Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Overijse, Rotselaar, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

donderdag 2 juli 2020

Shingle dak herstellen

Stevig en dik dekzeil plaatsen op singel dak van 24m². Enkele singels zijn weg gewaaid door wind waardoor een tamelijk grote opening is en water binnen sijpelt in kamers.
donderdag 2 juli 2020

Lekken in dak herstellen

Mogelijks verschillende lekken in het dak. Pannendak. Aan de schoorsteen lekt het. Aan de balk eronder zien we ook schade. Er is geïsoleerd en afgewerkt met gyproc.
woensdag 1 juli 2020

2 Schouwen verwijderen en dak dichten

2 Schouwen van 3.5m en 4.5m op zolder verwijderen. Dak dichten. Voor de grootste schouw een uiteinde voorzien voor kachel op plaats waar dak gedicht word.
woensdag 1 juli 2020

Dakraam plaatsen

Dakraam plaatsen. Zolder word badkamer dus er moet toch wat licht en verluchting zijn.
maandag 29 juni 2020

Lichtstraat in keuken herstellen of vervangen

Lichtstraat van ong. 5m² in keuken herstellen, renoveren of vervangen. Momenteel niet voldoende geïsoleerd. Bij koud weer zijn er vochtdruppels langs binnenkant.
zondag 28 juni 2020

Dakterras aanleggen

Dakterras met tegels aanleggen. Het betreft een opp. van ong. 45m². Momenteel EPDM.
donderdag 25 juni 2020

Dak reinigen

Dak van ong 40-60m² en dakgoten reinigen. Dak ontmossen. Hydrofoberen. Kleurencoating aanbrengen.
woensdag 24 juni 2020

Asbest golfplaten betonnen kot verwijderen

Asbest golfplaten dak van ong. 4m x 6m verwijderen. Afval afvoeren. Het betreft een dak dat 2m hellend is naar midden toe. Eventueel ook nieuw dak plaatsen. Mogen metalen of aluminium platen zijn. Mag geïsoleerd zijn zodat het niet te vochtig word. Eventueel ook poort of deuren voor ingang plaatsen.
dinsdag 23 juni 2020

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Dak van veranda in niet doorschijnende polycarbonaatplaten herstellen. Bij hevige regenval zijn er lekken. Platen zijn nog in goede staat alleen afdichting langs muurzijde en tussen de platen zijn verduurd en gebarsten. Dak is ong. 6m x 2m.
maandag 22 juni 2020

Platte daken renoveren

Nieuwe EPDM op plat dak van 25m² plaatsen. +Nieuwe EPDM op plat dak van 5m² plaatsen en ook isoleren. +Nieuwe EPDM op plat dak van 20m² plaatsen en ook isoleren.