Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dak veranda herstellen of vervangen:

Dak veranda herstellen of vervangen

Het dak van de veranda werd beschadigd door hagelinval en moet vervangen worden. Het dak bestaat uit 4 panelen van circa 1m25x1m60
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Erps-Kwerps (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dak veranda herstellen of vervangen uit heel België:

Dak veranda herstellen

Het dak van onze veranda is ernstig beschadigd door een vallende tak. Vervanging van enkele onderdelen is noodzakelijk.

Vervangen glazen dak van veranda

We hebben last van waterinsijpeling via het dak van de veranda dus het dak dient te worden vervangen. Foto's op aanvraag. Niet in de originele setting.

Verandadak herstellen

Ik heb een veranda en zou de spaanplaten die op het dak liggen laten veranderen. Teveel last van de zon in de zomer, graag zonafwerend materiaal. Betreft een oppervlakte van 40m².

Woonruimte uitbreiden

Wij wonen in een half open bebouwing. Wij zouden onze woonruimte willen uitbreiden (enkel gelijksvloer). De bestaande bijbouw + veranda, achter + zijkant van het huis, gaan we afbreken en willen we terug laten bijbouwen. De afmetingen van de bijbouw: 4,2m X 9,2m, iets minder dan 40m2 met maximaal 3m hoogte. De bijbouw mag gebouwd worden dmv snelbouw of houtskelet en een warm plat dak. Isolatie voorzien conform de nieuwe eisen voor een renovatiepremie. De bijbouw wordt aangebouw aan de bestaande muur van 5,6m. Ook reeds een bestaande muur van 4,2m, gelegen op de scheiding van buren. Achteraan komt er een schuifraam van 3m lengte. Ook 2 andere kleinere raamopeningen te voorzien. Afwerking plat dak en gevel willen wij financieel voordelig houden.

Nieuw dak op veranda voor betere isolering

Mijn veranda is ongeveer 3m breed en 5.20 m lengte. Oud verandadak moet vervangen worden door een dak dat betere isolatie voorziet. Meneer laat begin december ook infraroodlampen plaatsen (door een andere vakman die hij al gecontacteerd heeft).

Vernieuwen dak van veranda

Dak veranda 40 m² in polycarbonaatplaten van 16 mm te vernieuwen

Lekkage dak veranda

We hebben een appartement aangekocht. Een deel van de woonkamer is een veranda. Blijkbaar is er een probleem met de veranda, telkens als het regent, regent er water binnen op plaatsen waar het niet zo zichtbaar is. Dus het is even zoeken waar gaatje (of gaatjes) zit en dan repareren. Het dak van de veranda is een beetje schuin en bestaat uit aluminium.

Acryplaten vervangen

Wegens lekken van het acryl dak van de veranda betreft ongeveer 20m², zou ik graag dit dak vervangen. Het betreft 3 acrylplaten van 1,3m breed en 3,6 m lang.