Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plaatsen van nieuwe deksteen:

Plaatsen van nieuwe deksteen

Verwijderen van schouwpotten, plaatsen van nieuwe deksteen. Dit op een schouw.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe deksteen uit heel België:

Deksteen op schouw plaatsen

Arduinen deksteen plaatsen op schouw. Gebouw dateert van 1975. Mogelijks zijn de bovenste 2 lagen baksteen ook aan vervanging toe. Schouw staat op 8m hoogte en is vrij toegankelijk aan de zijkant van het huis.

Deksteen op schouw plaatsen

2 nieuwe dekstenen plaatsen omdat de oude aan vervanning toe zijn. Oppervlakte: 50cmx50cm

Deksteen op schouw plaatsen

Op twee schouwen (elk ong. 0,9 x 1,2m) die momenteel open zijn, wil ik graag dekstenen laten plaatsen om regenwater tegen te houden. Aan de zijkant van de schouw graag ook een rooster(tje) plaatsen om luchtcirculatie mogelijk te houden.

Deksteen plaatsen schoorsteen

Voor 2 schoorstenen zijn wij opzoek naar iemand die 2x een 'deksteen' kan plaatsen. Wij hebben zelf geen materiaal en vroegen ons af wat de beste optie zou zijn. Op 1 van de 2 gemetste schoorstenen is er een houtkachel aangesloten. Momenteel horen we de regendruppels in de schoorsteen wanneer het hard regent. Schoorstenen zijn 2 baksteen en half breed, 4 bakstenen lang.

Herstellen betonnen zuilen

Herstelling metselwerk van 4 bestaande steunzuilen over een hoogte van 3 meter, maar de bovenste meter moet hersteld worden. Elke zuil bestaat uit metselwerk van gevelsteen waarbinnen zich een zuil van gegoten beton bevindt. De betonnen zuil zelf is gewapend met drie staven betonijzer. Op deze zuilenconstructie is een constructie geplaatst met houten balken. De houten balken zijn rechtstreeks op de gevelstenen geplaatst i.p.v. op het beton. Hierdoor vertoond het metselwerk van de zuilen scheuren. Dit metselwerk moet dus hersteld worden, samen met het plaatsen van een deksteen (gegoten of soort blauwe steen) op de zuilen zodat het gewicht over de volledige zuil wordt verdeeld.

Bestaand terras heraanleggen

Bestaand terras van 32m² heraanleggen met natuursteen. Deksteen op laag muurtje van 23 lopende m plaatsen.

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Afdekking op de schoorsteen, die gebruikt wordt af en toe als houtkachel. Nu komt er hemelwater binnen lijkt ons, omdat er na een tijdje van regen een getik te horen valt. Vraagjes hierbij: - welk materiaal dient zich het best hiervoor ? (blauwe arduin zoals de venster-richels, aluminium in bepaalde RAL kleur, inox, RVS ....) - verwering tegen vogels - vorm: een platte afdekking met vier 'poten' - kantelbaar: want hoe kan anders de schouw nog gekuist worden ?

Deksteen op schouw plaatsen

Deksteen van de schoorsteen is naar beneden gekomen. Ik wil een nieuwe deksteen uit beton van 1m05 op 50cm. Er is ook een steen van de schouw naar beneden gekomen, die mag ook hersteld worden.