Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten hoeveel het kost om uw bouw- of verbouwplannen door een dakdekker uit uw regio te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan bij onze erkende dakdekkers. Wij brengen u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit uw regio.

We brengen u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers.
Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Indien u een andere stad wenst uit Vlaams-Brabant, kan u deze hier kiezen: Aarschot, Dilbeek, Grimbergen, Halle, Herent, Heverlee, Keerbergen, Kessel-Lo, Leuven, Londerzeel, Meise, Overijse, Tervuren, Tienen, Vilvoorde Het complete overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in de provincie Vlaams-Brabant staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Vlaams-Brabant:

maandag 18 februari 2019

Plat dak en dakkoepel vervangen

Ik wil graag het plat dak van 18 m² vervangen en laten herleggen zodat het water afloopt naar achterkant van het huis ipv naar voorkant. De dakkoepel is ook aan vervanging toe en zou ik dan graag in het midden van de ruimte plaatsen. N
vrijdag 15 februari 2019

Plat dak vernieuwen

Plat dak met roofing vervangen want blijkbaar lek. Heb vocht in binnenmuur en aan plafond hierdoor. Ongeveer 30m². Ofwel nieuwe roofing, ofwel pvc ofwel EPDM, daar ben ik nog niet uit.
vrijdag 15 februari 2019

Nieuwe dakgoot en dakraam plaatsen

Het plaatsen van een nieuw dakgoot in zink, nieuw dakvenster nazicht pannen dak + schouwen en het isoleren van een plat dak achteraan woning.
donderdag 14 februari 2019

Dakgoten vervangen

Plaatsing 2 nieuwe dakgoten in aluminium . Lengte 2x 5 m.
woensdag 13 februari 2019

Herstelling daklekkage en lek aan goot

De juiste oppervlakte van het dak ken ik niet. Maar op diverse plekken zijn er gebroken dakpannen. Wij hebben reserve dakpannen die geplaatst kunnen worden. Ook is er een lekkage in een goot.
dinsdag 12 februari 2019

Renovatie klein dakterras

een rijhuis met op 1 ste verdieping een uitstekende gedeelte die dienst doet als kamer en daarop ligt er een terras. Vloer van terras is roofing. Deze dient vervangen te worden : 2 m². Ook daarrond is er een hekwerk
dinsdag 12 februari 2019

Koepel in plat dak te vervangen en nieuwe roofing leggen

De roofing van een plat dak (ça 15m²) zou moeten worden vervangen inclusief een vaste koepel (ça 100x100cm). Het dak lekt al geruime tijd, dus het is vrij dringend.
maandag 11 februari 2019

Daklekkage oplossen

Het plafond in de slaapkamer lekt. De kamer bevindt zich onder een hellend dak met dakpannen.
zondag 10 februari 2019

Dak veranda reinigen

Polycarbonplaten van mijn veranda langs de buitenzijde proper maken. Er zijn 5 platen aanwezig.
zondag 10 februari 2019

Dakgoten vervangen of herstellen

Alle dakgoten moeten vernieuwd worden van onze vrijstaande woning.