Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak), plat dak renoveren en koepel vervangen, hellend dak renoveren, nieuw hellend dak voor nieuwbouw, renoveren van dak met leien, dak van hoeve vernieuwen, asbestleien verwijderen en nieuwe panelen plaatsen, nieuw hellend dak plaatsen, plat dak renoveren en isoleren, dak renoveren en koepels vervangen, dak renoveren met sandwichpanelen, plat dak renoveren en isoleren, renoveren dak - plaatsen sarkingdak, vervangen golfplaten van een dakloods, roofing vervangen en schouwen opmetselen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

maandag 21 augustus 2017

Vernieuwen van zadeldak

Wij laten graag ons dak vernieuwen: zadel dak met gedeelte plat dak. Structuur is in onder maar we hebben een onderdak nodig over het ganse dak, daarnaast de kunstleien vernieuwen op het hellend vlak (130 m2) + het verhogen van het plat dak met 20 cm (oppervlakte = 41 m2 plat dak). Als laatste willen we 3 veluxen in het hellend dak integreren.
vrijdag 18 augustus 2017

Dak renoveren met sandwichpanelen

Vervangen van het zadeldak van bijgebouwdat bestaat uit golfplaten door geisoleerde sandwichpanelen onder helling. Roofing plat dak boven keuken vernieuwen .
donderdag 17 augustus 2017

Vernieuwen dak

Plaatsen van EPDM folie op alle daken (72m²,150m²,95m²) . De huidige dakbedekking is een polyurethaan gespoten laag met een coating tegen UV (omgekeerd dak, isolatie bovenaan), kan deze behouden blijven (extra isolatie)?
woensdag 16 augustus 2017

Hellend dak renoveren en isoleren en zonnepanelen plaatsen (Sarkindak)

De bestaande woning dit is een alleenstaande woning in meer dan 100 jaar oud en er werd in het verleden al een renovatie gedaan. (Verstevigen van de bestaande houtconstructie) Nu is de oude constructie aangetast door houtworm. Vervangen van de bestaande constructie met leggen van de dakpannen of vernieuwen van het volledige dak met stalen dakplaten. Oppervlakte is 150 m². Geen dakramen plaatsen, deze zijn er al. Ook interesse in zonnepanelen plaatsen dus een dakwerker die ook eventueel zonnepanelen kan plaatsen.
vrijdag 11 augustus 2017

Velux plaatsen

Ik zou graag een vakman vinden voor 2 +/- vierkante pvc dakvensters van +/- 1 m² te plaatsen. Dus bvb 114*118 cm. Qua afwerking enkel buitenafwerking en voor beglazing de standaard (bvb energie en confort van velux). Ook graag verduistering en vliegenraam. Alles mag manueel zijn (dus geen elektrische zaken).
donderdag 10 augustus 2017

Bekleden houten dakgoot met PVC

De voorgevel is 7meter lang, voorzien van een houten dakgoot met binnenin zink en daarop een laag denk ik een soort roofing. Lekken zijn er nog niet maar toch denk ik dat het tijd is om de zink te vervangen en de houten dakgoot te vervangen door of te bekleden met PVC.
donderdag 10 augustus 2017

Dakgoten schoonmaken

Goten schoonmaken van voor & van achter totaal 16 m lengte hoogte +- 6m.
donderdag 10 augustus 2017

Vervangen van polycarbonaatpanelen van veranda type zonneranda

Ten gevolge van hagelinslag moet het volledige dak (40 m2) vervangen worden. Vervangen dan polycarbonaatpanelen van veranda type zonneranda met openschuivend.
dinsdag 8 augustus 2017

Dakpan platen vervangen

Dakpan platen of pannen met isolatie en golfplaten verwijderen. Bouwvolume 10m maal 15 m.
maandag 7 augustus 2017

Sarkingdak met dakramen plaatsen

Zadeldak ongeveer 50 m². Houten draagstructuur nog in goede staat. Sarkingdak incl 3 velux vensters. Er is asbestbedekking aanwezig, deze is nog in goede staat.
donderdag 3 augustus 2017

