Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Leuven te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Leuven.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Leuven of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling dakloodgieterij in Leuven die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Leuven:

Regenpijp aansluiten op riolering

Aansluiten van een nieuwe regenpijp op een bestaande riolering.

Kuisen dak veranda

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuist worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 6 m² deel van de living en ca. 6 m² open veranda. Dus we zijn op zoek die de veranda dak wil komen kuisen. Dak bestaat uit harde plastiek.

Dak veranda reinigen

Wij hebben aan de living een veranda die we wel zelf schoonmaken behalve het dak omdat we hier niet bij kunnen. 1 Keer per jaar moet dit toch wel gekuisd worden oa omwille van mos. Het gaat om ca. 8 m² deel van de living en ca. 12 m² open veranda . Dus we zijn op zoek naar iemand die 1 maal per jaar het glazen dak wil komen kuisen.

Dakgoot vervangen

De dakgoot is aan vervanging toe de bekleding komt los en er vertonen zich ook lekken. het gaat over 20m in totaal.

Dichten lek van dak

We hebben vochtinsijpeling op het dak. Dit lijkt te komen van een slechte afsluiting in de zink aan de zijkant.

Dak van rijhuis vervangen

Rijhuis in het centrum. Dak is aan vervanging toe. De oppervlakte is ongeveer 75 m². Ter plaatse komen kijken.

Roofing plat dak herstellen

Plat dak met lek aan raamkant, bij regenweer komt water binnen. Er zou opnieuw roofing op dit dak moeten gebrand worden. Dit kan eventueel enkel op de plaats waar het nu lekt. Het te behandelen stuk is ongeveer 3 m².

Regenpijp voorgevel vervangen

Regenpijp voorgevel is van slechte kwaliteit en het uitzicht is rommelig. Ik wil deze vervangen door een stevige pijp die mooi aansluit tegen de gevel. Daarbij mogen ook electriciteitskabels die nu slordig en los aan de gevel hangen terug tegen de muur bevestigd worden. Het gaat om zo een 10 à 12 meter regenpijp.

Reparatie dakpannen, loodafwerking, koepel, schouw

Er zijn stenen vanop een oude, ongebruikte schouw op ons schuin dak gevallen (in 2009 volledig nieuw gelegd; dakwerker is in de tussentijd overleden), daardoor dakpannen stuk en lood losgeslagen, en de stenen x dakpannen zijn vervolgens op een onderliggend plat dak geschoven/gevallen waardoor daar een koepel stuk... - De losse stenen bovenop de ongebruikte schouw moeten weg (ca. 10 cm, tot op de hoogte van de dakafboording van de buren) -> een afdichting op de schouw plaatsen. - Twee dakpannen vervangen (we hebben de juiste dakpannen op overschot) - De loodafwerking rond de schouw (dakrand tegen oplopende muur van de buur) terug aanwerken; lijkt vooral losgeslagen dus misschien volstaat bijkomende bevestiging met plaklood. - De stenen uit de goot nemen

Verniewing dakbedekking plat dak

De dakbedekking van plat dak boven uitbouw (keuken/badkamer) op gelijkvloers is in slechts staat en dient vernieuwd en geïsoleerd. De aanwezige lichtkoepel dichtmaken en eventueel te vervangen door een degelijke dubbelwandige koepel. Dak 15m².