed dat er een lek is in mijn dak. Zadeldak met pannen. Lek op 1 plaats, tussen de 2 huizen.
zaterdag 11 augustus 2018

Dak van tuinhuis herstellen

Latjes van onderkant van tuinhuis zijn verschoven waardoor leien omhoog gekomen zijn. De oppervlakte is ongeveer 8x3 en een zadeldak .
vrijdag 3 augustus 2018

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

De dakplaten van onze veranda zijn aan vervanging toe (gescheurd en of beschadigd). Het betreft hier om 9 platen : opaal van 16 mm dikte en 3m lang breedte gemeten tussen de spanten : 2 x 107 (plaat 105 ? ) 1 x 112 (plaat 110 ? ) 6 x 122 (plaat 120 ? ) In een van de platen moet een doorvoer van de dampkap voorzien worden
dinsdag 31 juli 2018

Regenpijp verniewen

De regenpijp van veranda moet aangesloten op regenpijp van huis. Regenpijp in metaal. vierkante pijpen.
dinsdag 31 juli 2018

Dakherstellingen uitvoeren

Plat dak 60 m² herstellen
maandag 30 juli 2018

Wegnemen van 300 m² leien en leggen nieuwe kunst leien op dak

Wegnemen en afvoeren van ongeveer 300 m² asbesthoudende leien en ongeveer 150 m² menuiserie platen. Leveren en plaatsen van 300 m² nieuwe kunst leien en folie type Delta Vitexx S Plus. Behoud van geplaatste PUR-isolatie Dak is type Mansarde, Frans dak met een velux.
zondag 29 juli 2018

Dakraam vervangen in zadeldak

Ik wil een bestaand dakraam met een hoogte van 92 cm en een breedte van 1,15 cm laten vervangen door een dakraam van dezelfde breedte en hoogte maar met een zijdelings scharnier waar de minimale opening 60 x 80 cm is. Dit is een zadeldak van een HOB.
donderdag 26 juli 2018

Polycarbonaat platen veranda vervangen plus profiel en afsluitrubbers

Vervangen van polycarbonaat platen 16 mm dik dit is op een houten draagstructuur van een veranda: Plaatsen van 5 panelen van 3 m x 1,05 m + 1 paneel van 3 m x 0. 98 m - Vervangen profielen en afsluitrubbers begin en eindpunt aan de veranda.
donderdag 26 juli 2018

Vervangen dak tuinhuis

Mijn dak van tuinhuis moet vervangen worden. Dit is een hellend dak met een nok op. Dak oppervlakte 170 cm op 240 cm breed. Ongeveer 8.10 m².
woensdag 25 juli 2018

Schoorsteen bekleden

We hebben een zadeldak, en de schouw zou moeten bekleed worden. Het is een stenen schouw, is al ooit bezet geweest. Mag niet meer bezet worden.
zondag 22 juli 2018

Asbest leien verwijderen van groot dak met dakkapellen

Het bestaande dak van een alleenstaande woning met asbest leien en vijf dakkapellen zou moeten vervangen worden. Het dak is 240 m². De asbestleien vervangen rest is nog heel goed.
woensdag 18 juli 2018

Pannendak renoveren

Door de droogte is er een boom omgevallen van onze buur. Deze is terecht gekomen op ons dak met schade tot gevolg. De schade lijkt redelijk beperkt, maar we zouden toch graag het dak herstellen.
maandag 16 juli 2018

Schouw afbreken en inox buis steken

Graag een vakman gehad voor het verwijderen van de schouw en zo dan het dak toe te maken en het plaatsen van een vaste inox buis.
donderdag 12 juli 2018

Herstellen golfplaten dak door lekkage

Herstellen golfplaten schuur, dit is een licht hellend dak ongeveer 7 op 4 meter. Het regent door, graag herstellen.
zondag 8 juli 2018

Duivenpinnen plaatsen op de nok van het dak

Duivenpinnen plaatsen op de nok van het dak Hoogte nok ongeveer 7 m Lengte nok 12 m
donderdag 5 juli 2018

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.
woensdag 4 juli 2018

Dak herstellingen uit te voeren door regen insijpeling

Wij hebben een dak met liche helling waar er dakpanplaten op gemonteerd zijn. Er zou 1 gedeelte van het dak hersteld moeten worden of vervangen moeten worden daar wanneer er zeer sterke wind en stortbuien zijn het soms gebeurt dat lichte regen insijpelt. Tevens dienen de schouwen gerenoveerd / hersteld te worden alsook het zinkwerk van 1 schouw.
dinsdag 3 juli 2018

Velux raam vervangen

Velux raam klemt en gaat niet meer dicht. Er zou een nieuwe velux in moeten, vervangen van velux. Staat volledig scheef. Dit is een grote velux ongeveer 1.20 op 1.20 meter.
dinsdag 3 juli 2018

Vernieuwen plat dak

Volledig vernieuwen van een plat dak van 80m² Oude stenen en roofing verwijderen. Opnieuw waterdicht maken met uitstekende materialen . Nadien betegelen. Eventueel een nieuwe balustrade
dinsdag 3 juli 2018

Dakgoot te bekleden met rockpanel

Ik wens mijn corniche te bekleden aangezien het hout aan het verslijten is. Graag met rockpanel bekleden. Dit is voor ongeveer 50 meter , de dakgoot is zeker nog in orde.
zondag 1 juli 2018

Daktip bekleden met sidings

Dak tip bekleden met sidings is niet voor isolatie, maar voor mooi te ogen. Dit is de tip tot aan de kroonlijst.
zaterdag 30 juni 2018

Opnieuw cementeren van nok en schouw

Nieuwe zink plaatsen rond de schouw.
zaterdag 30 juni 2018

Herstellen 3 velux glazen

Vervangen glas veluxen ongeveer 3 a 4 stuks te vervangen.

Partners

Partners van Casius