Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Beigem te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Beigem.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Beigem of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Beigem die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Beigem:

Dakkoepel vervangen

Dakkoepel vervangen. Plaatsen van een vaste dakkoepel. Afmetingen: 55 cm op 82 cm binnenmaat opening binnen. Het houten frame is helemaal rot geworden.

Dak en plat dak vervangen

Afbreken van de schouw. Nieuw dak met stormpannen plaatsen. Dak tevens ook isoleren. Dakgoten bekleden en eternit plaatjes vervangen. Plat dak met roofing , is verouderd dus ook een nieuw plat dak. Ter plaatse komen kijken door een vakman voor een prijsofferte op te maken.

Unilin panelen plaatsen

Ik wil graag unilin panelen laten plaatsen op een onregelmatig hellend dak van 160 m² en een dak van 140 m².

Vervangen van bestaande roofing ( plat ...

Vervangen van bestaande roofing ( plat dak) door rubberen coating of alternatief. Aanbrengen van isolatie onder de coating. Verwijderen van de bestaande roofing ( te bespreken) Deel van dak is licht hellend; de onderliggende platen op het gebinte vervangen.