Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Boortmeerbeek te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Boortmeerbeek.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Boortmeerbeek of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Boortmeerbeek die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Boortmeerbeek:

Roofing plaatsen op een tuinhuis

Graag zou ik de roofing van het tuinhuis laten vervangen, die door de storm van de laatste weken is los gekomen.

Hellend dak herstellen

Zinken dakplaten moeten dringend nagekeken en waar nodig hersteld+definitieve oplossing waterinsijpeling veluxraam bij sterke wind en regen.

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.

Dakrand vervangen

Dakrand gedeeltelijk beschadigd door opeenvolgende stormen. Achteraan 9 meter horizontaal en de zijkant onder het zadeldak. Dit te vervangen, is in pvc.

Dak seranda vervangen door sandwichpanelen

Ik zou het hellend dak van mijn gesloten veranda willen vervangen door een constructie in geïsoleerde sandwichpanelen. Ik ga ervan uit dat dat de volgende problemen op zou lossen: De huidige constructie bestaat uit aluminium profielen en platen uit polycarbonaat. Het uitzetten en krimpen van de platen zorgt tijdens de zomermaanden voor een enorm storend gekraak. - De huidige constructie maakt het te koud in de winter en te warm + teveel licht in de zomer. De oppervlakte van de veranda is 3,5 x 11 meter.

Plaatsen van twee veluxen in overzetdak

Momenteel zijn we aan het verbouwen en maken we van de zolder een extra slaapkamer. We willen hier dakramen (nog niet aangekocht, Velux of Fakro? ) plaatsen. We hebben een leien dak met daarbovenop een overzetdak. Plaatsen van twee dakramen Graag de prijs per stuk gezien we nog niet zeker zijn of het 1 of 2 dakramen zullen worden.

Herstellen 3 velux glazen

Vervangen glas veluxen ongeveer 3 a 4 stuks te vervangen.

Velux dakraam vervangen

Het oude velux dakraam sluit niet meer en is losgekomen. Het moet dringend vervangen worden. Het is een houten raam van 128 op 132 cm. Het materiaal en de maten kunnen altijd gewijzigd worden.

Schuin dak vervangen door plat dak

Ik wil het schuin dak langs 1 kant deels vervangen door plat dak. Afmeting: 4 m * 7 m, zie afbeeldingen.

Ontmossen coaten en nazicht dak

Ik ben op zoek naar iemand die mijn dak zou kunnen ontmossen en nadien coaten. Het dak is +/- 180m²