Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plaatsen van nieuwe deksteen:

Plaatsen van nieuwe deksteen

Verwijderen van schouwpotten, plaatsen van nieuwe deksteen. Dit op een schouw.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van nieuwe deksteen uit heel België:

Deksteen plaatsen op schoorsteen

Wij hebben een nieuwbouwwoning met een landelijke schoorsteen. Deze gaat echter niet gebruikt worden en dient nog dicht gemaakt te worden. Wij dachten aan een deksteen uit arduin om bovenop de schouw te leggen.

Blokhut plaatsen

Plaatsen van onze blokhut, aangekocht bij Makro Gaat over Tokio model (240 X 180 cm) er ligt reeds een beton en een "deksteen" om het tuinhuis op te plaatsen.

Deksteen op schouw plaatsen en voegen herstellen

2 schouwen waarop deksteen moet komen om pikkende duiven tegen te gaan. Hiernaast moet men ook de losgekomen voegen herstellen.

Deksteen plaatsen op muur + voegen

Één muur aan mijn terras (met eronder de berging) is vochtig en heeft geen deksteen. Dit is een gemeenschappelijke muur met de buren, bij hen is het een buitenmuur. Hier zou om te beginnen een deksteen op geplaatst moeten worden. Daarnaast is er een klein beetje vocht aan de voorkant van het huis door een voeg die niet meer waterdicht is. Deze zou uitgekapt moeten worden, opnieuw geplaatst en afgekit. Verslag vochtexpert beschikbaar

Deksteen en/of schouwkap op schouwen plaatsen

Ik heb twee schouwen, 1 x centrale verwarming en 1 x kachel, van 87 op 87 met schouwpotten van 30 op 25 waarop geen afdekplaat ligt en niet afgedekt tegen de regen. Bovenop de schoorsteen zou een afdekplaat met oversteek en druiprand en/of een schouwkap moeten komen.

Aluminium platen plaatsen

Plaatsen van aluminium platen tegen waterinsijpeling tussen mijn veranda en de deksteen van een aansluitend platdak van de buren . Lengte circa 4mx50cm. Dikte aluminium 2 mm met Ralkleur.

Plaatsen van deksteen op schouw

Wegens vochtindringing wil ik een deksteen laten plaatsen op mijn schouw

Plaatsen van dekstenen op dakranden en voegen herstellen

Het betreft de plaatsing van dekstenen op de bakstenen dakranden (zie foto's). Tevens moeten er herstellingen gebeuren aan de dakranden ( laag stenen vervangen door deksteen en hier en daar stenen en voegen herstellen). Bijkomend wil ik de gevel noord en westkant laten behandelen met hydrofuge. Ook gevelwerken uit te voeren.