Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Everberg te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Everberg.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Everberg of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakloodgieterij dakdekken en dakherstelling in Everberg die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Everberg:

Dakgoten reinigen

Dakgoot reinigen en plastieken dakgoot errond plaatsen. Dakgoot 4 m of 4m50.

Leiendak vernieuwen

Ons dak moet totaal vervangen worden. Schade met storm: graag volledig vervangen van leien. Ook onderdak vervangen. Open bebouwing.

Lek aan dak herstellen

In ons dak zit er ergens een lekje. We hebben het al gedetecteerd en weten waar het ongeveer gesitueerd zit omdat vanaf die plaats de isolatie nat wordt. We willen graag iemand vinden die het dak kan herstellen, want het druppelt nu een beetje binnen. Hellend dak met pannen.

Pvc bekleding rond dakgoot vernieuwen

Vernieuwen van PVC bekleding dakgoot. Totale lengte van de dakgoot is ongeveer 12 meter.

Twee dakkapellen plaatsen

Ik zou over aan beide zijden een dakkapel van 8 meter willen laten plaatsen. Elke dakkapel zal 3 kamers overspannen, die elk een venster moeten hebben die open gaat.

Herstellen van nokpan

Er is een nok pan weggewaaid. Dat zou moeten hersteld worden.

Dak renoveren met sandwichpanelen

Vervangen van het zadeldak van bijgebouwdat bestaat uit golfplaten door geisoleerde sandwichpanelen onder helling. Roofing plat dak boven keuken vernieuwen .

Afvoerpijp herstellen

De afvoerpijp is losgekomen net onder de dakgoot. Moet zo snel mogelijk worden hersteld. Vrij hoge ladder vereist (drie verdiepingen).

Herstellen lekkage plat dak

Ik heb op twee plaatsen een lek op het plat dak. Er zijn ook grote oneffen heden op het dak zoals putten.

Vervang zinken goten

Vervang zinken goten voor- en achterkant van een privé-huis. Voorkant: 10m. Achter: 2. 5m + 5. 0m + 2. 5m = 10m