Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Elewijt te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Elewijt.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Elewijt of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Elewijt die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Elewijt:

Vervangen dak carport

Oud dak afbreken en vervangen door een nieuw en duurzaam, lichtdoorlatend materiaal. Afmetingen zijn 7.5 m x 3 m

Asbest platen vervangen op dak garage

Enternit platen weghalen van dak . Asbest platen vervangen en profielplaten met vinylbekleding leggen. Garage is 9 op 10 meter hellend.

Dakpan platen vervangen

Dakpan platen of pannen met isolatie en golfplaten verwijderen. Bouwvolume 10m maal 15 m.

Zink en dakwerken uit te voeren

Zinkwerk ( dakgoten en rond schoorsteen ) vervangen + andere dakwerken uit te voeren. Dakwerken : lek in dak, hellend pannendak.

Weggewaaide lei vervangen

Lei weg gewaaid van dak, net boven dakgoot. Dient vervangen te worden. Niet bereikbaar met lift. Dient met ladder te gebeuren.

Rooster op schoorsteen plaatsen

Ik zoek een vakman voor het plaatsen van een rooster op schoorsteen tegen vogels.

Vervangen oude deksteen schouw

Verwijderen oude deksteen schouw in beton boven 2 afvoerkanalen en te vervangen door nieuwe deksteen met oversteek en lekrand; suggesties door aanemer aan te geven ; detailafmetingen ter plaatse te verifieren. Ter plaatse komen kijken.

Dakgoten vervangen

Ik ben op zoek naar een vakman/vrouw die mijn dakgoten kan vervangen. Ik heb een huis met een hellend dak waarvoor de goten versleten/stuk zijn, dus ik denk dat het zal neerkomen op vervangen. Kan iemand mij hiervoor contacteren? Ik ben woonachtig te Elewijt, tussen Antwerpen & Brussel dus.

Vervangen houten kroonlijsten dak van hout naar plastic

Graag had ik een gratis vrijblijvende offerte gevraagd voor het vervangen van houten kroonlijsten (omkasting dakgoot) naar plastic. Dit gaat over een +/-27 lopende meter, dikte +/- 40 cm, op +/- 4 meter hoogte. In bijlage kan u enkele foto's terug vinden.

Regenafvoerpijpen vervangen

Ik wil aan ons hele huis de regenafvoerpijpen laten vervangen