Hoe werkt het?

De kortste weg naar de beste vakman

Wilt u weten wat de kosten zijn om uw wensen door een dakdekker uit Linter te laten uitvoeren? Vraag gratis en vrijblijvend offertes aan door het bovenstaande formulier in te vullen. Casius brengt u snel en eenvoudig in contact met één of meerdere dakdekkers uit Linter.

Na het eerste telefonische contact en/of een vrijblijvend offertebezoek aan huis ontvangt u van elke dakdekker een vrijblijvende offerte, met een prijs- en kostenspecificatie. Vergelijk eenvoudig de prijzen en voorwaarden en vind de beste dakdekker voor uw project!

Casius brengt u uitsluitend in contact met goed beoordeelde en erkende dakdekkers in Linter of uw directe omgeving.

Indien u een vakman zoekt voor een andere stad, kan u ook bij Casius terrecht. Wij hebben namelijk vakmannen over heel België. Het overzicht van vrijblijvende offerte aanvragen bij een dakdekker voor dakdekken en dakherstelling in Linter die we in het verleden hebben behandeld staat hieronder.

Vraag nu gratis offertes aan:


Documenten toevoegen

Door gebruik te maken van deze website verklaart u zich akkoord met de algemene voorwaarden van Casius.

Eerdere offerte aanvragen bij een dakwerker in Linter:

Daklekkage verhelpen

Leien dak. Water komt binnen tegen de schouw . Gevolg vochtig gyproc plafond.

Zadeldak en gebinte te vervangen

Ons bestaande dak en gebinte moet afgebroken waarna er een nieuw gebinte en dak geplaatst moet worden. Er moet ook een klein plat dak gemaakt worden, waar nu een binnenruimte is. Zadeldak en gebinte ong 150m² vervangen

Plat dak herstellen

2 golfplaten en deel nok ander dak dienen verwijderd te worden omdat stuk roofing onder platen zit. Wat is de oppervlakte van uw dak (bij benadering) : 9 vierkante meter Welke dakbedekking moet er geplaatst worden? : Roofing

Flexibel in schoorsteen van oud huis monteren

Ik heb een week geleden een oude woning gekocht waar, na het wegnemen van enkele platen duidelijk is geworden dat er schimmelvorming op de schouw is. De vorige eigenaars hebben mij verteld dat dit kwam doordat er een vogelnest in de schouw zat. Zij hebben net voor verkoop de schouw laten vegen. Ik zou in de toekomst dit willen vermijden door een flexibel inox kanaal door de bestaande schouw te steken, aan te sluiten op de mazoutketel in de kelder en de schouw bovenaan te laten afwerken met een kap. Dit gaat over een woning met een verdiep en zolder (ongeveer 9m hoogte). Kan U mij hiervoor een offerte geven aub?

Dakwerken aan oude hoevegebouwen

Werken aan oude hoevegebouwen. Inrijpoort met links en rechts stallingen Van één deel oude pannen afnemen om opnieuw te gebruiken. Geschatte oppervlakte van één kant = 6m breed * 6 m schuin omhoog. Plaatsen van een onderdak opdat gedeelte ( geschat 72 m²). Plaatsen van twee velux ramen. Restauratie van 2 brandgevels van een inrijpoort (inplakken). 4m zinken goot plaatsen met afvoer aan de straatkant. Afwerken van zijkanten van zowel de inrijpoort als de linker en rechter stallingen en nokken met lood of zink ter vervanging van het huidige inplakwerk .

Ik ben op zoek naar een dakwerker die ...

Ik ben op zoek naar een dakwerker die enkele dakpannen terug juist kan leggen en verder ook het cement kan herstellen waar de pannen mee zijn vastgezet (in de nok en de zijkanten). Kan u mij contacteren voor een afspraak?

Ik wil mijn dak isoleren, er ligt nog ...

Ik wil mijn dak isoleren, er ligt nog geen onderdak. Momenteel liggen er dakpannen op met 1 sluiting en die wil ik vernieuwen.