Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: bestaande rieten dak vernieuwen, vernieuwen dak met isolatie na stormschade, dak vervangen door glazen dak, totaalrenovatie dak, verwijderen van asbestleien en plaatsen nieuw dak met dakpannen, zadeldak volledig vernieuwen, nieuw dakleien vervangen door pannendak, plat dak isoleren van appartementsgebouw, roof and isolation work, dakkapel kunststof, nieuw dakconstructie, plaatsen van Unilin/Kingspan panelen en dakpannen, plaatsen van dakraam, dakpannen leggen, 2 platte daken te renoveren en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakdekker in Vlaams-Brabant:

zondag 15 januari 2017

Dakkapel vervangen

Dakkapel vervangen .Nieuwe bekleding in gepatineerde zink aanbrengen, staande naad.
zondag 15 januari 2017

Oud dakvenstertje (ongeveer 1930-bouwjaar woning) moet vervangen worden door aantal pannen

Een klein oud dakraam (30 op 45 ongeveer) in een hellend dak (voorkant zadeldak) geeft sinds kort lekkage. Dak is verder in goede staat. Het raampje is niet echt nodig en waarschijnlijk is de beste oplossing het te vervangen door een aantal dakpannen. Die zijn nog voorradig.
vrijdag 13 januari 2017

Vervangen dakgoten en muur vochtvrij maken

Graag zou ik mijn dakgoten hersteld zien. Dit door een dakgoot in de oude te bouwen zodat de originele behouden wordt. Daarnaast moet ook de schade aan de muur, deze is vooral vochtschade, hersteld worden.
vrijdag 13 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Klassieke dakkapel , graag ter plaatse komen kijken, prijsofferte. Vergunning moet nog aangevraagd worden.
donderdag 12 januari 2017

Dakkapel plaatsen

Ik zou graag een uitsprong (dakkapel) laten maken in mijn dak om de dakkamers de verruimen.
donderdag 12 januari 2017

Nieuw dakleien vervangen door pannendak

Leien vervangen door pannen.Gewoon een alléénstaande woning.
maandag 9 januari 2017

Dak vervangen door glazen dak

De zolder zit aan de zuidkant van ons huis. Wij willen hier een buitenterras van maken met een glazen dak dat we kunnen openzetten in de zomer en dicht kunnen doen in de winter. Richtprijs voor deze renovatie.
vrijdag 6 januari 2017

Eenvoudig dakkapel plaatsen studentenhuis

Dakkapel plaatsen op een zadeldak van een studentenhuis. Eenvoudig dakkapel. Ter plaatse komen kijken. Graag advies hieromtrent welk soort materiaal best is. Graag laten plaatsen in de paasvakantie wanneer studenten niet aanwezig zijn.
woensdag 4 januari 2017

Dakkapellen plaatsen

We willen 2 dakkapellen van 1,5 m en 1,5 m plaatsen
maandag 2 januari 2017

Plaatsen van dakraam

Het plaatsen van een raam in het dak (laag dak - fermette )
maandag 2 januari 2017

Roof and isolation work

I bought a house last year, it was build in 1978. We need to improve the isolation of the roof and roof material has to be checked. I see some water condensation at the roof corner during the last week cold night.
woensdag 28 december 2016

Totaalrenovatie dak

Zadeldak: Vervangen oude/bestaande dakpannen en aanbrengen van een dakkapel ipv Velux dakraam. Totale oppervlakte v/h zadeldak is ca. 200 m².
dinsdag 27 december 2016

Dakgoot reinigen en herstel lekkende dakgoot

Uit te voeren werken : 1. Reinigen dakgoot (lengte ca. 12,5 m) op een hoogte van ca. 11m. Wellicht volledig verstopt aangezien het water over de goot stroomt en de muur hierdoor doorweekt van het vocht is. 2, herstellen lekkende dakgoot (lengte ca 4,0) op een hoogte van ca. 13 à 14 m. Het hoogteverschil is te wijten aan de inrit van garage op kelderniveau. 3. Check op verstopping van overige dakgoten en desgevallend reinigen voor de goten die zich op een hoogte bevinden van > 10m. Totale lengte geschat op 33m.
dinsdag 6 december 2016

Dakgoot vervangen

Onze dakgoot is dringend aan vernieuwing toe. We hebben last van schimmels en vocht in het huis doordat we met een defecte dakgoot zitten.
dinsdag 6 december 2016

Dakkapel plaatsen

We overwegen een dakkapel te plaatsen die de volledige breedte van de achterkant van het huidige zadeldak zou moeten innemen (11m). We zouden ons graag informeren naar de mogelijkheden, rekening houdend met de dakstructuur, stevigheid, oppervlakte van de ramen,...
maandag 5 december 2016

Dakgarage plaatsen

Ik wil een dak met isolerende dakplaten waarvan de binnenzijde reeds afgewerkt is. Schuinafwaterend richting voorzijde (gevel). IJzeren poutrellen voorzien van 7 m om aan te bevestigen Afmetingen dak 7 x 8 m, garage uit metselwerk is 4 m hoog.
zondag 4 december 2016

Reinigen dak

Ontmossen, reinigen en coaten van dak Het betreft een 3-gevel woning met 1 verdiep. Het gaat ongeveer over 70 m².
donderdag 1 december 2016

Dakgoten herstellen

We zouden onze zinken dakgoten willen laten herstellen
woensdag 23 november 2016

Vervangen platen en hechtingen

Vervangen van 9 x polycarbonaat-platen van 18 mm opaal en rubberen hechtingen.
woensdag 16 november 2016

Afvoerpijp herstellen

De afvoerpijp is losgekomen net onder de dakgoot. Moet zo snel mogelijk worden hersteld. Vrij hoge ladder vereist (drie verdiepingen).
dinsdag 15 november 2016

Afbreken asbest golfplaten

Achterbouw heeft golfplaten die verwijderd moeten worden. Ongeveer 35 vierkante meter. Dak is een hellend dak, gelijkvloers.
dinsdag 15 november 2016

Vervangen regenpijp

Regenpijp vervangen aan voorkant woning + aansluiten op riolering die al is vrijgemaakt. Regenpijp in zink (vierkant) zoals bij de buren. Regenpijp komt op de gevel. Huidige regenpijp is ingewerkt in gevel, maar er is een lek waarbij regenwater in de kelder te voorschijn komt (ook bij de buren).
dinsdag 15 november 2016

Plaatsing plat dak

Volgende week start de ruwbouw van onze aanbouw. We hadden graag offerte voor plaatsing van een plat dak op deze aanbouw.
zondag 13 november 2016

Verandadak herstellen

Ik ben op zoek naar iemand die het dak van mijn veranda kan renoveren. De polycarbonaatplaten die er momenteel op liggen moeten vervangen worden, want ze beginnen te breken en te lekken.
dinsdag 8 november 2016

Dak leggen en isoleren

Dak laten isoleren en latten leggen om nadien makkelijk af te kunnen werken.

Partners

Partners van Casius