Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Vlaams-Brabant te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend meerdere offertes aan bij onze erkende dakdekkers. U komt in de provincie Vlaams-Brabant heel eenvoudig en snel in contact met een dakdekker of meerdere dakdekkers.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Zo weet u snel wat onze dakdekkers uit Vlaams-Brabant u aan kosten berekenen. Vergelijk prijzen èn voorwaarden... en kies uw dakdekker!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Vlaams-Brabant.


Voor een dakdekker, goed èn betaalbaar, uit Vlaams-Brabant bent u bij Casius aan het juiste adres!
Ook voor een dakdekker in Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde uit Vlaams-Brabant kunt u bij Casius terecht!

Uit heel België zijn gratis offertes aangevraagd bij dakdekkers voor: sarkingdak laten plaatsen, vervangen golfplaten dak, dak herstellen, dak en plat dak vervangen, golfplaten vervangen, zadeldak renoveren, isoleren en vernieuwen van bestaand dak, volledig dak plaatsen, leien dak vervangen door pannen dak, groot zadeldak vervangen en isoleren, nieuw onderdak met nieuwe pannen en isoleren of overzetdak plaatsen, asbestleien op het dak verwijderen en plaatsen nieuw dak, houten dakconstructie laten maken, dak laten verbouwen, volledig hellend dak te vervangen en onze klanten hebben een offerte ontvangen van elke dakdekker uit hun eigen regio.

Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

maandag 27 februari 2017

Plaatsen van v lux ramen in het dak

Velux plaatsen zolder
maandag 27 februari 2017

Dakkapel plaatsen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.
maandag 27 februari 2017

Dak en plat dak vervangen

Afbreken van de schouw. Nieuw dak met stormpannen plaatsen. Dak tevens ook isoleren. Dakgoten bekleden en eternit plaatjes vervangen. Plat dak met roofing , is verouderd dus ook een nieuw plat dak. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte op te maken.
zondag 26 februari 2017

Onderdak plaatsen met behoud bestaande dakpannen

Plaatsen van een onderdak met behoud van de bestaande dakpannen. Ruwe schatting van de oppervlakte is 200 m².
vrijdag 24 februari 2017

Sarkingdak laten plaatsen

Ik heb net een huis gekocht van 1959 waarbij er geen isolatie aanwezig onder het grootste deel van het dak. Ook is er geen onderdak aanwezig dus wil ik een sarkingdak laten plaatsen. De oppervlakte is ong 63m² schuin dak. Ook is er een 12m² plat dak aanwezig dat eveneens geïsoleerd dient te worden. De huidige dakpannen zijn in goede staat, maar indien nieuwe plaatsen goedkoper blijkt te zijn dan de huidige eraf te halen dan ga ik voor nieuwe dakpannen gaan, zelfde kleur ongeveer als de huidige.
vrijdag 24 februari 2017

Dakkoepel vervangen

Bestaande dak koepel die stuk is vervangen door een nieuwe. (afmeting +/- 225 x 125)
donderdag 23 februari 2017

Herstelling daken en isolatie plaatsen

1./ herstelling lekkage garage. 2./ renovatie van dak aanbouw (ongeveer 16m²) plaatsen van dakisolatie, EPDM, en nieuwe dakgoot.
woensdag 22 februari 2017

Afbraak dakplaten asbest

Afbraak van daken : 2 afdaken 2,5-3 meter hoog 1x 20 vierkante meter 1x 60 vierkante meter
zondag 19 februari 2017

Zadeldak vernieuwen en isoleren

Het zadeldak dient volledig te worden vernieuwd en geïsoleerd. Ik schat dat het alles bij mekaar ongeveer 120 m² is. Het houtwerk moet worden nagekeken. Verder hadden wij ook graag sidings geplaatst tegen de schuine zijden van de gevels. Graag ter plaatse komen kijken door een vakman.
zaterdag 18 februari 2017

Lichtstraat aanbrengen in keuken

Wij willen graag een lichtbuis naar de keuken. De buis moet komen tussen 2 zadeldaken in met een lengte van 3 meter.
donderdag 16 februari 2017

Afbreken schoorsteen en op dezelfde plaats vervangen door dakpannen

Het dak op mijn huis bevat 3 gemetste schoorstenen, geen enkele ervan is nog in gebruik. Een schoorsteen is in zeer slechte staat en zorgt voor vochtinsijpeling thv de binnenmuur, een andere vertoont heel veel scheuren . Het huis dateert van begin jaren 60, ik heb nog voldoende pannen liggen om eventueel het gat te dichten of indien een andere oplossing beter zou zijn.
donderdag 16 februari 2017

Dak in polycarbonaat vervangen

Dak van veranda in polycarbonaat zou moeten vervangen worden, door hagelbui. De veranda is ongeveer 70 m².
zondag 12 februari 2017

