Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor plaatsen van plat dak:

Plaatsen van plat dak

Ik zoek iemand die een plat dak (28 vierkante meter) kan leggen. Wat er moet gebeuren : - dampscherm plaatsen - isolatie plaatsen - EPDM plaatsen Nieuwbouw.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Landen (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor plaatsen van plat dak uit heel België:

Dakterras leggen plat dak

We zouden graag een dakterras laten leggen. Het gaat om een plat dak van ca. 35m², dat reeds in de bouwplannen (1989) was voorzien als dakterras maar nooit werd aangelegd. Er is momenteel toegang tot het onaangelegde terras via een terrasdeur aan onze slaapkamer (eerste verdieping). We zouden graag rondom een stevige balustrade laten plaatsen, een buitentrap (extra toegang) en een terrasbodem (tegels, planken? naargelang de mogelijkheden van de ondergrond (nu roofing, oppervlakte bestaat uit twee dakdelen met een licht hoogteverschil).

Plaatsen van betonplaat en tuinhuis

Het plaatsen van schroefpalen of betonplaat en tuinhuis, afmeting 4m op 3 m. (met plat dak)

Vervangen dak van tuinhuis

Nieuw plat dak plaatsen op tuinhuis 3m x 5m. Voorheen roofing maar nu graag duurzame bekleding.

Pvc folie op plat dak rondom schouw leggen

We hebben een open haard laten plaatsen. De schouw is op het plat dak geplaatst. Het betreft een dak met pvc-folie. Rond de schouw dient nieuwe pvc-folie gelegd en aangesloten te worden met de bestaande folie van de rest van het plat dak.

Tuinhuis op maat plaatsen

We wensen een tuinhuis op maat te plaatsen, dit breedte 5,5m bij diepte 2m. Deze zou ook dienen als afsluiting van onze tuin (6x12m) en er zou hierdoor aan beide zijden een deur moeten zijn, aangezien deze ook zou dienen als doorgang naar een kruiwagenpad die achter onze tuin loopt. Dit ook met een venstertje aan de kant van de tuin. Liefst met plat aflopend dak.

Pannendak renoveren en plaatsen van een nieuw plat dak

Graag hadden wij het dak van een rijhuis laten renoveren, de eigenlijke structuur is nog in orde maar er dient een onderdak te komen en het moet geïsoleerd worden (+/- 40m²). Daarnaast willen we op de bijbouw van het rijhuis een nieuw plat dak. (+/- 22m²). Ook isoleren van beide daken.

Bijgebouw plaatsen

Ik wil 2 muren laten afbreken en opnieuw metsen. Daarnaast een bijgebouw laten plaatsen van ongeveer 7 op 4 meter met een glazen schuifdeur, 3 ramen en een plat dak met koepel.

Plaatsen extern expansievat CV, 18L

Aan een bestaande CV installatie, zou een extern expansievat van 18L moeten worden aangesloten. Liefst een plat model dat op de muur rechts van de installatie in het hok kan gemonteerd worden. Expansievat, inclusief aansluitingstukken en plaatsing.