Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor leien dakpannen vervangen:

Leien dakpannen vervangen

Vervangen van 5m² leien dakpannen.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Groot-Bijgaarden (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor leien dakpannen vervangen uit heel België:

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.

Nieuw dakpannen of leien + goten vernieuwen of vervangen

Pannen moeten vervangen worden door nieuwe pannen of leien. Er is geen lekkage maar de pannen zijn visueel niet meer ok. Tevens moeten de bakgoten hersteld worden of volledig verwijderd en vervangen door gewone goten. Het is een eenvoudig schilddak met enkel een schouw. Het is een woning zonder een verdiep. Oppervlakte dak 150 à 200 m².

Dak renoveren

130 m² dakpannen , 27 meter zinken dakgoten + oversteek afwerken in hout. Leien dak momenteel - moet vervangen worden.

Dak renoveren en veluxramen plaatsen

Het vernieuwen van de dakbekleding die momenteel bestaat uit asbestleien. Deze dienen te worden vervangen door dakpannen of leien. Graag hadden we ook 2 velux ramen voorzien. De totale oppervlakte van het dak is 85 m²

Vervangen leien dak door dakpannen en isoleren

Hellend dak 200 m² leien vervangen en isoleren.

Vervangen zadeldak en herplaatsen veluxen

Voor het vervangen van een zadeldak 120 m². Het gebouw is 8 m breed en 10 m diep,+/- 120 m². De werken omvatten, Het afbreken van bestaande dakbedekking in leien, inclusief schrijnwerk. Plaatsen nieuw zadeldak, inclusief onderdak, met goedkope Pottelberg rode dakpannen Vernieuwen kroonlijsten: 2*8m Herplaatsen van 5 bestaande velux-ramen, 1 m op 1 m. , manueel openen.

Asbest leien dak verwijderen en nieuw dak plaatsen

De bestaande asbest leien dienen verwijderd en vervangen door een nieuw onderdak + isolatie + dakpannen dak. Op het dak staan ook zonnepanelen. Deze dienen eerst verwijderd te worden. Tevens dienen de zonnepanelen terug geplaatst. Het ganse dak. Oppervlakte ken ik niet direct. Omtrek is 14 op 17 van het huis.

Renovatie dak inclusief dakkapellen plaatsen en velux vervangen

Maken van dakkapellen. Wij willen 3 dakkapellen. Een van 7 meter lang, 5 meter lang en een van 2 meter lang. Tevens ook een Velux vervangen, bestaande leien vervangen door dakpannen.