Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Erps Kwerps te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Erps Kwerps.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Erps Kwerps of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Erps Kwerps die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Erps Kwerps:

Dak veranda herstellen of vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door hagelinval en moet vervangen worden. Het dak bestaat uit 4 panelen van circa 1m25x1m60

Plaatsen van nieuwe deksteen

Verwijderen van schouwpotten, plaatsen van nieuwe deksteen. Dit op een schouw.

Dakgoten vervangen of herstellen

Herstelling aan de dakgoot, voorgevel. Een deel van de beschermende plastic is losgekomen en afgebroken, de houten balk eronder ligt nu bloot, over een lengte van de zo'n 2m.

Asbest golfplaten verwijderen en nieuwe dakbedekking plaatsen

Wij hebben een losstaande dubbele garage van 1970 met asbest golfplaten. Deze platen dienen vervangen te worden door een andere bedekking. Nu komt er regen binnen, liever iets waterdicht. Oppervlakte ongeveer 50 m²

Zink en voegen rond schoorsteen herstellen

Ik wil de zink rond de schoorsteen vernieuwen in trapvorm. De zink rond de schouw herstellen. Ook voegen herstellen dit is rond de schouw.

Nieuw hellend dak plaatsen

Een nieuw hellend dak plaatsen. Ter plaatse komen kijken.

Reinigen dakgoot

Heb wateroverlast wegens vestopte dakgoten, deze moeten dus heel dringend gereinigd worden.

Plaatsen van bakgoot

Opnieuw plaatsen van bakgoot pvc bekleding aan de achterzijde aub !

Ontmossen van dak en vernieuwen van dakramen

Ontmossen van dak. Vernieuwen dakramen : het zijn er 6 in totaal die moeten vernieuwd worden. Oppervlakte : 170 m². Kleine lek tegen de muur aan de scheiding van de buur. Graag ter plaatse komen kijken.

Vernieuwen van zelfklevende band dakverbinding met buren

Ons dak is bestaande uit Kingspan dakpanelen en maakt aansluiting met het dak van onze buren. Zij hebben een klassiek pannen dak (vlakke pannen). Nu had onze dakwerker deze verbinding afgedicht met een soort 'zelfklevende loodband'. Probleem is nu dat deze band volledig loskomt op het dak van onze buren. Op mijn panelen is er geen probleem. Graag hadden wij een mogelijke oplossing bekomen en tevens een budget offerte voor dit aan te passen. Lengte dakrand : 8 meter.