Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor golfplaten vernieuwen op dak:

Golfplaten vernieuwen op dak

Op bestaande garage nieuwe golfplaten leggen en oude golfplaten meenemen. Oppervlakte van maximaal 10 m².
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Asse (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor golfplaten vernieuwen op dak uit heel België:

Dak tuinhuis vernieuwen

Dak van tuinhuis is volledig verrot. Er moet dus een volledig nieuw dak op. Ongeveer 40 m². Dak aan te leggen met golfplaten.

Vernieuwen dak tuinhuis en uitbreken golfplaten

We hebben een gemetst tuinhuis in de tuin waar nu nog oude golfplaten op liggen, vermoedelijk asbest. gezien we deze winter een lek hadden en het dak nood heeft aan vernieuwing zijn we op zoek naar een dakwerker die de oude golfplaten wil uitbreken en afvoeren. daarnaast hadden we graag een aparte prijsofferte ontvangen om het dak te vernieuwen, wat we misschien ook eigenhandig gaan doen. is te zien wat het prijskaartje is. Het tuinhuis is ongeveer 30m² groot met achteraan nog een uitloper van de golfplaten (een afdakje nog). 1) graag prijs voor het uitbreken en afvoeren van +/- 30m² golfplaten 2) graag aparte offerte voor het leggen van een nieuw dak.

Vernieuwen dak garage

Het betreft een dak op een houten bijgebouw : garage. Dak van garage zijn shingels.en ook golfplaten. Dak: 44 m².

Vernieuwen dak carport

Herstellen dak van carport. Materiaal = golfplaten. Nieuw materiaal weten we nog niet, dus liefst alle opties bekijken.

Vervangen golfplaten van een dakloods

200 m² golfplatendak te vernieuwen, eventueel met isolatie.

Plat dak renoveren en lichtkoepels plaatsen

Het eerste deel van mijn huis is een hellend dak, maar dat dak is in order. Daarachter is een grote bijbouw van ongeveer 5 meter breed op 25 meter lang.Op dit dak zijn in de loop der jaren heel veel herstellingen gedaan. Ik heb sinds september dit huis gekocht en zou nu het hele platte dak willen vernieuwen. Links is er een gang (ongeveer 1 meter breed op 20 meter lang) met plastieken golfplaten. Ik zou hier een heel lichtdoorlatend deel van willen maken. Op de rest van het dak wil ik dan asfalt, een koepel (of glas) boven de eetplaats en een koepel (of glas) boven het deel waar de keuken zal komen. Het is een rijhuis. Het deel dat gedaan zou moeten worden is achter het voorste gedeelte van het huis. Dus dat zal via binnen en via de tuin moeten gebeuren. Bij voorkeur EPDM of ander kunststof.

Golfplaten van garageboxen vernieuwen en isoleren

Het betreft twee naast elkaar liggende garage-boxen. Momenteel liggen er golfplaten op die zo goed als zeker asbest bevatten. Deze golfplaten dienen vervangen te worden door nieuwe golfplaten zonder asbest. Daarna wens ik op die nieuwe golfplaten een gespoten laag isolatieschuim te laten aanbrengen met daarop uiteindelijk een coating. Afmetingen : 6 meter breed, en diepte 5.50 ongeveer 30 m².

Vernieuwen dak garage

Verwijderen van asbesthoudende golfplaten en deze vervangen door nieuwe isolerende panelen. Eventueel aanpassen van dakconstructie. Dak garage: 30 m².