Pvc dakgoot herstellen vernieuwen

Ik wens een bestaande dakgoot die lekt te herstellen of te vernieuwen bij een 4 gevelwoning van 4m op 8m.
vrijdag 10 februari 2017

Asbestleien verwijderen

Het zadeldak is 10 x 6 x 2 meter. De asbestleien verwijderen van het dak.
donderdag 9 februari 2017

Dakleien in asbest vervangen

Vervangen dakleien (asbest) op een zadeldak 10 x 6 x 2m.
donderdag 9 februari 2017

Herstellen van een plat dak met roofing

Wij zijn opzoek naar een daklegger. Voor het herstellen van een plat dak (20 m²) herleggen van de roofing
donderdag 9 februari 2017

Dak en onderdak vernieuwen

Ik zou het dak van mijn woning willen laten vernieuwen (er is momenteel geen onderdak). Vermoedelijk moeten de goten ook vernieuwd worden. Ik denk dat het houtwerk nog OK is. Oppervlakte +/- 100m²
donderdag 9 februari 2017

Dak laten verbouwen

De voorschriften van de gemeente zijn pannen. Hiervoor is de dakhelling van onze bungalow te laag. De plafonds/zoldervloer hebben we zelf al in het midden geïsoleerd (kruipzolder +/-1,5m in de nok), maar aan de zolder zijkant vloer is isolatie niet mogelijk wegens te laag. Het is dus nu een groot bungalow zadel dak van +/- 10m op +/- 15m met te kleine helling, waar een onderdak op ligt in roofing als onderdak en als bovendak met leien er tussen. De vorige eigenaar had met deze leien waarschijnlijk vochtproblemen door te weinig helling en heeft hier bovenop een laag roofing geplaatst. Het houtwerk is waarschijnlijk nog in orde als dit herbruikbaar is? Hoe kunnen we meer volume creëren voor een grotere zolder? Wat zijn de mogelijkheden?
woensdag 8 februari 2017

Velux dakraam plaatsen

Plaatsen van een wentelend standaard dakraam in PVC.
woensdag 8 februari 2017

Vervangen golfplaten dak

Vervangen golfplaten dak op draagstructuur van 2 opslagplaatsen. Vernieuwen van dakbedekking en gedeeltelijke vernieuwing van de houten draagconstructie. Het vernieuwen van de elektriciteit leidingen. Afmeting per opslagplaats : 25 m L - 10 m B.
woensdag 8 februari 2017

Vervangen van lichtkoepel

Vervangen van bestaande lichtkoepel op plat dak van studentenwoning. Herstellen is niet meer mogelijk. Afmeting koepel 1m x 1,3m, 2-wandig, helder glas, kader moet ook vervangen worden. Dak is makkelijk te bereiken, het huis is gelegen op de hoek van een woonerf en een doodlopend straatje.
dinsdag 7 februari 2017

Volledig hellend dak te vervangen

Momenteel overweeg ik om het bestaande dak ( 158 m²) van onze woning in houtskeletbouw met baksteen gevel gebouwd in 1976 volledig te vervangen. In September 2003 werd een nieuwe dakbedekking met IKO Monarch bitumen leien aangebracht. Echter het bestaande onderdak werd toen niet vervangen en het dak vertoont nu op bepaalde plaatsen lichte verzakkingen en vocht insijpeling aan de noordoosten kant waarschijnlijk door mosvorming en/of slijtage. Ook de dakgoot is op bepaalde plaatsen onderaan lichtjes aangetast door rot. De zolder is niet functioneel, tenzij voor open bedrading van elektriciteit, audio en ethernet. Hij werd opnieuw geïsoleerd met vlas wol in 2014. De zolder en het onderdak worden verlucht tegen condens op 3 plaatsen met houten verluchtingsroosters en insectengaas.
dinsdag 7 februari 2017

Dakraam plaatsen in zolder

Op een afgewerkte zolder zou ik een nieuw dakraam willen laten plaatsen. Dit is op een hellend dak.
maandag 6 februari 2017

Plaatsen van een nieuw dak

Plaatsen van een nieuw dak in bijbouw. Dak uitgevoerd in pvc folie. Ongeveer 50 m² te vernieuwen.
zondag 5 februari 2017

Dakkapel in houtstructuur , veluxen plaatsen en dakwerken uitvoeren

Het gebinte is nog in prima staat. Er moet een brede dakkapel in houtstructuur worden gestoken. Veluxen plaatsen. Onderdak plaatsen en isolatie plaatsen van 19 cm dikte. Schouwen herstellen en afdeksteen plaatsen Dakgoten vernieuwen en alles netjes afwerken.

Partners

Partners van Casius