Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Grimbergen te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Grimbergen.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Grimbergen of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Grimbergen die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Grimbergen:

Afbraak schouw

Schouw aan achterzijde van rijwoning afbreken en regendicht maken. Schouw is in slechte staat met gevaar voor naastliggende woning.

Plat dak herstellen

Mijn garage is een apart stuk met roofing erop (plat). Echter moet het gerenoveerd worden, omdat het niet meer goed is. De vraag is hoeveel lagen er op moeten komen en of de bestaande roofing eraf moet gehaald worden.

Dak gedeeltelijk renoveren

Herstellen van de leien in de dakvoet, terugplaatsen van latten onder de leivoet. Ook leveren en plaatsen van polyester-coating op de naden van de verandagoot, aanpassen van losgekomen afvoerbuis en reiniging van dakgoten en afvoerpijpen.

Hellend dak plaatsen

Vervanging van leiendak door dakplaten (eventueel met leienstructuur) plus isolatie. 168 m² (2 daken) bungalow. Geen dakramen of veluxen.

Lichtstraat vervangen

De lichtstraat van ons dak moet dringend vervangen worden.

Daklekkage herstellen

Beschuttingsranden,overkapping defect door storm. Plaatselijk roofing losgekomen. Waarschijnlijk ook wat weggezakt dus te bekijken.

Herstellen dak veranda in polycarbonaatplaten

Herstellen van verandadak , platen zijn losgekomen door storm ook dak van car-port is los maar nieuwe platen zijn noodzakelijk

Kleine herstelling aan dakgoot uit te voeren

Onze dakgoot aan de voorkant van het huis lekt ter hoogte van de afvoerbuis (ringrond de afvoerbuis). Dit is tengevolge van corrosie van het product gebruikt om de afvoerbuis aan de dakgoot te lassen. Beide zijn vervaardigd uit zink en wit gelakt. Aan de achterkant van het huis is een gelijkaardige dakgoot verwijderd. Mogelijk kan een stuk van deze dakgoot gerecupereerd worden om het stuk aan de dakgoot vooraan te vervangen.

Dak laten verbouwen

De voorschriften van de gemeente zijn pannen. Hiervoor is de dakhelling van onze bungalow te laag. De plafonds/zoldervloer hebben we zelf al in het midden geïsoleerd (kruipzolder +/-1,5m in de nok), maar aan de zolder zijkant vloer is isolatie niet mogelijk wegens te laag. Het is dus nu een groot bungalow zadel dak van +/- 10m op +/- 15m met te kleine helling, waar een onderdak op ligt in roofing als onderdak en als bovendak met leien er tussen. De vorige eigenaar had met deze leien waarschijnlijk vochtproblemen door te weinig helling en heeft hier bovenop een laag roofing geplaatst. Het houtwerk is waarschijnlijk nog in orde als dit herbruikbaar is? Hoe kunnen we meer volume creëren voor een grotere zolder? Wat zijn de mogelijkheden?

Dak ontmossen

Wij wensen ons dak te ontmossen Oppervlakte is ongeveer een 100 m², dit is een zadeldak. Dit zijn dakpannen.