Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leefdaal te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Leefdaal.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Leefdaal of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Leefdaal die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Leefdaal:

Plaatsen fakro dakraam

Fakro dakraam in hellend dak met dakpannen plaatsen.

Schoorsteen herstellen

Er is een steen van onze schoorsteen losgekomen waardoor de dekplaat onstabiel ligt. We zoeken zo snel mogelijk een professionele schoorsteenhersteller die onze schouw op het dak kan komen doen. Ofwel herstellen, ofwel een nieuwe schoorsteen maken. Het gaat om een hellend dak.

Hellend dak renoveren en isoleren

We weten niet of ons dak momenteel geïsoleerd is of niet. Gezien we geen zolder hebben, is enkel isolatie plaatsen langs buiten een optie veronderstel ik. Ongeveer 120 m². Pannen moeten er opnieuw opkomen na het plaatsen isolatie

Plaatsen 4 dakramen

Voor de renovatie van een zolderruimte zijn we op zoek naar iemand om 4 dakramen te plaatsen.

Reinigen en ontmossen van dak

Reinigen-ontmossen en nabehandelen cementpannen (dubbele pannen) dak van 30 jaar oud. Graag zo snel mogelijk aan de werken kunnen starten.

Nazicht en herstellen van dakgoot

Ik denk dat de dakgoot overloopt of ergens kapot is want als het regent komt alles terecht tegen de venster. En ook een nieuwe bekleding geplaatst worden of mischien een nieuwe dakgoot

Vernieuwing roofing dak berging

Graag had ik een offerte voor het vernieuwen van de roofing op het dak van een berging van 2. 10 m op 1m .

Nieuw dak plaatsen op bestaande woning ...

Nieuw dak plaatsen op bestaande woning (dakpannen), onderdak, 4 veluxramen, ...

Graag hadden we een dakkapel geplaatst ...

Graag hadden we een dakkapel geplaatst en/of een dakuitbreiding om meer ruimte te creëren. We willen vooral advies voor een uitbreiding van een binnenhoek waar twee zadeldaken haaks op elkaar aansluiten.

Nous avons remarqué la présence de ...

Nous avons remarqué la présence de mites/verre blanc dans les poutres. Nous avons déjà traité chaque poutre mais nous aimerions l'avis d'un professionel. La charpente est-elle en ordre après le traitment ? Devons nous remplacer certaines poutres ?