Hoe werkt het?

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerder aangevraagde offertes bij dakdekkers voor dakpannen vervangen en isolatie plaatsen:

Dakpannen vervangen en isolatie plaatsen

Hellend dak van ong. 100m² met zwarte matte pannen renoveren. Dak isoleren. Nieuwe dakpannen leggen. Bedoeling is dat dak hetzelfde uitzicht behoudt, dit is verplicht in deze buurt. Het betreft een woning uit de jaren '60.
Offertes van dakdekkers voor dakdekken en dakherstelling uit Leuven (Vlaams-Brabant).

Soortgelijke offerte aanvragen voor dakpannen vervangen en isolatie plaatsen uit heel België:

Houten omranding dakraak vervangen

Infiltratie op een dakraam gedeeltelijk te herstellen. De omranding van het dakraam (hout) is vochtig en zou hersteld moeten worden. Dit gaat om een hellend dak met dakpannen.

Dakwerken uitvoeren

Momenteel bevindt zich een lek in het dak waardoor bij hevige of veel regen het water in een kamer druppelt. Dit is een hellend dak met dakpannen met een dakkapel hierin verwerkt. Het dak is nog in redelijk goede staat maar is niet geïsoleerd. Ik overweeg om het ganse dak te vernieuwen en te laten isoleren. Hieronder wat informatie: -Tussen de straat en het huis is ruimte om materiaal en/of machines te plaatsen -De zinken goten zijn recent, maar aan de dakkapel dienen de goten nog vervangen te worden. -Half open bebouwing. Het dak ligt lager dan dat van de buren

Dakpannen vervangen

Vervangen van dakpannen op hellend dak van ong. 60m². Momenteel Terracotta standaard dakpannen. Graag platte donkere dakpannen.

Huidig dak afbreken en nieuw dak plaatsen

Dak afbreken en nieuw dak met dakpannen plaatsen. We willen zonnepanelen leggen en dus vermoeden we dat het dak niet sterk genoeg meer is. Normaal enkel de pannen vervangen. Momenteel sneldek, oppervlakte onbekend.

Zonneboiler plaatsen

Oude zonneboiler vervangen door nieuwe zonneboiler voor sanitair en warm water zuidgericht plaatsen op dakpannen.

Hellend dak vernieuwen met dakpannen

Te vervangen dak van ongeveer 160 m², momenteel bezet met asbesthoudende leien van voor 1990. In de plaats moet men kleine, zwarte dakpannen op het dak leggen.

Dakpannen vervangen

Ik zou graag mijn dakpannen willen vervangen. Ik opteer zwarte sneldekpannen + onderdak vervangen. Oppervlakte dak = +/- 2x46m² = 84m².

Velux vervangen en daklekkage herstellen

Graag vervangen van 2 veluxen en herplaatsen en vervangen van dakpannen wegens lekkage. Het zijn platte pannen. De veluxen zijn 55x80cm en 115x115cm.