Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakgoten en regenpijpen herstellen:

Dakgoten en regenpijpen herstellen

Betreft roofing corniche (50 cm x 60 m omtrek gebouw ±) te repareren.
Offertes van dakdekkers voor dakloodgieterij uit Lembeek (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakgoten en regenpijpen herstellen uit heel België:

Dakgoten en regenpijpen herstellen

Willen graag onze dakgoten en regenpijpen laten nakijken en herstellen. Dit aan de voor- en achtergevel, 20 lopende meter in totaal. Ook moet er een extra regenpijp aan de carport worden gezet.

Herstellen van dakgoten en regenpijpen en dakpannen leggen

Ik zoek iemand om het dak na te kijken. De goten en regenpijpen moet men herstellen of vervangen aangezien ons regenwater niet goed weg loopt. Ook moet men een aantal dakpannen vervangen. Het gaat om een hellend dak.

Dakgoten en regenpijpen

Betonnen dakgoten herbekleden, probleem aan schouw/ dakgoot en venster. Gedeeltelijk uitgebrokkelde muur aan slecht raam. Vernieuwen platform garage. Vernieuwen bovenbekleding carport. Behandelen van gevel tegen vocht.

Dakgoten en regenpijpen vervangen

Er is nu 1 regenpijp met een verstopping en deze is hierdoor gespleten, daarom zouden wij graag deze regenpijp dringend hersteld zien. We zouden graag alle dakgoten laten vervangen, het gaat om een 15 m. Hiernaast ook alle regenpijpen willen vervangen, dit gaat om ongeveer 20 m.

Zadeldak renoveren

Het betreft een renovatie van een zadeldak van 50 vierkante meter. Oude dakpannen verwijderen. Hout herstellen waar de schoorsteen reeds is afgebroken. Panlatten aanbrengen. Nieuwe zwarte keramische dakpannen leggen. Nieuwe nok leggen en gevelpannen. Nieuwe dakgoten en regenpijpen. Het dak is vooraan 6 m 10 breed en achteraan 6 m 10 breed. Liefst zo snel mogelijk de werken uitvoeren.

Vervangen en plaatsen van dakgoten aluminium

Graag een prijsofferte voor vervangen en plaatsen van dakgoten in aluminium. Afmetingen achterzijde huis 13 meter + hoeken +rechterzijde huis 11 meter +hoek (zwart gelakte aluminium) + 2 regenpijpen, 3 meter en 6 meter. +aluminium dakrand van plat dak: Afmeting 5 meter.

Loodgieterij renovatie woning

Boven: afvoer wasmachine steken, leidingen badkamer voor bad en lavabo's en bijhorende kranen installeren, boiler installeren. Beneden: reeds wc aanwezig. Vervangen verwarmingsketel. Buiten: Regenpijpen en dakgoten na te kijken en eventueel herstellen/vervangen.

Plaatsen van nieuwe dakgoten en regenpijpen

Bestaande dakgoot is hout bedekt met plastiek en zinken inleg lees versleten. Zou graag zelfde breedte maat in alu gezien minder onderhoud en langere levens duur dan zink. Er zijn zwaluwnesten en deze had ik graag behouden terug geplaatst ev met lijm. Het dak is in goede staat maar er zijn lekken ronde de schouwen waar het zinkwerk zou moeten hersteld of mss vernieuwd met de afval. Ook had ik graag al de afvoerbuizen naar een hoek gebracht en vernieuwd gezien er daar een put is, afstand ongeveer 9*4m.