Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren met isolatie en veluxen, hellend industrieel dak renoveren, dak aanpassen om op zolder kamers te maken, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, hellend dak renoveren en isoleren, nieuw hellend pannendak met isolatie plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, hellend pannendak renoveren, aanleggen groendak, hellend dak renoveren en isoleren, dakkapelen vernieuwen, vernieuwen van dak, dak renoveren, dak vervangen als dakterras en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

woensdag 18 oktober 2017

Dakgoten reinigen

Ik wil twee dakgoten (lengte 10 elk; twee verdiepingen hoog) laten reinigen en nazien op lekken.
zaterdag 7 oktober 2017

Dakraam plaatsen

Op een kamer wens ik een dakraam te plaatsen - momenteel niks aanwezig (gesloten ruimte) Op welk type gebouw moet het dakraam komen? : Alleenstaande woning / Villa
vrijdag 6 oktober 2017

Wingerd op het dak snoeien

Wij hebben een 4-gevel woning die bijna volledig begroeid is met wingerd, dewelke dringend gesnoeid moet worden.
woensdag 4 oktober 2017

Nieuw hellend dak herstellen

In een van de bovenste kamer komt er af en toe water binnen. Herstellen of nieuw dak? Probleem is dat we aan het dak niets zien, maar in één van de kamers regent het binnen. Er is niets te zien op zolder maar we vermoeden dat het van het dak afkomstig is. Type dakbedekking : Pannen dak.
maandag 2 oktober 2017

Asbest leien vervangen

Bestaand dak met asbest leien op vezelplaat , van binnen geïsoleerd. Één velux raam, dakgoten: te vervangen door asbestvrije oplossing . Bungalow . Woning van 9x14+6x3m (garage) . Zoldervloer tot nok 2. 25m.
zondag 1 oktober 2017

Hellend pannendak renoveren

Hellend dak renoveren. Volledig verouderd en moet vervangen worden. Bij hevig onweer regent het een beetje binnen. Zonnepanelen moeten er volgend jaar op komen. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : ong. 80m² Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Pannen Moet er een asbest dakbedekking verwijderd worden? : Nee
woensdag 27 september 2017

Schuin dak vervangen door plat dak

Ik wil het schuin dak langs 1 kant deels vervangen door plat dak. Afmeting: 4 m * 7 m, zie afbeeldingen.
woensdag 27 september 2017

Plat dak renoveren en isoleren

Het plat dak van ons dakkapel zit vol scheuren (zinkplaat), waardoor er water naar binnen komt. Dit zou moeten hersteld worden. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : +- 10 m² Zinkplaat te vervangen door EPDM.
zaterdag 23 september 2017

Gedeelte oude dakgoot vervangen

De hoek van mijn dakgoot zou moeten vervangen worden, dit is een oude brede dakgoot in hout met plastiek bekleed, het lange hout van het lange stuk is nog in goede staat, echter de hoek 90 graden hierop (met een lengte van ongeveer 50 cm is los en niet in goede staat en zou dus moeten vervangen worden
woensdag 20 september 2017

Ontmossen dak

Dak te ontmossen.
maandag 18 september 2017

Nieuw hellend en stuk plat dak plaatsen

Nieuw hellend en plat dak plaatsen. Plannen ter beschikking. 109 m² Pannen hellend en Epdm voor plat dak.
maandag 18 september 2017

Hellend en plat dak renoveren zonder isolatie

Hellend dak isoleren en golfplaten vervangen door pannen. Er zitten geen veluxen in het dak. Oppervlakte ongeveer 107 m².
vrijdag 15 september 2017

Lichtkoepel in villa plaatsen

Wij hebben een bestaande koepel in onze keuken op het plat dak die geen standaard maat meer heeft van deze tijd, de buitenkoepel werd verwijdert en de binnenste schaal is stuk geklopt. Wij hadden dus graag een nieuwe schaal aan de binnenkant, indien dit niet apart kan een volledige nieuwe koepel. Om de vraag hier onder te beantwoorden, de koepel zou ten laatste tegen 20/10/17 geplaatst moeten zijn. Binnenkant koepel met afwerking 75 cm op 2 meter.
woensdag 13 september 2017

Roosters schoorsteen vervangen

Vervangen van vier roosters op de schoorsteen , bestand tegen het geweld van indringende vogels .
woensdag 13 september 2017

Dakkapel in kunststof maken

Dakkapel plaatsen in een puntdak (40 graden). Dit om meer ruimte te maken op 1ste verdieping.
woensdag 13 september 2017

Nieuw hellend dak plaatsen

Hellend dak met dakkapellen en velux mag ook daktimmerman zijn. Oppervlakte van dak (bij benadering) : 50 m². Verbouwing van leien dak.
zondag 10 september 2017

Hellend dak renoveren

Betreft een zadeldak met 2 veluxen: ongeveer 72 m². Dak renoveren zonder isolatie te leggen. Momenteel zijn het leien , en er moeten pannen op. Nieuwe pannen + onderdak leggen.
woensdag 6 september 2017

Dakbedekking reinigen/vervangen

Graag zou ik mijn dakbedekking reinigen of vervangen. Het onderdak is nog in goede staat en dient niet vervangen te worden. Het dak is 11,5 meter breed en eenvoudig bereikbaar. Enerzijds zou ik het graag laten reinigen en daarna eventueel coaten. Anderzijds zou ik graag het verschil weten met het plaatsen van een volledig nieuwe dakbedekking.
maandag 4 september 2017

Dakkapel plaatsen op pannendak

We zoeken een vakman om een dakkapel te plaatsen in een pannendak. Tekeningen en bouwaanvraag in orde. 4 meter breedte.
zaterdag 2 september 2017

Pannendak vernieuwen en enkele veluxen plaatsen

We hebben een dak zonder onderdak en willen isoleren. De eenvoudigste oplossing lijkt ons een nieuw (sarking)dak. Qua isolatie willen we de norm ruim halen, het mag gerust wat meer zijn. Het gaat om een klassiek zadeldak van in totaal ongeveer 100 m2. Het heeft wel twee dakkapellen, die op hun beurt ook een zadeldak hebben. De dakgoten zijn zeer ruim bemeten, dus dat geeft geen probleem. Wel willen we aan de achterkant enkele veluxen plaatsen. Op de foto zie je nog een plat dak, maar dat hoeft niet vernieuwd te worden.
donderdag 31 augustus 2017

Vervangen van drie dakramen

Vervangen van velux tuimelramen oude van 1982. 2 veluxen ref. Ggl 4 oude ref. Van voor 1991. 1 velux ref ggl7 oude ref. Van voor 1991. Graag vervangen door nieuwe veluxen door nieuwe: kunststof naturel.
woensdag 30 augustus 2017

Dakraam vervangen

IK wil graag mijn bestaande standaard dakraam vervangen (nu met scharnieren bovenaan).
woensdag 30 augustus 2017

Ontmossen van dak

Ontmossen van het dak. Leien pannen. Oppervlakte ongeveer 550 m².
maandag 28 augustus 2017

Hellend dak met zonnepanelen renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren. Er zijn geen veluxen er liggen wel 12 zonnepanelen. Er liggen momenteel pannen op. Onder de pannen is er een doek en verder niks.
maandag 28 augustus 2017

Golfplaten bestaande uit asbest verwijderen

Ik zoek een vakman voor verwijderen van golfplaten van vrijstaande garage (ongeveer 22m²). 3 zijden goed bereikbaar.

Partners

Partners van Casius