Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Groot Bijgaarden te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Groot Bijgaarden.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Groot Bijgaarden of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Groot Bijgaarden die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Groot Bijgaarden:

Roofing tuinhuis te herstellen

De roofing van het tuinhuis is losgekomen en zou opnieuw moeten geplaatst worden of vervangen worden. Tuinhuis is ongeveeer 12m² groot, ongeveer 2m hoog.

Leien dakpannen vervangen

Vervangen van 5m² leien dakpannen.

Daklekkage herstellen

Bij veel regen en wind druppelt er water in onze living langsheen het boven gelegen plat dak ( loggia ). Het gaat om een klein plat dak van ong. 4m bij 60 cm. Het water loopt wellicht over de opvangbak binnen tussen de vloerplaat, plafond in de living. Plat dak van roofing.

Dak van garage herstellen

Wij hebben een probleem aan een plat dak van een garage. Het water sijpelt door aan één kant

Dakkapel plaatsen

Er zou een dakkapel moeten komen voor een hellend dak. Rekeninghoudend met enkel meldingsplicht (1/4 realisatie). Budgetvriendelijk maar goed isolerend.

Prefab dakkapel plaatsen en twee dakramen

We wensen een dakkapel te plaatsen van ongeveer 6,5 meter op 1,5 meter hoog met 3 ramen in. Gebruik materiaal : kunststof. Liefst prefab. Langs de andere kant van het dak hebben we 2 standaard dakramen nodig.

Vernieuwen dakpannen en plaatsen onderdak

Graag een offerte voor het vernieuwen van de dakpannen en plaatsing van een onderdak. Inclusief afbraakwerken.

Plaatsing nieuwe laag roofing

Via deze weg had ik graag info gehad omtrent de renovatie van ons plat dak. Plaatsen nieuwe roofing op plat dak van +/- 3x3. 30m. Eventueel plaatsen van isolatie. Eventueel plaatsen van koepel (0,85x0,85). Dit alles liefst zo snel mogelijk. Zouden jullie zo vriendelijk willen zijn om mij te laten weten wat de mogelijkheden zijn?

Ontmossen en reiniging daken

In 2011 werd mijn dak gereinigd en van mos ontdaan. Ik zou graag een preventief onderhoud aan het dak willen laten uitvoeren. Het betreft een 2zijdig dak van +/- 90m2. Kunt u mij een prijsofferte bezorgen a.u.b. Mijn buurman heeft hetzelfde dak en zou ook eventueel geïnteresseerd zijn om een preventief onderhoud te laten doen. Dus dat zouden dan 2 uit te voeren werken zijn op dezelfde plaats.

Dakraam

Plaatsen van een dakraam / kleine velux. Dringende opdracht. Wens volledige offerte (plaatsing + vervoer in)