Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak tuinhuis repareren of vervangen:

Dak tuinhuis repareren of vervangen

Het dak van ons tuinhuis bestaat uit een enkele laag golf-roofing (geen onderdak), waar nu hier en daar behoorlijke gaten in verschijnen (vooral bij de nok) en dat ook begint te lossen op sommige plekken. We zouden dit dus graag laten repareren of eventueel een nieuw dak laten plaatsen ( al dan niet met onderdak). oppervlakte : standaard 2 op 3 m.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Boortmeerbeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak tuinhuis repareren of vervangen uit heel België:

Nieuwe dakbedekking op tuinhuis plaatsen

Op bestaande dak nieuwe dakbedekking leggen op een tuinhuis van 3 op 3 meter.

Vervangen dak carport in polycarbonaat

Combinatie carport/tuinhuis van 26 jaar oud. Volledig dak moet vervangen worden. Lengte van dak : 2 delen .

Vernieuwen dak tuinhuis

De shingles zijn versleten en er is lichte insijpeling naar het onderdak. Tuinhuis heeft een oppervlakte van 3X3 met pyramidedak. Dit dak moet men renoveren.

Tuinhuis plaatsen met overkapping op terras

Vakman voor een houten tuinhuis met overkapping (plat dak met dakgoten) op een houten terras. Afmetingen ongeveer 5 m breed op 3.5 à 4 m diep (waarvan het tuinhuis max 2m breed). Ik heb eventueel interesse voor ronde palen en onregelmatige planken voor het tuinhuis. Ik zie niet graag de superstrakke stijl. Graag hout dat natuurlijk vergrijst en niet behandeld hoeft te worden. Enkel de voorkant is zichtbaar. Constructie zal tussen 3 muren staan. Eventueel zou ik later zonnepanelen op het dak leggen.

Vervangen roofing hellend dak tuinhuis

Vervangen van dak door plaatsen onderdak en aquapan dakplaten.Dakoppervlakte 6 m op 3 m.

Blokhut plaatsen

Wij kochten een tuinhuis bij Makro, blokhut Edelweis 415 X 295 cm : https://www.makroshop.be/nl/tuin/tuinhuizen-blokhutten-garages/tuinhuizen-en-blokhutten/RM_5728801/blokhut-edelweis-415-x-295-cm-met-stalen-dak De blokhut wordt geleverd op woensdag 28 augustus 2019. Wij zouden die zo vlug mogelijk na levering willen installeren. Installatieadres: gemeente 3730 Hoeselt, Popeslagstraat nr.10

Afbreken tuinhuis

Ik wil mijn tuinhuis afbreken en uitgraven om een beton vloer te laten gieten van 20cm dik 8m op 3.5m. Tuinhuis bestaat uit betonplaten zijwanden, beton tegels op een zandvloer en een asbest golfplaat dak. Afmetingen ongeveer 10m op 3 m.

Blokhut Gardenas plaatsen

Wij hebben een tuinhuis Gardenas aangekocht bij Makro type 403 X324. Het tuinhuis werd gedrenkt in de fabriek, en ligt momenteel in een hangar te drogen dd 8 juli 2019. Wij dienen de ondergrond in beton nog te laten gieten. Graag ontvangen wij vrijblijvende offerte uw prijs om dit tuinhuis met plat dak te monteren op betonnen vloer, ten vroegste vanaf half oktober 2019. Uitvoering nog zeker voor de winter.