Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

vrijdag 16 februari 2018

Golfplaten dak tuinhuis vervangen

Ik wil graag de oude golfplaten van mijn zadeldak van het tuinhuis laten verwijderen. De ouden moet men afvoeren en ook meteen nieuwe golfplaten plaatsen. Het gaat om een tuinhuis van 3 x 2 meter met een licht hellend dak.
donderdag 15 februari 2018

Plat dak renoveren zonder isolatie

De oppervlakte is ongeveer 85 m². Het is een plat dak. Nieuwe toplaag +OSB platen aan de dakrand en dak profiel aanbrengen.
donderdag 15 februari 2018

Dak veranda herstellen

Ik had graag mijn dak van mijn veranda laten herstellen. Het gaat om een licht hellende veranda.
maandag 12 februari 2018

Dak tuinhuis herstellen

Na de storm van een paar weken geleden, is het dak van ons tuinhuisje losgekomen. Het gaat om een quasi plat dak van ongeveer 9 m². Hierbij moet de roofing worden vervangen en eventueel een extra materiaal dat wat steviger is en toekomstige stormen kan weerstaan.
zondag 11 februari 2018

Plat dak herstellen door waterinspijpeling

Een roofing dak die terras geworden is 30 jaar geleden moet hersteld worden in de hoeken. Er is een waterspeling doorheen de hoeken , en komt nat binnen.
zondag 11 februari 2018

Hellend dak renoveren en isoleren met isolatieplaten

Afmetingen van het huis zijn 16 meter X 8 meter met de nok in de lengte en een dak met een helling van 25° Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Het huis is ongeveer 30 jaar oud en we gaan de pannen vervangen. Daarbij willen we de isolatie ook vervangen. Momenteel is er glaswol van 10 cm voorzien. We willen die vervangen, eventueel door een ander materiaal dat beter isoleert. We kunnen eventueel het dak een aantal cm ophogen zodat de isolatie enkele cm dikker kan. Graag de isolatie van het volledige dak voor verschillende materialen met 10, 12, 14 en 16 cm dikte. Of met PUR. Graag met dakisolatie platen.
vrijdag 9 februari 2018

Nieuw dakterras plaatsen

Wij zoeken iemand die een nieuw dakterras kan plaatsen en er is ook een probleem met de waterafvoer op dit terras kan oplossen. Het oude terras is er reeds uitgehaald en het materiaal voor het nieuwe is bij voorkeur is composiet hout. Het gaat om een terras van 7,5 x 3,.5 meter op de eerste verdieping.
vrijdag 9 februari 2018

Herstellen van nokpan

Er is een nok pan weggewaaid. Dat zou moeten hersteld worden.
donderdag 8 februari 2018

Dakgoot en regenpijp herstellen/vernieuwen

Dakgoot, op 6 meter hoogte ,lengte van een 9 meter, houten kist bekleed van binnen met zink en buitenaf met pvc Nakijken of er kan hersteld worden anders gans vernieuwen. Dak bekleding zijn pannen.
woensdag 7 februari 2018

Vervangen lichtkoepels

Onze lichtkoepels op plat dak zijn wat verouderd en hebben veel last van condens. Wij zouden deze willen vervangen.
dinsdag 6 februari 2018

Duivenwering plaatsen

We denken dat het noodzakelijk is om vogelpinnen te plaatsen op de nok van het dak. Het is misschien ook mogelijk om deze wering op de veluxramen te plaatsen indien dit mogelijk is. De gevelbreedte is ongeveer 6,5 à 7 meter. Het gaat om een schuin dak.
dinsdag 6 februari 2018

Schoorsteen gedeeltelijk of helemaal afbreken

Ik wil graag een schoorsteen die niet meer in gebruik is laten afbreken. Het gaat om een schoorsteen van 2 à 2.50 meter lang op een hellend dak. Deze zou helemaal of grotendeels moeten worden afgebroken om het gevaar dat deze vanzelf afbreekt uit te sluiten.
maandag 5 februari 2018

Herstellen losgeraakte kunstleien op dak

Op de scheiding van een 50 gr dak naar een 15 gr dak zijn er heel wat leien weggeschoven De lengte is 6 m en de te herstellen oppervlakte is enkele vierkante meter
maandag 5 februari 2018

Schoorsteen herstellen

Er is een steen van onze schoorsteen losgekomen waardoor de dekplaat onstabiel ligt. We zoeken zo snel mogelijk een professionele schoorsteenhersteller die onze schouw op het dak kan komen doen. Ofwel herstellen, ofwel een nieuwe schoorsteen maken. Het gaat om een hellend dak.
maandag 5 februari 2018

Nokpan aanbrengen

Tijdens storm is een nokpan van het dak gevallen. Bestellen nokpan + plaatsen en vastmaken omringende nokpannen.
maandag 5 februari 2018

Ontmossen en coaten hellend dak

Wij wensen een offerte te krijgen voor het ontmossen en reinigen van een dak. Het gaat om een hellend dak van ongeveer 80 à 100 m².
vrijdag 2 februari 2018

Dak carport herstellen

Door een storm is een deel van de bedekking van onze carport afgewaaid Ik vermoed dat het ongeveer 4 op 4 groot is. Er liggen plastic golfplaten op het dak, ik wil graag het hele dak laten vernieuwen.
woensdag 31 januari 2018

Roofing plat dak herstellen

Plat dak met lek aan raamkant, bij regenweer komt water binnen. Er zou opnieuw roofing op dit dak moeten gebrand worden. Dit kan eventueel enkel op de plaats waar het nu lekt. Het te behandelen stuk is ongeveer 3 m².
maandag 29 januari 2018

Werken dak

Schuin dak. 3.2
maandag 29 januari 2018

Herstelling waterafvoerpijp in zolder

Een afvoerpijp herstellen (pvc plaatsen) . Ik heb waterschade door een lek in de pijp.
zondag 28 januari 2018

Dak van tuinhuis vernieuwen

Door de storm dient het dak van ons tuinhuis vernieuwd te worden. Afmeting ongeveer 4 × 3. Graag verwijderen oude dakbedekking en plaatsen van een nieuw dak.
zaterdag 27 januari 2018

Golfplaten vervangen door eco panelen en lichtstraat plaatsen

Op een loods (nu winkelruimte) golfplaten vervangen door ecopanelen + lichtstraat. Graag ter plaatse komen kijken.
vrijdag 26 januari 2018

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Herstellen van verandadak , platen zijn losgekomen door storm ook dak van car-port is los maar nieuwe platen zijn noodzakelijk
donderdag 25 januari 2018

Herstelling van dak door lekkage

Onze woning heeft een soort "Frans dak" van kunst leien (asbest). De opstaande randen hebben velux-ramen, waar bovenaan soms lekkages zijn. Een vakman zei dat de helling van het bovenste gedeelte van het dak te klein was (15°), waardoor vocht tussen de leien komt. Blijkbaar zou dat gedeelte van het dak moeten vervangen worden. Er zijn tevens 18 zonnepanelen geplaatst. Is een overzet dak een mogelijkheid? Best ter plaatse komen kijken.
woensdag 24 januari 2018

Afdak golfplaten vernieuwen

Ik wil plastiek afdak achter ons huis vernieuwen. Er liggen plastiek golfplaten op , is versleten en moet vernieuwd worden.

Partners

Partners van Casius