Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Asse te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Asse.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Asse of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Asse die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Asse:

Golfplaten vernieuwen op dak

Op bestaande garage nieuwe golfplaten leggen en oude golfplaten meenemen. Oppervlakte van maximaal 10 m².

Kroonlijst herstellen

De dakgoot druipt. Kroonlijst nazien en herstelling maken. Lengte is ongeveer 6 meter

Pannendak renoveren

Door de droogte is er een boom omgevallen van onze buur. Deze is terecht gekomen op ons dak met schade tot gevolg. De schade lijkt redelijk beperkt, maar we zouden toch graag het dak herstellen.

Verwijderen en vernieuwen daken van 2 tuinkoten

Daken van 2 tuinkoten moeten verwijderd worden , en nieuw dak, dakgoot en deur.

Herstellen van een plat dak met roofing

Wij zijn opzoek naar een daklegger. Voor het herstellen van een plat dak (20 m²) herleggen van de roofing

Reparatie veranda dakplaten polystyreen

Ik wik graag een reparatie van mijn dak van mij veranda in polycarbonaatplaten. Door vriezen en dooien zijn er ijspegels opgevallen gevormd door hoogspanningsleidingen. Er zijn 6 (van de 9) platen beschadigd en hebben een grootte van 3,5 meter x 1,2 meter.

Dakkapel plaatsen

Dakkapel plaatsen. Klassieke dakkapel , graag ter plaatse komen kijken, prijsofferte. Vergunning moet nog aangevraagd worden.

Herstelling dak

Herstelling van het dak. Dit is een hellend dak. Er zijn ook al pannen afgevallen.

Vervangen van het dak en andere dakwerken

Verwijderen oude dakbedekking bestaande uit vezelplaat,roofing en shingels. Eventueel verwijderen dakgebinte en vernieuwen of bijplaatsen dakgebinte. Isolatie op of onder het dakgebinte naar wat technisch mogelijk. Vernieuwen dakgoten en regenpijpen.

Isoleren van platte daken

Isoleren van platte daken: Als syndicus van 3 appartementsgebouwen is Immo Assim op zoek, naar iemand die de platte daken van onze wil isoleren om die te laten voldoen aan de dakisolatienorm van 2020. Graag ter plaatse komen om te kijken. Bij de algemene vergadering leggen wij de offertes voor. Adresgegevens van de werken geef ik mee aan de vakman.