Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Kessel Lo te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Kessel Lo.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Kessel Lo of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Kessel Lo die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Kessel Lo:

Herstellen daklekkage

Wij hebben een lek in ons dak: als het regent, druppelt het in onze slaapkamer. Hellend dak met dakpannen.

Polycarbonaatplaten van veranda vervangen

Ik heb een veranda die tegen het huis gebouwd is en wens de polycarbonnatplaten (inclusief de bevestiging) te vervangen. De houten balken van de veranda zijn nog in goede staat en moeten niet vervangen worden.

Dakgoten vervangen of herstellen

Dakgoot aan voorkant van het gebouw (gesloten bebouwing) hangt los aan 1 kant.

Schoorsteen afbreken

Schoorsteen zou moeten afgebroken worden. Schouw wordt nog wel gebruikt. Uitlaat van verwarmingsketel is er op aangesloten.

Lichtkoepel te plaatsen

Vervangen dakkoepel 116X116CM, gebouw met 3 verdiepingen. Koepel op plat dak, te bereiken via ladder vanuit het gebouw. Koepel zal langs buiten met een touw naar boven moeten gehaald worden.

Stormplank in pvc vervangen

Door het stormweer is er een stuk van de boord van mijn stormplank afgerukt. Mogelijks goede oplossing om hele nieuwe plaat te zetten. Het huidige materiaal is in pvc.

Dakherstellingen uitvoeren

Plat dak 60 m² herstellen

Dakraam vervangen in zadeldak

Ik wil een bestaand dakraam met een hoogte van 92 cm en een breedte van 1,15 cm laten vervangen door een dakraam van dezelfde breedte en hoogte maar met een zijdelings scharnier waar de minimale opening 60 x 80 cm is. Dit is een zadeldak van een HOB.

Lichtstraat HR glas plaatsen in plat dak

Graag had ik een lichtstraat in een plat dak vernieuwd. In glas, isolerend. Volledig doorlopend. HR glas.

Nazicht van dak en schouwen

Nazicht toestand dak - nazicht water insijpeling op 1 plaats. Heeft 4 schouwen. Hellend dak van een appartementsgebouw. Met pannen.