Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Grimbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Grimbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Grimbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Grimbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Grimbergen:

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Herstellen van verandadak , platen zijn losgekomen door storm ook dak van car-port is los maar nieuwe platen zijn noodzakelijk

Kleine herstelling aan dakgoot uit te voeren

Onze dakgoot aan de voorkant van het huis lekt ter hoogte van de afvoerbuis (ringrond de afvoerbuis). Dit is tengevolge van corrosie van het product gebruikt om de afvoerbuis aan de dakgoot te lassen. Beide zijn vervaardigd uit zink en wit gelakt. Aan de achterkant van het huis is een gelijkaardige dakgoot verwijderd. Mogelijk kan een stuk van deze dakgoot gerecupereerd worden om het stuk aan de dakgoot vooraan te vervangen.

Dak laten verbouwen

De voorschriften van de gemeente zijn pannen. Hiervoor is de dakhelling van onze bungalow te laag. De plafonds/zoldervloer hebben we zelf al in het midden geïsoleerd (kruipzolder +/-1,5m in de nok), maar aan de zolder zijkant vloer is isolatie niet mogelijk wegens te laag. Het is dus nu een groot bungalow zadel dak van +/- 10m op +/- 15m met te kleine helling, waar een onderdak op ligt in roofing als onderdak en als bovendak met leien er tussen. De vorige eigenaar had met deze leien waarschijnlijk vochtproblemen door te weinig helling en heeft hier bovenop een laag roofing geplaatst. Het houtwerk is waarschijnlijk nog in orde als dit herbruikbaar is? Hoe kunnen we meer volume creëren voor een grotere zolder? Wat zijn de mogelijkheden?

Dak ontmossen

Wij wensen ons dak te ontmossen Oppervlakte is ongeveer een 100 m², dit is een zadeldak. Dit zijn dakpannen.

Herstelling of vervanging plat dak

Herstellingen indien nodig of volledig vervangen van roofing dak alsook isolatie plat dak 30m².

Herstelling dak na lekkage

Ons dak lekt en het moet onderzocht worden wat juist gedaan worden. Waarschijnlijk het leggen van nieuwe leien maar dat weten we niet zeker (of volledig dak, of enkel deel van het dak), eventueel ook een membraan aan te leggen? Graag hadden we een offerte van de werken die moeten gebeuren.

Herstel dak tuinhuis

Ik wil graag heel het dak van tuinhuis laten vernieuwen. Dak bestaat uit golfplaten.

Renovatie van het dak

Renovatie van licht hellend dak, dakgoot en herstellen van schouw. Aan vernieuwing toe. Aan de schouw zijn er water insijpelingen. Voorlopig lekt er niks. Ter plaatse komen kijken.

Kleine lekkage in leien dak herstellen

Kleine lekkage in leien dak herstellen.Misschien een schalie gebarsten.

Afvoer regenwater van daken verplaatsen

De waterput (onder vloer van veranda) is lek. Twee mogelijkheden: 1) herstellen van de barsten in waterput. 2) De afvoer van de daken rechtstreeks naar het riool verleggen (onder de oprit). Daarvoor zoek ik een aannemer. In een driegevelwoning.