Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Hever te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Hever.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Hever of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Hever die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Hever:

Dak tuinhuis herstellen

Een stuk roofing werd weggeblazen van tuinhuis dak (OSB ondergrond nu bloot) stuk is ongeveer 1/4de van dak +/- 1,5 m² maar ik vermoed dat circa 2X2 m² vervangen zal moeten worden.

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.

Schouw op dak afbreken

Schouw op dak afbreken. En opening dichtmaken. Heb nog pannen liggen. Woning : 1 verdieping.

Vervangen polycarbonaat platen van de terrasoverkapping

De dakbedekking van de terrasoverkapping is beschadigd en moet vervangen worden. Het betreft opaal wit meerwandig polycarbonaat. Dit voor een oppervlakte van 3 x 8 meter. Bij hevige regenval sijpelt er water tussen muur en overkapping. Deze dichting moet nagekeken worden

Duivenpinnen plaatsen

Duivenpinnen plaatsen 5,5 lopende meter Dak zonder hoogtewerker te bereiken.

Rooster plaatsen aan de schouw

Het plaatsen van een rooster aan onze schouw. Wij hebben elke dag kouwen denk ik die hun nest daar willen bouwen 2 keer per dag halen we takken en troep onder in de schouw uit.

Roofingdak vernieuwen

Roofingdak van garage 6 m x 6m oppervlakte te vernieuwen.

Herstellen dak in golfplaten eternit

Golfplaten dak is aan vervanging toe.Dak is ongeveer 15 m².

Plat dak renoveren met EPDM

Ik wens een aantal kleine platte daken te renoveren. Het eerste dak is tegen het huis en is ongeveer 6 op 2 m. Het tweede dak is dat van de keuken en is ongeveer 5 op 11 m. Het laatste dak is dat van de garage en is ongeveer 4 op 11 m. Bij alle daken moet er geen isolatie worden aangebracht en ik had gedacht aan EPDM gedacht als materiaal.

Duivenpinnen plaatsen

Graag duivenpinnen plaatsen: Lengte groot dak (13,5m). Twee zijdaken (3m en 6m).