Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kessel Lo:

Dakpannen vervangen

Ik zou graag mijn dakpannen willen vervangen. Ik opteer zwarte sneldekpannen + onderdak vervangen. Oppervlakte dak = +/- 2x46m² = 84m².

Lichtstraat in schuin dak vervangen

Lichtstraat van 2m x 2m in schuin dak vervangen.

2 veluxramen plaatsen

2 Velux ramen plaatsen in hellend dak op een grote ruimte op 1ste verdiep.

Dichten van dak rond schouw

Ik heb ontdekt dat er tijdens een van de voorjaarsstormen water langs de schouw moet binnen gesijpeld zijn. Mijn boekenkast in de zolderkamers is gebouwd tegen de schouw, en daar zijn watersporen die starten van het plafond tegen de muur van de schouw. Persoonlijk zie ik geen andere verklaring. Ik zou dit dus graag willen laten nakijken en de nodige werken willen laten uitvoeren om dit in de toekomst te voorkomen.

Vervangen golfplaten garage

We willen de golfplaten van een garage door nieuwe golfplaten laten vervangen. De garage is een aanbouw aan de zijgevel van de woning. Lengte van het dak +/- 12 meter en breedte +/- 2,5 m. Oppervlakte van dak +/- 30 m2 Het dak is licht hellend van voor naar achter. Hoogte vooraan +/- 2,5 m en achteraan +/- 2,10 m. meter.

Goten onderhouden + 2 kleine dakherstellingen uitvoeren

Acuut leegmaken goten voorkant bedraagt zo'n 6 meter (eventueel ook achterkant, te bespreken), inspectie voor lek of verstopping van deze goot aan de voorkant en herstelling van 1 gebroken pan aan dakaansluiting met buren en terugplaatsen van een stuk tin aan de schouw.

Herstellen roofing tuinhuis

Met de storm is de roofing van ons tuinhuis kapot gegaan waardoor er nu water lekt. Het gaat om denk ik ongeveer 15m².

Daklekkages herstellen

Ik vermoed dat ik een dak heb aan mijn dakramen en in mijn dak. Het is een hellend dak.

Herstellen daklekkage

Wij hebben een lek in ons dak: als het regent, druppelt het in onze slaapkamer. Hellend dak met dakpannen.

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

Ik heb een veranda die tegen het huis gebouwd is en wens de polycarbonnatplaten (inclusief de bevestiging) te vervangen. De houten balken van de veranda zijn nog in goede staat en moeten niet vervangen worden.