Vervangen van zinkflappen aan de schouw

De schouw is aan beiden kanten met 2 driehoeken in zink afgewerkt. Eén van die flappen is losgekomen lans de linkerzijde (door de wind?).
donderdag 3 augustus 2017

Reparatie en of vervanging van lichtkoepels

Sinds de hagelbollen zijn er stukjes in onze 2 nieuwe koepels en 1 barst in de grote koepel. Ik weet dus niet wat het beste is vervangen of laten repareren?
maandag 31 juli 2017

Nieuw hellend dak plaatsen

De dakstructuur en onderdak worden geplaatst door de ruwbouw aannemer. Voor de dakbedekking, randafwerking en dakdoorvoeren (ventilatie + rioolontspanning) zijn we nog op zoek naar een dakdekker. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 75 Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Leien
maandag 31 juli 2017

Polycarbonaat platen vervangen op veranda

Vervangen van huidige platen terrasoverkapping. Breedte: 3 meter Diepte: 2 meter. Lichtdoorlatend, maar niet doorschijnend. Huidige houten steunstructuur dient behouden te worden Aankoop + installatie. Terras bij de buren loopt door. Waarschijnlijk wordt de opdracht dus 2 keer gevraagd.
donderdag 27 juli 2017

Zink en dakwerken uit te voeren

Zinkwerk ( dakgoten en rond schoorsteen ) vervangen + andere dakwerken uit te voeren. Dakwerken : lek in dak, hellend pannendak.
maandag 24 juli 2017

Herstelling dak tuinhuis

Door stormschade is het dak van het tuinhuis beschadigd door afgebroken tak. Herstelling dak tuinhuis.
woensdag 19 juli 2017

Plaatsen van rieten dak aansluitend aan woning

Plaatsen van rieten dak met onderconstructie. Onderconstructie te plaatsen in hout.
maandag 17 juli 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel voor in de keuken, meer daglicht 45 graden - breedte nog onbekend.
zaterdag 15 juli 2017

Dakkapel in kunststof te plaatsen

Hellend dak. Plaatsen van kunststof dakkapel van 6 meter
vrijdag 14 juli 2017

Golfplaten van een garage vervangen

Ik heb een alleenstaande houten garage met puntdak in golfplaten ong. 30 jaar geleden laten plaatsen. Ik zou graag de golfplaten vervangen. Materiaal nog onbekend. Afmetingen : 12m X 3,60m
zondag 9 juli 2017

Oude leistenen op dak vervangen

Ik zou graag het hele dak vervangen. Ook zouden we het willen isoleren. Het gaat hier om een hellend dak.
donderdag 6 juli 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Hellend dak renoveren en isoleren (Sarkindak) Ik heb de indruk dat het binnenwerk van het dak nog in goede staat is. Het is een hellend dak dat zou moeten worden gerenoveerd en isolatie op moeten worden aangebracht. Er zijn geen lekkages of verzakkingen waarneembaar. Het is een drie gevel woning met garage. Er zijn 8 dakkapellen. Asbestleien moeten worden verwijderd.
donderdag 6 juli 2017

Oude dakpannen vervangen door dakplaten en onderdak plaatsen

Toelichting over de bestaande situatie en gewenste werken : Oude dakpannen vervangen door dakplaten alsook onderdak plaatsen. De oppervlakte is ongeveer 100 m². Geen isolatie aanbrengen.
dinsdag 4 juli 2017

Vervangen PVC bekleding kroonlijst

De PVC bekleding van onze corniche is aan het afvallen. Deze dient dan ook vervangen te worden. Het gaat om ongeveer 9 meter (ruwe schatting).
maandag 3 juli 2017

Hellend dak renoveren en isoleren

Balken zijn in goede staat, enkel dak vernieuwen. 65 m² met 4 hellende vlakken.

Partners

Partners van Casius