Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor vernieuwen dak:

Vernieuwen dak

We zouden dakpannen willen plaatsen. Momenteel liggen er asbest leien. We zouden deze zelf afvoeren. Er is geen onderdak. Het huidige dak bestaat uit houten platen die nog in goede staat zijn. Er zou dus nog een onderdak moeten komen ook. Bovendien zouden wij bij deze werken 2 grote velux ramen willen steken. Op onze zolder is er ook een dwarsbalk die we willen verhogen zodat we hier later kamers kunnen maken. Isoleren doen we zelf.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Hever (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor vernieuwen dak uit heel België:

Verwijderen asbest golfplaten oud tuinhuis en vernieuwen dak met staalplaten

Verwijderen asbest oude golfplaten van tuinhuis ( gebouwd tussen 2 muren in tuin/ rijhuis ), vernieuwen draagbalken ( hout ) en dak met metalen dakplaten. Plaatsen ( voorkant ) van plastiek afvoer goot met uitloop op terras. Aanvoer ( afvoer ) materialen dient te bebeuren langs voordeur. Dak ongeveer 21 vierkante meter ( 5.3 m x 4 m ). Er is ook een oude steunmuur gebouwd midden in het tuinhuis ( oud kolenhok ) aanwezig. Afvoeren oude materialen .

Vernieuwen dak tuinhuis en kippenhok

Het dak van tuinhuis vernieuwen. Plus aansluitend kippenhok. Lengte tuinhuis: 2.10m lengte bijhok: 1.30m lengte

Dak tuinhuis vernieuwen

Het dak van mijn blokhut is aan vervanging toe. Momenteel liggen er leien op. Graag had ik nu een duurzame bedekking. De afmetingen zijn 4,30 m diepte en twee maal 2,20m. De afbraak opruimen en meenemen.

Garagedak vervangen

Dak garage afbreken en vernieuwen. Momenteel eterniet maar graag metaal of andere bekleding. Licht hellend. Ongeveer 30m².

Herstellen dakraam en dakpannen

Glas uit metalen dakraam vernieuwen. Dakpannen vastmaken vooraan en achteraan. Beschadigingingen aan lood of zink aan schoorsteen herstellen. Later ook vernieuwen plat dak met EPDM koepels.

Ontwerp maken aanbouw dak

Ik wil een ontwerp laten maken van de aanbouw van onze dak waarvoor ook vergunningen moeten worden aangevraagd ik heb en huis met en oppervlak van 45 vierkant meter en een dak met ongeveer 30 vierkante meter. Ik wil dat dak vernieuwen, muren en dak groter bouwen om een groter zolder te hebben.

Dak vernieuwen garage

Ik wil de bestaande eternit platen op de garage in de tuin (afmetingen 6,5m x 14 m) verwijderen, daarna het bestaande gebouw vernieuwen en een nieuw dak, licht hellend, terug plaatsen met geïsoleerde dakplaten, met profiel van dakpannen.

Verbouwingswerken uitvoeren

Aanbouw, muur bouwen en dak vernieuwen. Indien mogelijk vloeren en plakken. Eengezinswoning (rijhuis) - drie verdiepingen.